המלצה לרופא

הילולה

New member
המלצה לרופא

שלום, אני חושדת שיש לי אנדו'
רוצה לבדוק את זה, והבנתי שיש רופאים שמבינים בעניין הזה קצת יותר.. ולשם כך, אני מבקשת מחפשת רופא. שייכת לכללית אבל מוכנה ללכת גם למישהו בפרטי ולקבל על כך החזר. תודה.

הילולה

New member
אבל איך אפשר?

אני צריכה קודם רופא שיאבחן ויאשרר את חששותי.. בלי זה מישהו יתן לי טופס 17 לשם?

באיזה קופה את?

יכול להיות שנוכל להמליץ לך על רופא נשים שמבין באנדו. בכל מקרה גם אם לא יאשרו לך טופס 17 את יכולה להשאיר צ'ק פיקדון במרפאת האנדו' ותוך 3 חודשים להשיג טופס 17. רק חשוב שתבקשי מכתב מהרופא שיקבל אותך ששם יהיה מצויין כי עלייך להיות מטופלת אצלהם (במידה וכמובן יעלה החשד לאנדו'). בכל מקרה את יכולה גם לשלם 98 ש"ח במרפאה אם אין לך טופס 17.

בירור ראשוני בתה"ש

במרכז לאנדו' ולאחר שיהיה לך מכתב ראשוני, משם תמשיכי הלאה עם טפסי 17. טלפון לקביעת תורים: 03-5302018. ומדוע את חושדת שיש לך אנדו'? מהם התסמינים שאת חווה?

הילולה

New member
אז ככה

אני שייכת לכללית (אין רופאים שמבינים בזה שם?
) מה שאת אומרת בעצם זה לעשות בירור ראשוני על חשבוני ואז לנסות ולהשיג טופס 17? למה אני חושדת? בגלל שבשנה האחרונה יש לי כאבים הולכים והבאים באגן, במיוחד בצד שמאל, מחזור מוזר. גניקולוגים שאומרים לי שאין לי כלום, ורופאת משפחה שמסכימה איתם (עכשיתי אולטרסאונד של כל הבטן והכל יצא טוב). ביומיים האחרונים הסתובבתי עם כאבי בטן מ-ט-ו-ר-פ-י-ם והייתי בבוקר במיון נשים. הייתי עם 2 אופטלגין שלקחתי ועדין היו לי כאבים. שם שוב פעם הגניקולוג שאין לי כלום... קראתי באתר של תה"ש על האנדו ויש לי חלק גדול מהסממנים שכתובים שם..

לא ניראה לי שמישהו בכללית

יגיד לך ויפנה אותך לכיוון המחלה הזאת. הם כ"כ מתעלמים מהמחלה הזאת, כאילו זה משהו נורמאלי והם גם לא מבינים דבר בנוגע למחלה. בהתחלה ניראה לי שעדיף לך לשאת בהוצאה הראשונית לשם אבחון ולאחר שתאובחני בחשד לאנדו' ויהיה לך מכתב ביד, תוכלי בביקורייך הבאים במרפאה לנסות להוציא טופס 17. דרך אגב, באולטרסאונד לא ניתן לראות הידבקויות, אז כבר רואים את חוסר ההבנה שלהם. גם לי, רופא הנשים שלי עשה לי אולטרסאונד והכל היה בסדר והתלוננתי במשך מס' חודשים על כאבים במשך כל ימות החודש והוא כ"כ זילזל ואפילו לא הזכיר את השם של המחלה הזאת וזאת למרות הסימנים המובהקים שהיו לי.. לכן גם עכשיו, אני מחפשת רופא נשים שמבין במחלה ושלא מזלזל בה. בבדיקה וגינלית אגב, ניתן להרגיש אם יש ציסטות, הידבקויות וכד', אבל זה רק בתנאי שהרופא לא מקל ראש בהידבקויות וגם מבין במחלה ולא מזלזל בקיומה. לכן, לצורך אבחון ראשוני, ממליצה לך לגשת לשיבא ומשם לאחר שיהיה לך משהו כתוב, לנסות להוציא טפסי 17. שם תדעי לפחות, שאת בידיים טובות וזה שווה כל אגורה. יש בטאגליינס שאלון לזיהוי אנדו' , תעני עליו ותראי על כמה מסימני המחלה את עונה בחיוב.

