המלצה לקלאב

npachter

New member
המלצה לקלאב

שלום חברים,
לאחר שנתיים של גלישה (סנובורד) באוסטריה, אני מחפש המלצה לאתר גלישה אחר.
תקופה: פברואר/מרץ
רמה: מתחילים פלוס
דרישה: קלאב אין (ברמה טובה) - אחרי שנתיים שבהן גלשנו לבד וארגנו את הטיול לבד, אני מעוניין בקלאב שבו יש קבוצה ומדריך צמוד שיוכל לעבוד איתנו על טכניקה וכו'. בקיצור, מחפש שבוע של קריעת תחת שבסופו אוכל לומר שאני כבר לא גולש מתחיל...
המלצות?

Maoz20

New member
נתחיל בתאריכים

קח בחשבון שההשנה קצת "נדפקנו" (אנחנו הישראלים ) מהשבוע השני של פברואר ועד השבוע השני (כולל) של מרץ ,הצרפתים בתקופת החופשה השנתית שלהם, ולכן המחירים אמורים לעלות לעומת חודש ינואר.
כאשר הם מסיימים את חופשתם , אצלנו מתחילה חופשת הפסח של הילדים מבתי הספר (17.3 ) וחברות התעופה מעלות את מחירי כרטיסי הטיסה, דבר שגורם לעלות החבילות להישאר לא נמוכות מבחינה עלותם.
עד כה הדברים הרעים.

אם תוכל להקדים את החופשה שלך לחודש ינואר או לשבוע הראשון של פברואר, תוכל למצוא חבילות לקלאב מד באזור ה 1350 יורו +- או חבילות של ולטור באיטליה סביב ה 1200 יורו +-

מקווה שעזרתי בכיוון ראשוני,
מעוז

npachter

New member
המשך...

הי מעוז,

תודה על התשובה.
ינואר/תחילת פברואר נראה לי קר מידי. לא נעים לגלוש במזג אויר כזה.
אפשר באיטליה, לא ממש מכיר את האתר...
אפשרי גם באתרים אחרים לא בצרפת.

ניר

Maoz20

New member
אני חושב שקור זה תנאי הכרחי לשלג

רוב המועדונים של קלאב מד הינם בצרפת.
יש גם את רשת מועדוני רובינזון הגרמנית באוסטריה אך הם יקרים יותר.
קלאב ולטור נמצא באיטליה באזורים הבאים: מרילבה ו ב ססטרייר.

מצ"ב קישור לקלאב ולטור באיטליה כולל מחירים לעונת 2012-13 + ההטבות שלנו בחנות אופפיסט.

מעוז

elotan

Member
בשנה שעברה מעוז צ'יפר אותי ב -25 מעלות

פשוט תענוג היה.

Snow Fiend

New member
"אין כזה דבר מז"א חרא, יש רק ביגוד חרא"

כך אומרים השבדים :)

natyh

New member
די תפסיק ....

למה לא לגלוש בחרמון באוגוסט ?

מה רע שחם ?

חוץ מזה מאיפה את מכיר גולשי גלים ....

marceloros

Member
מנהל
חרמון? עכשיו? לך על זה!

אני מכיר את צ'יקו מהצבא, היה גולש בלילה על המיטה מהגעגועים לים.

npachter

New member
נכנסתי לקישור...

נראה קצת כמו אכסניה הקלאב הזה

כמה קילשונים הוא?
איך אתר הגלישה?

שבוע של קריעת תחת בקלאב?

יש מספיק סיבות טובות ללכת לשבוע בקלאב מד אבל מדריך צמוד שיעבוד אתך על טכניקה
ושבוע של קריעת תחת אינן נמנות עליהם.
ברוב המקרים המדריך בקלאב הוא סוג של מדריך טיולים שמסתובב אתך באתר,
הקבוצות בדרך כלל לא קטנות ואופי ההתנהלות בקלאב כלומר יציאה לשלוש שעות גלישה בבוקר
ואז חזרה למועדון להפסקת צהריים של שעה וחצי ויציאה שוב לעוד שעתיים גלישה, מונעת את האפשרות
למצות את האתר ולהגיע למקומות מרוחקים יחסית.
גם רמת ההדרכה לא תמיד גבוהה אבל זה כבר עניין של מזל.
בקיצור לפי מה שאתה מגדיר, בקלאב לא תמצא את מבוקשך, אתה כותב שארגנת כבר שתי חופשות לבד
אז מה הבעיה? למי שמחפש הדרכה רצינית יש פתרונות הרבה יותר טובים.

marceloros

Member
מנהל
כן ולא

היות והוא עדיין מגדיר עצמו מתחיל, ובהנחה שירשם לרמה 1 המתאימה שאלו שגולשים סנואו פלו, צפוי שיקבל יותר הדרכה לעבור לפרלל עם מגוון התרגילים עד שמגיעים לסטטוס מטיילים. הכל באמת תלוי במדריך וגם בבקשות של הקבוצה, גם ברמה 3 כאשר ביקשנו ללמוד אופפיסט קיבלנו אופפיסט + הסבר (שגם תלוי במדריך)

מצד שני אם המטרה היא ללמוד חזק טכניקה ולקרוע ת'טוסיק על זה, אין ספק שדרושה הדרכה פרטית ולא קבוצת הטיולים של הקלאב.

