המלצה לקטנוע

zoyaniv

New member
המלצה לקטנוע

שלום אני שוקל לקנות קטנוע אני מחפש משהו בסביבות 200 סמ"ק שיהיה זריז ונוח ויתאים גם ליציאה מחוץ לעיר וכמובן לא יקר מידיי אני אשמח לקבל המלצות

natla

New member
ג'וי-רייד 200 זה התשובה.

תמורה מצויינת למחיר אטרקטיבי בשאר למתחריו : 17,000 ש"ח וטיפה והכלי שלך.

natla

New member
ואם זה יקר לך יש את אחיו הקטן..

הלא הוא הג'וירייד 150. קטנוע מצויין גם כן. (ואני לא רוכב על הקטנוע הזה).

zoyaniv

New member
מה ההבדל בביצועים

כמה משמעותיים ה 50 סמ"ק האלה בביצועים

VTR SP2

New member
וזה אפילו לא 50 סמ"ק הבדל

כי ה 200 הוא בעצם 172 סמ"ק

natla

New member
ההבדל הוא יחסית די זניח..

למעשה זה אפילו לא 50 סמ"ק. גרסת ה- 200 היא 173 סמ"ק ולא 200 למיטב זכרוני. הסיבה שהוסיפו עוד 20 ומשהו סמ"ק היא כי רצו להוסיף קצת כוח בסל"ד הביינים שם האופנוע היה קצת חלש. פרט לכך, לאופנוע נוספו עוד קמ"שים אחדים למהירות הסופית, וזהו. זה כל השינויים למיטב ידיעתי.

מה עם הראנר החדש ?

הוא בטוח פחות נוח וקצת יותר יקר , אבל מה לגבי זריז ?

natla

New member
לא יכול להמליץ עליו...

אישית אני לא מכיר אותו ולא רכבתי עליו מעולם. מה עוד שגם אני לא מכיר אף אחד שיש לו כזה כך שאני לא יכול לתת עליו חוות דעת. אולי מישהו אחר בפורום יוכל.

האם ההבדל בינו לבין הגרנד דינק

שווה את ההפרש ביניהם - כ 4000 ש"ח? האם מישהו עשה השוואה מסודרת ביניהם?

VTR SP2

New member
הונדה דילן 150

קטנוע בעל יחס הספק/משקל מעולה - 16 כ"ס על 120 ק"ג בלבד , ג'נטים 13' , קטנוע טיל בליסטי זריז ומתמרן מצויין וכמובן אמין מאד. שווה בדיקה - לך קח נסיעת מבחן

כRובי

New member
לא יותר קל יהיה לך לארגן לו

את נסיעת המבחן הזו ? בתוך סוכן הונדה לשעבר בדרך השלום 9 שבת"א (שעבר כנראה שטיפת מוח מאסיבית בכל הקשור למוצרי הונדה) , הייתי מצפה ממך שתעשה לו את "הג'סטה" הזו. לא מבין מה האינטרס שלך לדחוף (עד כדי "נזק" תדמיתי ליבואן בארץ) , את הונדה לכל גולש..

VTR SP2

New member
כרוב חביב

בדיוק כמו שכל אחד ממליץ על קטנוע זה או אחר לאדון החביב,כך גם אני עושה ואין זה קשור לעיסוקיי בעבר או בהווה כמו שזה לא מעניין אותי מה האינטרס האישי של כל אחד מהממליצים בפורום זה. כבודו כבר לא עובד שם מזה שנים אך עדיין חובב הונדה ידוע. כמו כן כבודו רוצה רק טוב לאדון המתעניין ולכן מציע לו ממוצרי הונדה האיכותיים וכמובן שאינו פוסל קטנוע זה או אחר אלה רק ממליץ. לגבי טענתך ל "נזק" תדמיתי - אינני רואה כל נזק כמו שכל אחד אחר בפורום לא גורם נזק ליבואן זה או אחר ע"י תגובותיו/המלצותיו. כמו שאותי לא מעניין לאיזו חנות/יבואן שייך חבר כלשהו כך זה לא אמור לעניין אף אחד לאן אני שייך וכרגע אנני שייך לאף אחד.