היייי

ממש לא נכון
יש גם רופאים טובים. כשהופיעה הציסטה רופאת הנשים שלי מייד חשדה באנדו'.

התשובה נמצאת

בשרשור למטה
עכשיו התגלה שד"ר שיינמן שעובד במרפאת האנדו בתה"ש מקבל גם בכללית. תנסי לקבוע אליו תור.

הילולה

New member
שאלות נוספות...

1. אם אני לא מתכננת כרגע הריון (כך שאין לי מושג אם המצב הזה גורם לי לאי פריון או לא), וגלולות - אסור לי לקחת, האם יש טעם בכלל שאגש למרפאה הזו? כי ממה שקראתי אין בתכלס תרופה לעניין הזה.. (וניתוח לא נראה לי שאעשה אלא אם אראה חלילה ביום מן הימים שאינני פוריה ושזה קשור לאנדו') 2. מישהי כאן מטופלת אצל ד"ר זיידמן או שכולן אצל סוריאנו? אחותי היתה מטופלת של זיידמן בנושא פוריות והיתה מאוד מרוצה ממנו. האם הוא מומלץ גם בתחום של האנדו' (ושוב, יש טעם ללכת אליו אם אני לא מתכננת הריון כעת?). ואם כן, האם הוא מקבל רק בפרטי? תודה

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

למרות כל מה שכתבת,הייתי פונה ליעוץ אפילו חד פעמי בתה"ש. תעשי חיפוש בפורום לגבי "זיידמן",נראה לי לאור מה שאת מתארת כי מיותר לפנות אליו,לפחות כעת. בהצלחה

sheronher

New member
המלצה

גם אני חוויתי מסכת ייסורים בקופ"ח כללית. אחרי שהתייחסו אליי כאילו הכל בראש לי אני הגעתי לתה"ש אחי המאמר בלאישה - אחרי שנה של סבל. קראתי ופתאום התחוור לי שאני סובלת מרוב הסנ\ממנים(או יותר נכון הכל למעט אי פריון שהעניין טרם נבדק ) עברתי בחיים כ"כ הרבה תלאות, בעיקר, ובלי קשר לכאבים, בגלל שלא מצליחה להחזיק מערכת יחסים נורמלית אחרי שהחלק האינטימי מתחיל כי סובלת מכאבי תופת. הבחורים שהיו אתי לא הבינו "מה הבעיה שלי" שלא מצליחה להנות והקשר נגמר כלעומת שהתחיל. בכל מקרה אחרי שנה של ייסורים של בירוקרטיה מול הקופה כתבתי מכתב לרופאה המחוזית, את יכולה לבדוק מי הרופאה שלך דרך מוקד הכללית (רופאה מחוזית מרכז היא עדה בן שושן) כתבתי לה מכתב עם הסבר מפורט מה זה אנדו ואיך משפיע לי על החיים ולמה אי אפשר להקל עלי לפחותבעניין הבירטקרטיה. מכתב דיי "מתחנן" אבל אין ברירה. כמובן שצרפתי העתקים לכל המי ומי, נציב קבילות קופות חולים במשרה"ב, מנהל מחוז, מנהל/ת המינהלת וכיוצב' ומכתב (למרות שברור לי שאין לו עניין בפציינטית אחת מתוך מליונים) לשר הבריאות, למנכ"ל משרה"ב ולמנכ"ל קופ"ח כללית והעתק בסוף למנהל המרפאה שלי. מאז מתייחסים אליי אחרת במרפאה, "תואר" של כבוד. תנסי - זה לא יכול להזיק פגישה ראשונה בתה"ש עולה לך 120 ש"ח ויכולה לקבל החזר אם תביאי מהרופא שיקבל אותך במרפאה מכתב מדוייק שיש חשד לאנדו - אבל שיהיה כתוב שחור על גבי לבן ולא במילים אחרות, תדגישי בפני הרופא. חוצמזה שצריך סבלנות לבירוקרטיה בדיוק כמו לכאבים. שיהיה בהצלחה! אשמח לשמוע התפתחויות

למעלה