המלצה לסרט

Princes Vespa

New member
המלצה לסרט ../images/Emo83.gif

נו, בשעה טובה החלה שנת הלימודים באוניברסיטה.. ואני כתגובה מיד פצחתי בסשן צפיית סרטים בוידאו \ די וי די \ כבלים דיגיטליים \ קולנוע. כל דבר שיסיט את תשומת הלב מהלימודים. OK : מומלצים שראיתי בזמן האחרון : חדר לחץ - דרמה עשויה טוב עם השחקן החמוד ג´ובאני ריביסי ועם בן אפלק האלוהי בתפקיד משני. הנושא הוא עבודה של ברוקרים בחברת מניות. ג´ובאני הוא ילד שנכנס לעסק ומגלה שהעולם מסובך. עשוי מעולה, לא ארוך מדי. בקיצור יופי של סרט. שנגחי נון - אוקיי, נכון לא באותה רמה , אבל למי שחובב את ג´קי צאן ( כמוני ) ועוד לא ראה את הסרט הזה. מומלץ ביותר. לא שהעלילה משנה , אבל ג´קי הוא שומר של קיסר סין במאה ה19 שיוצא למערב הפרוע להציל את הנסיכה. כן עלילה מופרכת אבל מה זה משנה. סרט מצחיק וחמוד כמיטב המסורת. וכמובן מיטב קטעי הקונג פו כמסורת בית ג´קי. ועכשיו לאכזבה של השבוע: סימן חיים עם מג ראיין וראסל קרואו. שני שחקנים חביבים. הסרט אמנם נכשל בקופות אבל היה להיט היסטרי בסיפריית וידאו. התסריט גרוע , ולמרות שזהו סרט אקשן, הייתי מצפה לקצת יותר השקעה. אפילו ג´קי משקיע יותר. והוא עושה את הפעלולים שלו בעצמו. והכי גרוע הסרט ממש משעמם. כל מי שצפה איתי פרש בשלב זה או אחר ונשארתי לבד מתוך מחוייבות לראסל שמשחק ממש מחורבן בסרט הזה. כנראה מג ראיין הפריעה לו להתרכז. ( זה הסט בו הם התאהבו כידוע ). זהו. ראיתי עוד סרטים אבל אני לא זוכרת כל כך.. אה , כבר דובר בכך אבל רציתי לציין את הדי וי די של Clerks animated. סדרה מצויירת שעשה קווין סמית´ לפי הדמויות של קלרקס. ממש מעולה - לפחות 4 הראשונים מתוך 6 פרקים. יאללה לילה טוב והמשך שנה מלאת סרטים.

Chot

New member
כן, את צודקת

אני אומרת שהפרק השני אככיייי טוב

למעלה