המלצה לרופא - מכבי

המלצה לרופא - מכבי

שלום בנות יקרות
אשמח לקבל המלצה לרופא פיריון דרך מכבי בבקשה באזור ראשון לציון /באר יעקב/נס ציונה/מודיעין/רמלה/לוד והסביבה
לא וייסמן בבקשה
מישהו אחר
תודה!!

ענבלית16

New member
זיידמן

היי אני חושבת שזיידמן עובד עם מכבי, לא בטוחה לגבי האיזורים.
&nbsp
אני בכללית והייתי מטופלת שלו בפרטי. כרגע כבר עברתי רופא, אבל הוא רופא מצוין ואני מאוד ממליצה עליו.

אשמח לשמוע לגבי וייסמן

הייתי אצל וייסמן אבל בינתיים עברתי לבר חוה לפני שהספקתי לעבור טיפול. אז אם נוח לך, את יכולה לחלוק מה הבעיה עם וייסמן? התלבטתי אם בהמשך כן לחזור אליו, אז אשמח לדעת אם הייתה לך חוויה שלילית אצלו.
תודה

moon00

New member
ד"ר דן לוין ברחובות

לא יודעת אם עדיין רלוונטי או שהסתדרת אבל אני מטופלת של ד"ר דן לוין. הוא מקבל במרפאת מכבי ברחובות. הטיפולים עצמם הם ברמת החייל, ואני עושה את המעקבים באסותא ראשל"צ. אני לא יודעת להגיד לך על מקצועיות כי הגעתי אליו במקרה ממש בהתחלת הבירורים. אחרי זה ניסיתי לעבור לרופא אחר שעליו כן היו לי המלצות אבל לא הסתדרתי עם ההתנהלות שלו (הוא היה די אנטיפט) וזה היה יותר מידי בשבילי לנסוע עד אליו כמעט שעה נסיעה כל פעם כולל המתנה של שעה פלוס עד שהגיע התור שלי. לכן חזרתי לד"ר לוין ואני חייבת להגיד שהוא מאוד קשוב מסביר ונותן לך את כל האינפורמציה שאת מבקשת. אני אישית מרוצה ממנו וחשוב לי במצב הנוכחי שיהיה לי רופא קשוב ואיכפתי במיוחד כשהייתי בהתחלה של כל העסק וישר הקפיצו אותנו לIVF.
כרגע אני בהחזרה השניה. מחכה במתח לבטא...

למעלה