המלצה לסרט

belistirs

New member
המלצה לסרט

אני ממליץ לכם על הסרט xXx סרט בן זונה!!! אחד מסירטיי האקשן ההכי טובים שראיתי וגם eve משחקת בוא תפקיד קטן בהתחלה

King_E

New member
ממש עכשיו חזרתי אחריי שראיתי אותו

סרט ממש ממש טוב

MחושגZ

New member
גם אני ראיתי אותו אתמול...

סרט חביב... אקשן והכל נחמד ביותר אבל נרדמתי באמצע... (מה אתם מצפים מבנאדם שיש לו כל השבוע שעות אפס, לומד ביום שישי, והולך כל יום לישון ב- 1-2 בלילה???)

David Ochayon

New member
אם כבר סרטים אז...

היה הערב קלוקרס (או בשמו המגוייר "רצח וסמים קשים") בערוץ 1 סרט בןןןן-#$^@%&%^*^&)&%@$&*$&)

RUFF-RYDERS

New member
לא יודע מה עים אמינם אבל

אני יודע שיוצא עוד מעט סרט חדש לא יודע עים הוא יגיע לישראל סרט בשם : "Barbershop" בין הייתר משתתפים שם dmx, eve cedric the entertainer,dj enuf ועוד הרבה ראפרים וכל מיני אנשים מפורסמים וגם יוצא soundtrack אני שמעתי אותו כבר והוא די נחמד ככה שיש למה לחכות....

LIL TO THE Y

New member
כן, כשהייתי בקנדה ראיתי פירסומות

לסרט הזה... הפסקול מפוצץ כוכבים: bad boy family, jagged edge, b2k, ruff endz ועוד... (אגב, לא נראה לי שהסרט יגיע לארץ)

2PAC4EVER

New member
../images/Emo10.gifגם לי לא נראה, סרטים מהסוג הזה

של קומדיות שחורות (FRIDAY וכאלו שלא ראו את המסך באדמת הקודש) לא מגיעים בדר"כ והפלייליסט: 1. The Speech (Intro) - Cedric The Entertainer & Ice Cube 2. Trade It All (Part 2) - Fabolous, P. Diddy & Jagged Edge 3. Stingy - Ginuwine 4. What´s Come Over Me? - Glenn Lewis & Amel Larrieux 5. Love Session - Ghostface Killah (feat. Ruff Endz) 6. And We - P. Diddy, Black Rob, Big Azz, Ko-Kaine, G. Dep, Foxy Brown, Craig Mack & The Mighty Ha 7. Could´ve Been You - 3lLW 8. Baby Girl (Terri´s Theme) - B2K 9. Sneaky - Jhene (feat. Lil Fizz Of B2K) 10. I See You - Best Man 11. Better To Leave - Jordan Brown 12. Baby, Baby, Baby - Collin 13. Ben - Lil Kano 14. Got To Give It Up (Part 1) - Marvin Gaye 15. I´ll Take You There - The Staple Singers 16. Big Booty Girls (Outro) - Ice Cube, Michael Ealy, Leon Collier "Jam", Ray Thompson & Eric Lane

Psycho MC

New member
חחחחחחחחח

עכשיו זו שאלה מצחיקה - "מתי ייצא הסרט של אמינם, הוא יצא כבר?" - חחחחח זה הצחיק אותי! הבכורה תתקיים ב-8.11.2002 בארה"ב אבל אלינו זה יגיע אחרי זה...

נאס

New member
מה כל כך מצחיק ימפגר?????

אתה חושב שאמינם זה הדבר היחיד שמעניין את כולם? הוא סתם הומו

Psycho MC

New member
מה אתה מקלל יא הומו!

קיללתי מישהו לפני זה?! לא! מה אתה טמבל לבוא אליי עכשיו עם הירידות המטומטמות ש´ך?! מה איכפת לי שאתה חושב על אמינם זה לא מזיז שערה באשך הימני אז אל תדבר עוד אחד חושב את עצמו נאס!

נאס

New member
בא לי לקלל - אתה מעצבןןןן

כל פעם שמישהו לא יודע איזה פרט קטן על אמינם אתה צוחק עליו כאילו שעכשיו הוא חזר ממאדים ואין לו מושג מה הולך בעולם

Psycho MC

New member
מה קשור?!?!?!

אני לא עושה את זה... ולא צחקתי על מי ששאל קודם על הסרט, פשוט השאלה עצמה הצחיקה אותי! ואיך אתה יכול להגיד שאני צוחק על כל אחד שלא יודע משהו?!?!?! תביא לי דוגמה שצחקתי על מישהו בקשר לזה!!!

נאס

New member
נראה לך שאני יתחיל לחפש הודעות שלך?

אז למה ההודעה מצחיקה אותך אם לא מהסיבה הזאת???????

נאס

New member
עזוב אי אפשר להתווכח איתך

די שקוף שאין לך יותר מידי שכל אני שואל אותך מה מצחיק בהודעה ואתה אומר לי ההודעה עצמה???? חחחחח עכשיו אני מבין למה אתה מעריץ של אמינם

Psycho MC

New member
די איזה מתוחכם אתה...

איזה צחוקים איתך אתה מצחיק עד כדי כך שעוד מעט ייצא לי שתן מהאף! מה אתה רוצה יא אידיוט?! אז אני אומר לך כמו למפגרים: ב-ה-ו-ד-ע-ה ה-צ-ח-י-ק א-ו-ת-י ז-ה ש-י-ש מ-י-ש-ה-ו ש-ל-א י-ו-ד-ע מ-ת-י י-י-צ-א ה-ס-ר-ט !-!-!

למעלה