נאום המלך
ד דורותי בדרך הביתה New member 2/3/11 #19 דורותי זה שם של דמות מסידרה מצוירת: 'הקוסם מארץ עוץ' ובסדרה היא כל הזמן מחפשת את הבית שלה שנעלם בעקבות סופה חזקה.... בחרתי את הכינוי הזה מתוך הזדהות לדמות שכל הזמן מחפשת והיא כל הזמן 'בדרך' ועוברת חוויות מעניינות... נ.ב. קוראים לזה בורות חרדית
דורותי זה שם של דמות מסידרה מצוירת: 'הקוסם מארץ עוץ' ובסדרה היא כל הזמן מחפשת את הבית שלה שנעלם בעקבות סופה חזקה.... בחרתי את הכינוי הזה מתוך הזדהות לדמות שכל הזמן מחפשת והיא כל הזמן 'בדרך' ועוברת חוויות מעניינות... נ.ב. קוראים לזה בורות חרדית
ל לאא יודע למה New member 2/3/11 #20 דורותי אני מבקש תודה על ההסבר.רגע אז לראות אתזה עכשיו כדי להשלים פערים???
ד דורותי בדרך הביתה New member 2/3/11 #27 אם הקטע שלך הוא להשלים פערים - אז יש לך הרבה עבודה... הייתי מתחילה מדברים יותר בסיסיים: פרפר נחמד הבית של פיסטוק בלי סודות והרשימה עוד ארוכה...
אם הקטע שלך הוא להשלים פערים - אז יש לך הרבה עבודה... הייתי מתחילה מדברים יותר בסיסיים: פרפר נחמד הבית של פיסטוק בלי סודות והרשימה עוד ארוכה...
ד דורותי בדרך הביתה New member 2/3/11 #34 לא שיחקת אבא ואמא?? לא תיארתי לעצמי שהמצב כ"כ חמור. אני בספק אם אפשר להשלים פערים גדולים ועמוקים כ"כ
ל לאא יודע למה New member 2/3/11 #38 תיראי אני הייתי ביישן הילדה הכי יפה בגן ניסתה אבל לא נתתי לה.תיראי עכשיו אפשר על באמת חחח צוחק
ל לאא יודע למה New member 2/3/11 #39 חחחחח את מתוקה למה השטיות האלה חסרים לי??אז לא הבנתי את הניק שלך סו??חח מה שמך האמיתי יותר מעניין