ממתי גולשים פרלל בסנואובורד???

או שהוא מחבר לכל רגל בורד בנפרד?
אולי אפשר לפתוח ענף חדש באולימפיאדה? (-:
דרך אגב, לא התכוונתי דוקא להדרכה פרטית , יש עוד אפשרויות,
פשוט מניסיוני יש יתרונות מסויימים לקלאב אבל נושא ההדרכה הוא נקודת תורפה
למי שזה מה שהוא מחפש במיוחד.

marceloros

Member
מנהל
צודק

פספסתי את הסוגריים שלו והתייחסתי לסקי.
כמובן שאתה צודק שאם הפוקוס הוא התמקצעות, ההדרכה בקלאב זה לא מה שמחפשים.

npachter

New member
כולכם צודקים אבל...

לקחת מדריך צמוד לשבוע נראה לי toooooo much...
בסופו של דבר, אם אתה יודע את הטכניקה, אתה צריך מישהו שילווה אותך ויתקן אותך (שיפורים וביטחון).
מדריך צמוד יעלה לא פחות מ - 200 יורו לחצי יום (לדעתי).
מדריך מלווה בקלאב גם מכריח אותך לקום מוקדם וגם נותן לך את הכיוון שצריך. לפחות זה מה שחשבתי אבל מכיוון שאין לי ניסיון בזה, רציתי לשאול

לא מדוייק

יש קבוצות שיוצאות מהארץ עם הדרכה צמודה בעברית ומדריכים ברמה גבוהה מאוד - יותר יקר מהקלאב אבל בהחלט שווה.
מדריך צמוד לקבוצה של כמה חברים יעלה פחות מהסכום שרשמת, תלוי כמובן באיזה אתר ולכמה זמן
ובכול מקרה כל הדרכה שתשלם עליה גם אם תהיה לפחות זמן , תהיה מוצלחת ותורמת יותר מאשר בקבוצה בקלאב
ותמיד אפשר לקחת גם מדריך ישראלי מהארץ, יש מדריכים מעולים השאלה היא כמה אתם, אם זה מתחלק על מספר אנשים זה לא יקר
וזאת אופציה מעולה.

Snow Fiend

New member
הדרכה בקלאב מד

ההדרכה בקלאב יעילה מאוד עבור גולשים מתחילים.
אם יקר לך מדריך פרטי, ואין לך כוונה לגלוש במזרח אירופה וכו' -(אתרים בהם ההדרכה זולה) - הקלאב הוא הפתרון האידיאלי, לפחות בתחילת הדרך. זו דעתי לפחות.

בקשר להשכמות בבוקר - אמנם נכון, ההדרכה מתחילה מוקדם מדי גם לדעתי...
אבל דווקא בקלאב ההדרכה היא רגועה יותר. להשוות בין זה לבין מדריך פרטי באוסטריה - כמעט כמו להשוות צו ראשון לגיבוש צנחנים :)
עבור מתחיל זה בכלל לא טריוויאלי לגלוש כל השבוע בקצב אינטנסיבי. בשיעור פרטי עבור חלק מהאנשים גם שעתיים זה יותר מדי. בקלאב בד'כ אין הבעיות האלו ורוב האנשים מסיימים בהצלחה את יום הגלישה המלא, וגם את אלו שלאחריו.

בשורה התחתונה - לדעתי ברוב המקרים הדרכה של קלאב עדיפה עבור מתחילים, גם אם לא לומדים הרבה . ובקלאב, בהשוואה למקומות אחרים, החופשה הרבה יותר "רגועה" (מכל הבחינות - לטוב ולרע..)

נצל"ש: ובאופן כללי כדאי לקחת מדריך אישי?

בהנחה שאני גולשת מתחילה ועד כה למדתי בעיקר לבד עם טיפים מאנשים שכבר גלשו בעבר. כדאי לקחת מדריך אישי לכמה שעות בחרמון בשביל ללמוד טכניקה נכונה? או שאין בזה טעם וכדאי להשתפשף יותר ואח"כ לשפר טכניקה?

(ובכלל איפה מוצאים מדריך אישי שיתן הדרכה של כמה שעות בחרמון?)

למעלה