המלצה לריצוף

נונשון1

New member
המלצה לריצוף

שלום מחפשים חנות שמוכרת גרניט פורצלן 60*60 בחיתוך ליזר עם תו תקן בפחות מ 100 ש"ח למ"ר (200 מ"ר)

fireman

New member
מציע לוותר על מידת 60X60

בגלל הבעייתיות שבישום שלה. המידה המומלצת לאריח היא בין 30X30 - 50X50, לא יותר ככל שהאריח גדול יש יותר פאשלות ביישום, הרבה יותר פחת ונדרשת הקפדה יתרה מאיש המקצוע שלא בטוח שתמיד יקפיד למלא כמו שצריך ולא בטוח שאכפת לו לחסוך לכם בחיתוכים.... במידות של 60X60 זה עלול לכאוב מאוד בכיס. חשוב לקחת בחשבון שבחללים קטנים ה60X60 יוצר תחושה של "קטן" במיוחד אם מניחים אותו בפריסה מקבילית. לגבי המלצות, אני ממליץ אישית על "נגב" קניתי שם כמעט הכל.

fireman

New member
מהרוחות שנושבות כאן בפורום

מסתבר שהטראצו שוב באופנה.....מבחינתי זה בעעעעעעע אחד גדול.

fireman

New member
זה הריצוף הכי דוחה שיכול להיות

ומשום מה כבר יצא לי להתקל בלא מעט משבחים ומהללים של הטראצו כאן בפורום.... לא מצליח להבין מאיפה זה בא...

משה פרל

New member
../images/Emo45.gif

טרצו מופיע בתצוגות של רוב הספקים הגדולים במקום בולט, ומי שכבר קנה לא יודה שזה נראה כמו בית שיכונים משנות השישים-שבעים. אומרים שעל טעם וריח אין להתווכח אבל טרצו חוצה את הגבול הזה...

fireman

New member
וזה עוד לפני שנכנסנו לעניין הנפח בהובלה

והמשקל הפיזי של האריחים

צימעס

New member
נורא פשוט

הוא עולה חצי מגרניט פורצלן, הוא לא שביר (ילד מפיל פטיש) כמו קרמיקה. מה רע? חברים שבנו לא מזמן יש להם טראצו, ואני לא מרגישה אצלם כמו בבית שיכון.

calya

New member
גם להורים שלי יש טרצו בקומות החדרים

(בקומת הסלון יש סוג שלש שיש סינטטי שדווקא נראה מעולה). כי - כשהם בנו לא היה גרניט פורצלן, לפחות לא בהיקף ובהיצע ובדוגמאות שיש היום. וכי זה היה זול ודרך לחסוך בעלויות. יש להם טרצו גדול (45 על 45) עם "ליכלוכים" בצבע ג'ינג'י בהיר וזה נראה ממש נעים לעין. לא הטעם שלי, אבל רחוק מלהיות נורא או דירת שיכון.

גם אצל הורי יש את הטרצו הזהוב הזה

והוא מקסים. עד היום הוא מבריק ויפהפה וצבעיו חמים ומינוריים. אם אני מוצאת כזה היום, לא חושבת פעמיים ולוקחת למרתף שם נעבוד רוב היום. מה שדוחה הוא הטרצו בגוונים האפורים שאיכשהו תמיד נראה עלוב וקר.

גם אני שואלת את עצמי../images/Emo178.gif

הבית הנוכחי מרוצף בשיש טרבנטין, בהיר ויפהפה, ויש יתרונות ויש חסרונות. היתרונות הם (מעבר ליופי) בכך שמדובר באבן טבעית בצבע לא אחיד כך שבניגוד לגרניט פורצלן לא רואים כל שערה. החסרונות הם שכל טיפת יין (ויש הרבה אצלינו) נספגת ויוצרת כתם, כל גרירה של כסא על הרצפה יוצר סימנים וחריטות על הרצפה. יש לטפל בו וללטש אותו מידי כמה זמן (שנים בודדות) ועדיין, אם היה לי תקציב פתוח, כזה בדיוק הייתי עושה בקומות העליונות. עדיין אין לי תשובה אבל אני מניחה שזה יהיה גרניט פורצלן כמו אצל רוב עמישראל.

תודה,אבדוק שוב למרות שכבר ראיתי את הטרצו שלהם

ולא היה משהו דומה לזה שאני מדברת עליו.

fireman

New member
רע רע.

גרניט פורצלן ביישום איכותי יתן לך ערובה מלאה לעמידות בפני נפילות של חפצים כבדים.

avi5199

New member
יש גרנית פורצלן שנראה כמו טרצו בכוונה

הכל עניין של טעם וריח ... אני דווקא אוהב את הסיגנון של שנות החמישים- שלושים- עשרים- ... חומרים טיבעיים עץ מלא, אבן, שיש, טרצו, שומשום בלטות קרירות ונעימות למגע כמו פעם ... לא סובל את ההיטק הפלסטו-אלומו-נירוסטי המודרני , אצלי כמה שפחות הייטק - כמה שפחות פלסטיק, ופורצלן, ונרוסטה ,אלומיניום ופורמייקה ... אני מוקף בהייטק הזה בעבודה כבר שלושים שנה, ואני מדוכא מזה. מה שרק מזכיר הייטק לא נכנס אלי הביתה . והכל עניין של טעם.. ועל טעם וריח ...

למעלה