המלצה לסרט "מסור - Saw"

• פותח הנושא kkdd
  • פורסם בתאריך

kkdd

New member
המלצה לסרט "מסור - Saw"

"הסרט מזכיר מאד את "'שבעה חטאים" פסיכופט חוטף אנשים, ומאלץ אותם לשחק כל מיני משחקי חברה יצירתיים וחולניים, שבודקים בדיוק עד כמה רחוק האדם יסכים ללכת כדי להישאר בחיים. למשל, האם כדי להשתחרר מהאזיקים תהיה מוכן לפתוח את הבטן של האדם שיושב לימינך ולהוציא את המפתח שטמון בקיבתו?, או למשל אשתו ובתו של ד"ר לורנס גורדון (קארי אלווס) נחטפו, ועד השעה בין ערביים הם ירצחו, בכדי לעצור זאת גורדון יהיה חייב להרוג מישהו, ולא משנה מי. ועוד מצבים שאתם בחיים לא תדמיינו... " *תקציר הסרט לא נכתב ע"י. הקרדיט לא מגיע לי.... בכל אופן, ראיתי את הסרט הזה בשבת, והוא מומלץ לכולם, פשוט חובה לראות אותו !!!

Reborn1

New member
../images/Emo6.gif

בחצי השנה האחרונה כמעט ולא ראיתי סרטים כי לא מצאתי טובים (באמת) לפעמים עדיף סידרה של חצי שעה מצחיקה מסרט של שעה וחצי עלוב אהה!!! אהבתי את הסרט טקסי(taxi) אחלה של סרט לא בגלל התוכן אלא בעיקר בגלל המוסיקה (איזה מוסיקה) אם משהו מכיר סרט טוב (אבל ממש טוב) - אשמח לשמוע

kkdd

New member
אחי, תראה את המסור לא תתאכזב

מכל הסרטים שראיתי לאחרונה (וראיתי המון) זה סרט שאני באמת ממליץ עליו הסצנה האחרונה הכי מפתיע, והמוזיקה (שוב בסצנה האחרונה) באמת חבל על הזמן סרט מפתיע מאוד, ופשוט מעולה, מומלץ !!! TAXI 1-2 היו מאוד יפים, בעיקר המרדפים, אבל 3 איכזב, יותר מידיי מוגזם, בעיקר בשלג...

Reborn1

New member
../images/Emo13.gif

אם אתה אומר שהסרט דומה לשבעה חטאים אני אתן לא צ'אנס (אבל אין שם את ג'ולי המדהימה
) וכן אני מדבר רק על טקסי 3
מוזר אבל המוסיקה בסרט אפילו בלי לראות את הסרט מדהימה פעם ראשונה שהשקעתי חיברתי את מערכת קולנוע ביתית למחשב וזה היה מדהים מוסיקה מרעננת משהו קלאסי כן הסרט היה מוגזם כנראה אפילו בכוונה להקצין אבל עדין ניתן להנות זה לא היה נורא
מבחינתי רק המוסיקה עשתה לי את זה כל סרט שיש בו מוסיקה טובה , תחרות מכוניות , בחורות יפות אני שוקל אם לראות אותו. הסרט האחרון שראיתי היה שמש נצחית בראש צלול משהו דומה -הסרט היה נחמד זה היה לפני חצי שנה נראה לי

kkdd

New member
אם כבר דיברנו על TAXI אז...

יצא לי לראות אתמול את "נהגת טקסי" זה סרט שהוא חיקוי עלוב לסרט המקורי TAXI (הצרפתי) באמ בושה למה שעשו, אני יותר אוהב מקורי מאשר חיקויים... בקיצור, הוא נחמד מאוד רק חבל שהוא חיקוי.
לא ראיתי את הסרט "שבעה חטאים" עשיתי רק העתק-הדבק לתקציר שאני לא כתבתי (כפי שצויין מקודם) מומלץ לרוץ לסיפריית הוידאו ולקחת את הסרט שבעה חטאים? TAXI 3 קצת מוגזם? הוא נסע על שלג!!! חחחחחחחחח מה יהיה ב TAXI 4 הוא יסע על הירח והתינוק שלו ינווט????
ב TAXI 1 היה את הסצנה הפתיחה עם השיר הממריץ, שהוא נוסע על קטנוע בעיר ובסוף עושה סלטה עם גוף בלבד (בלי הקטנוע) מעניין לאן נעלם בוביץ??????? אני מוכן לשלם לו מכספי האישי רק כדי שיתן פה פינה שבועית עם הביקורות שלו.....

Reborn1

New member
לא הבנת את העיקר

אהבתי את המוסיקה, הסרט עצמו שולי מבחינתי , תשמע את המוסיקה של הסרט במע' קולנוע בייתית ותראה איזה מגניב. בטח שהסרט בינוני ומטה מזה משנה לי שבעה חטאים זה סרט טוב אם אני לא טועה בסרט יש את השחקנית שאתה אוהב אנג'לינה ג'ולי
נ.ב גם לי חסר בוביץ

kkdd

New member
אז למה אתה צופה בסרטים? תשיג רק את

פסי הקול של הסרטים והנה גם באוטו
סתם סתם...... השחקנית לא מעניינת אותי... הסרט עצמו מעניין אותי, אם הוא מפחיד, הסוף צפוי או לא צפוי? (כמו במסור) העלילה וכו'... אני אראה אותו בסוף השבוע, נראה מה הטעם שלך

Reborn1

New member
תאמת צודק

אבל אני לא מוצא את פס הקול בחנויות ואפילו לא באימיול ל
זמין להורדה הסרט שבעה חטאים הוא עם מורגן פרימן ועוד כמה שחקנים מוכרים וכמעט אני בטוח שהסרט זכה באוסקר הוא יחסית ישן מאוד אבל בפעם הראשונה שאתה צופה הוא מרתק ב imdb הסרט זכה לציון 8.4 וכל סרט שהדירוג שלו מעל 7 נחמשב טוב מאוד באמת סרט קלאסי שווה לבדוק

liorde

New member
אתה מתכוון ל- Brad Pitt אולי...

כי ב"7 חטאים", לא היתה ג'ולי אלא ב"אספן העצמות"...

למעלה