המלצה לקטנוע 50 סמ"ק

Peace and Love3

New member
המלצה לקטנוע 50 סמ"ק

שלום אני צריכה המלצה לקטנוע 50 סמ"ק, אני צריכה את הקטנוע בעיקר לנסיעות לעבודה בערך 16 קילומטר לכל כיוון, רוב הנסיעה היא בתוך העיר או באיילון בשעות שיש שם רק פקקים. (לא מתכוונת לעלות איתו על כביש באמת מהיר). אני צריכה קטנוע שיהיה אמין, לא יבלה הרבה במוסך ומחירי טיפולים זולים. התקציב הוא בערך 3000 לקטנוע יד שנייה. כרגע אני מתלבטת בין טייפון (שכולם המליצו עליו) 2006 עם 20,000 קילומטר. או קימקו ויטליטי 2006 עם רק 8,000 קילומטר מה אתם ממליצים? (ואיזה עוד דגמים כדאי לבדוק). והאם קטנוע 50 סמ"ק יכול לעבור 16 קילומטר רצוף? (אני ממש לא מעוניינת לעבור ל125 בגלל חוסר תקציב). תודה :)

פרארי1

New member
הטייפון חזק יותר

אמנם יש לי סנטימנטים לויטליטי, עליו התחלתי את דרכי הדו גלגלית, אבל הוא כבד יחסית ל-50 סמ"ק ולכן גם איטי יותר. מצד שני, ההבדלים לא כאלה גדולים, 5-10 קמ"ש במהירות הסופית ותאוצה מעט טובה יותר לטייפון, כך שאם מדובר בהבדלים שנראים משמעותיים במצב הכלים, לכי על השמור יותר ואם זה הויטליטי, הוא יעשה את העבודה. אל תשכחי שמדובר בקטנועי שתי פעימות, מה שאומר שהם שורפים את השמן עם הדלק ויש לדאוג להוספת שמן מתאים אחת לכמה תדלוקים. אופציות נוספות יכולות להיות הפיז'ו טרקר או ספיד פייט, הקימקו טופ בוי שדומה לטייפון מבחינת העיצוב והגלגלים ה"שמנים". לא הייתי הולך לכיוון של די ג'י או פיור, שהם קטנים מאד ו"ילכו לאיבוד" באיילון. בהצלחה

Peace and Love3

New member
עד כמה הויטליטי אמין?

תודה על התגובה לא הצלחתי כמעט למצוא מידע על הויטליטי, האם הוא מסוגל לסחוב 16 קילומטר רצוף? אני מאמינה שאני אסתדר עם ההבדלים במהירות (אין לי באמת איפה להגיע ל70-80)

פרארי1

New member
לא נראה לי שתהיה לו בעיה עם 16 קילומטר

אין לי יותר מדי מידע על אמינותו כי הוא היה בין אחרוני הדגמים שעוד נמכרו כאן כחדשים, אבל לא הספיק לצבור פופלריות ולכן גם אין בפורום יותר מדי עדויות לגביו. שלי נרכש עם 4000 קילומטר ונמכר עם 8000, מבלי שעשה בעיות, אבל זה לא ממש קילומטרז' רציני שיכול להעיד על משהו. למיטב ידיעתי, הנסיון עם הדגמים שקדמו לו - ה-ZX 50 והטופ בוי, היה טוב מבחינת האמינות שלהם והמנוע אמור להיות זהה לזה של ה-ZX.

The Red Lady

New member
בכנות

במצב כזה לא הייתי עולה על דו"ג. בטח שלא על איילון בפקק ולא 16 ק"מ לכל כיוון (ת"א-הרצליה?). ומה אם פתאום ישתחרר הפקק והתנועה תתחיל לזוז?

Peace and Love3

New member
חולון-רמת גן

16 קילומטר זה די הרבה, אבל לעבור את זה באוטו יקח לי לפחות שעה. באיילון יש פקק קבוע בין השעות 7-9, ו16-19 היום בו הוא ישתחרר יהיה כנראה סוף העולם :\

mnakash

New member

בדיוק היה לי דיון כזה עם חבר היום. פקקים לכיוון ת"א זה לא משהו זמני. זה רק יחריף בשנים הקרובות ולא ישתפר.

mnakash

New member
לא שזה הצדקה ל50 סמ"' על כביש מהיר

לא הייתי לוקח כזה סיכון עם או בלי קשר לפקק (יכול להיות שכשתחזור לא יהיה פקק בדיוק).

jony stekino

New member
היו לי את שני הקטנועים

הטייפון החזיק לי 20K אבל הוא היה משופר וסבל הרבה יותר הויטליטי נמכר לאחר 45K ק"מ בלי שום תקלה ( יותר אמין מהונדה
)

r a k a n i

New member
הייתי חושבת פעמיים לפני שהייתי עולה

על האיילון עם 50 סמ"ק. אפילו ה125 שלי הרגיש שם לפעמים ממש לא בטוח

זרגרי

New member
zx של קימקו

זול, טוב ומאוד אמין. היה לי אותו כמעט שנה, לא הפסקתי לנסוע איתו. היו ימים גם של 25 לכל כיוון (וגם איזה שלוש פעמים עשיתי איתו 55K רצוף...!, אבל זה לא ממולץ..) בקיצור אני ממש ממליץ עליו. תהני... בהצלחה.

למעלה