המלצה לקסדה נפתחת אפשר גם קישור לחו"ל
G gilkor New member 25/10/12 #2 אני קניתי באתר הזה Caberg Konda לפני שנה או משהו כזה. היום הדגם הזה לא קיים. המחירים הכי טובים שמצאתי בזמנו וגם שירות טוב (במיילים באנגלית). מנסיוני עם קסדה נפתחת (פעם ראשונה שאני עם נפתחת) - היא מאוד רועשת, מאוד! ואני בכלל לא משתמש באופציית הפתיחה, בטח לא בנהיגה. האתר
אני קניתי באתר הזה Caberg Konda לפני שנה או משהו כזה. היום הדגם הזה לא קיים. המחירים הכי טובים שמצאתי בזמנו וגם שירות טוב (במיילים באנגלית). מנסיוני עם קסדה נפתחת (פעם ראשונה שאני עם נפתחת) - היא מאוד רועשת, מאוד! ואני בכלל לא משתמש באופציית הפתיחה, בטח לא בנהיגה. האתר
Z Zrex New member 25/10/12 #4 היתה לי כזו חצי שנה והפכתי מוגבל הגיעה בקרטון עם הדודה מחו"ל והיתה מ ע ל פ ת. אחרי חצי שנה רכבתי עם AGV של חבר כי שלי היתה באוורור הבנתי שיש לי שופל על הראש ואכן שחזרתי אלייה הבנתי עד כמה היא רועשת ומזמזמת. אולי עולה זול אבל לא שווה את המחיר
היתה לי כזו חצי שנה והפכתי מוגבל הגיעה בקרטון עם הדודה מחו"ל והיתה מ ע ל פ ת. אחרי חצי שנה רכבתי עם AGV של חבר כי שלי היתה באוורור הבנתי שיש לי שופל על הראש ואכן שחזרתי אלייה הבנתי עד כמה היא רועשת ומזמזמת. אולי עולה זול אבל לא שווה את המחיר
J jony stekino New member 25/10/12 #5 850 זה זול ? חבר שלי קנה קסדה משהו כזה ב 400 ש"ח והוא מבסוט ממנה מחר אני ארשום את הדגם