אני לא מבין למה יש לשאול את השאלה
בעקיפין ולא במישרין? אין צורך להוציא פרופיל פסיכולוגי של גולש אינטרנט ע"י שאלה בדבר החיבור שלו - התשובות פרוסות לנגד עינייך - לא צריך להיות מבין גדול בכדי לראות,ואפילו במבט חטוף, שתדירות הביקור בפורום היא לא מן הגבוהות שנראו בתפוז.. האם זה מעיד על מהירות חיבור הגולש האלמוני לאינטרנט? לעניות דעתי -לא , היה ותקבל תשובה ישירה בדבר שאלתך תוכל להסיק ממנה מסקנה אחת ברורה - לאלו מבין הגולשים שזכו בפריווילגיה של חיבור מהיר לאינטרנט -יש את היכולת להעביר את דף האינטרנט שבו שוכן פורום זה, במהירות רבה יותר ובכך למלא את זמנם הפנוי בשיטוט במרחבי אתרים אחרים שפרושים להם אי שם ברשת העולמית ולא להקצות שעה קלה מזמנם ההולך ואוזל של המשתמשים הממהרים לבלי סיבה , ולהוסיף מ"פרי אצבעותיהם" בכדי לדשן את אדמת הטרשים שבה מנהלת תפוז ומנהל הפורום זורעים זרעי ג'אז ובלוז בתקווה שיבוא יום ומעמל כפיהם יונב פרי. אז לא שאלה עקיפה עלייך לשאול , באם כוונתך היא להפרות את דפי הפורום ולעורר את המשתמשים ,אוהבי הג'אז והבלוז , החוששים או המתלבטים או אם תרצה חסרי הביטחון העצמי והתעוזה, לכתוב ולהידיין בנושאים הנידונים פה -וגם אם אין בהם משום נגיעה ישירה אל כותרת הפורום - מוסיקה היא תירוץ טוב לשיחות חולין ודיונים עמוקים. אני פותח את דף הפורום בימים שני רביעי ושבת והחיבור שלי לאינטרנט הוא מהיר - שאל בני וקבל בזאת את תשובתי הכנה היישר מן האונה השמאלית