כRובי

New member
אמרת אמרת..

אבל עדיין , הודעותייך בפורום לא תרמו עד עכשיו שום מידע לשאר הגולשים מלבד הרעפת מחמאות על כל כלי הונדה באשר הם (עד כדי "ליקוק" ממש
)וקטילת מאסיבית (ומוגזמת) על כל הדו גלגליים מתוצרת חברות אחרות באשר הם. "רק" ממליץ ? אתה קובע "עובדות" מוטעות ומטעות ולא רק שלא תורם מידע חיוני , אלא אף "שם רגל" לעיתים , בפני גולשים אחרים שהוא לא מודעים לתמונה הכוללת. (אותה תמונה כוללת שחשפת בהודעתך זו, לפיה אתה איש הונדה לשעבר). טוען שזה לא עושה נזק להונדה ישראל ? זכותך ... עובדה היא , שלמרות שאני לא "עוקב" אחרי כל הודעה והודעה שלך , זה הרושם שנוצר (מה שרשמתי בפסקה הראשונה).

VTR SP2

New member
אינני מתבייש בעובדה שעבדתי שם בעבר

וגם ציינתי כך בכמה הודעות. מעבר לכך ללקק אני לא צריך וסיבותיי שמורות עימי. ואילו קראת קצת מהתגובות שלי היית נוכח שאינני קוטל כל יצרן אחר מלבד הונדה. המלצותי הן בגדר המלצות בלבד ומי שרוצה יקרא ומי שלא , לא.בהודעותיי אני משתדל לתת את המידע המירבי ושוב אתה מוזמן לקרוא הודעות קודמות.

כRובי

New member
סבבה...

אם זה לא היה מובן עד עכשיו , אז אני "לא מחפש אותך" או משהו כזה.. פשוט לא ראיתי עד עכשיו שציינת זאת , אפילו ברמז בהודעה כלשהיא שלך (אשמח אם תמצא קישור שתומך בדיעה זו). לגבי שאר הדברים - שיהיה.. בכל מקרה , שיהיה לך ערב נעים.

VTR SP2

New member
../images/Emo13.gifגם לך כרוב חביב

חיפשתי את ה"הודאה" שלי אך השרשור כבר נמחק אבל בכל זאת אנשים ידעו ולא הסתרתי את העובדה.

VTR SP2

New member
עוד משהו לכרוב החביב

מאיפה הבאת את עניין שטיפת המוח????? כל מה שאני כותב זה מנסיון אישי שלי ולא השערות כמו שמעלים חברים מסוימים בפורום זה. ואת הג'סטה של נסיעת מבחן אינני יכול לעשות לבחור מפני שאינני עובד בסוכנות (ואתה יודע מי כן- אז תבקש ממנו שיעשה ג'סטה).

כRובי

New member
לצערי גיליתי..

שכל סוכני הונדה בעבר ובהווה (כנראה גם בעתיד) הם "שטופי מוח" ומורעלים כל כך עד כדי "הגיעו מים עד נפש". בודדים הצליחו להתנתק "מהרגשת העליונות של כנף האדומה". כשאתה עובד בחברה , זה מעולה שאתה מרגיש כך לגבי המוצרים שאתה מוכר.. באמת ! בלי שמץ של ציניות.. כשאתה מפסיק לעבוד שם ועדיין אטום לכל מידע אחר מלבד זה שספגת בחברה , זה הופך להיות פאתטי..

VTR SP2

New member
סוכני מטרו לא שטופי מוח?-סע למטרו

בשוקן ודבר שם עם כמה אנשים.גש לעופר אבניר ודבר עם האנשים שם ואז תבוא ותגיד לי שהם לא שטופי מוח. מעבר לכך אינני אטום לגבי מידע אחר ובאמתחתי דעות חיוביות על הרבה כלים שלא מתוצרת הונדה (ימאהה למשל ויש עוד). פשוט מצער אותי שאנשים מגיבים באי דיוק לגבי כלים מסוימים ולכן אני מתקן אותם.

למעלה