המלצה לסרט .....

Master Stav

New member
המלצה לסרט .....

כן קיבלתי הזמנה מתפוז לא לא פגשתי לצערי אף אחד מהנהלתה כן נהנתי לאללה מהסרט

פברואר2

New member
הגעת לי בזמן...

הגבר שלי נזכר שלא חגגנו את יום האהבה הוא היה עסוק עם התחביב שלו וזה היה לא לעניין להפריע בשביל יום חג שהתלבש בדיוק ביום הזה
מתוך חיים של שנים אני יודעת, שעדיף לפספס יום חג מאשר להתקע אחר כך בתחושות של "לא מבינה אותי" כן, גם אם לי היה תחביב שחשוב לי מאוד באותו היום הייתי מנהלת עם עצמי שיחה של "לא מבין אותי" ומה זה יום אחד לעומת שנים ארוכות בקיצור...היה שווה מאתמול הוא החליט שהוא חוגג לי את יום האהבה יומיים אתמול היה כייף...היום הוא העלה את הרף ואמר "הולכים לאיזה סרט שאת בוחרת" (והוא בהחלט התכוון לסרט אחר מאשר מרדפים יריות וגברים קשוחים) אז אם אתה נהנת מהסרט יש סיכוי שהוא לא יירדם לי באמצע
עכשיו נשאלת השלה מצידי האם בא לי בכלל לצאת מהבית?
לפחות סיבה טובה אחת יש לי בזכותך

נשמה יפה שלי - תחגגי תחגגי ....

כל כך מגיע לך (וגם לו...). אם אצטרך ללכת עם החשמונאי לסרט זה בטוח יהיה מהסוג שבעלך אוהב ואני לא אוהבת, אז עדיף שנעשה משהו אחר.... אהבתי לקרוא אותך, ואתה סתיווש- שמחה שנהנית אחי.

פנומן 72

New member
הייתי בסרט למעלה UP

באתר "סרט" הוא זוכה לביקורת גולשים בציון ממוצע של 9.8
זה כמעט סרט מושלם - לדעתי הוא מושלם. עופו לראות אותו. הנאה מובטחת.

זדשב

New member
הילדון היה בסרט יחד עם בת הדודה

שניהם דיווחו שהיה סרט מעולה. הם ראו כמובן את הגירסה המדובבת, מניחה שאתה ראית את הגירסה האנגלית . כך או כך עושה רושם שזה אכן סרט מוצלח מאוד.

פברואר2

New member
לדעתי כל העולם אשתו ואחותו

היו היום בסינמה סיטי תגידו...שבת בצהריים זה לא זמן לשינה מתוקה? הייתי בסרט...הגבר לצידי לא נרדם (ואכן לא התלהב אריאלה
אבל פינק אותי בסיבוב וקניה בחנות ספרים בלי לקטר
) ואני...כנראה צרכנית איומה של סרטים...פעם ביובל יוצאת לסרט מומלץ וכל מה שאני רוצה זה לחזור אל ביתי הקטן ואל מה שיש לי מצטערת מסטר, אבל בעצם...אולי זה בכל זאת השיג את המטרה של הסרט

למעלה