המלצה לקטנוע 50 סמ"ק

המלצה לקטנוע 50 סמ"ק

שלום רב לכם... אני מעוניין לקנות קטנוע 50 סמ"ק ואלו המאפיינים, אשמח אם תתנו עצה... #סכום עד 4500 ש"ח. #אמין!!! #לאיזורים מישוריים. #מקום אחסון מתחת למושב שיספיק לקסדה לפחות ורצוי ליותר. #מקום למורכב לא קריטי בכלל. #בנוי לבן אדם בעל מידות, ולא לא דתי אלא 1.85... #המאפיין האחרון הוא דיי תמים לחשוב שאפשר לקבל את ההההההכל בלי לשלם כלום אבל בכל זאת יהיה מומלץ אם הוא יגיע לאזור ה90 קמ"ש... בסה"כ אני יודע שכל יומיים מציקים לכם עם שאלות כאלה אבל אני אשמח אם תוכלו לתת בכל זאת חוות דעת, ידוע לי בסה"כ מה טווח הקטנועים אבל אני לא סגור מה ההמומלץ מאיזה שנה לא שווה להיתפשר כלומר ברור שכום יגידו פיאג'ו טייפון אבל העיינין שאולי יש דגם משנתון קצת יותר מתקדם באותו מחיר של איזה טייפון 2000 או משהו כזה... תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!

xguy

New member
לפי הקריטריון האחרון

הקטנועים היחידים שאני מכיר שהם לא מקוררי מים ומתקרבים ל90 הם - הטייפון והטרקר. אם תוותר על הקריטריון האחרון יש לך גם את ה: קימקו ZX טופ בוי ואת הסאן יאנג מאסק ואפילו את הימהה ניאוס שהוא אחלה קטנוע אבל לא סחיר במיוחד.

אבל אני לא מחפש מקורר אוויר...

אני מדבר על כל הקריטריונים מקורר מים...

xguy

New member
עם התקציב שלך ?

אתה חושב למצוא מקורר מים במצב טוב ? מצד שני עם המצב של השוק היום.... בכל מקרה- הדגם היחיד שממשיכים את היבוא שלו הוא הג'ילרה ראנר. תעשה חיפוש עליו ועל NRG ופיז'ו ספייד-פייט (עד שנתון מסוים הם היו מקוררי מים). חוץ מזה אני לא יודע.

e-shfiyut

New member
אלה קצת אוף...

מה המחיר של ראנר חדש היום 125 סמ"ק, אם בכלל יש כזה דבר?

Runner50SP

New member
הקטנועי 50 סמ"ק מקוררי מים...

ג'ילרה ראנר יאמהה ארוקס פג'ו ספיד-פייט רק שלושת אלה הם קטנועי 50 סמ"ק עם קירור מים. עם התקציב שלך יהיה קצת בעיה למצוא אחד במצב טוב, אבל עם מצב של השוק 50 סמ"ק היום זה בהחלט אפשרי.

הצעתי לו את הקטנוע שלי

אני מוכר אותו ב5500 אבל ואני גם מוכן לתת לו את הקסדה שלי אפילו

בהנחה שאני כן הולך על מקורר אוויר..

מה עדיף פיאג'ו טייפון משנתון 2001 לערך או פיג'ו טרקר משנתון קצת יותר מתקדם?

למעלה