המלצה לספר צילום?

RPERETS

New member
המלצה לספר צילום?

אני צלם חובבן מספר שנים,קראתי מס' ספרי צילום בסיסים בהתחלה.\ עכשיו אני מחפש משהו מעבר לספר הבסיסי. יש למישהו המלצה??? שאלה נוספת-למישהו יש נסיון עם קניה דרך ebay

sagykadar1

New member
נשיונל ג'אוגרפיק

מומלץ.. מדריך שטח לצילום+טיפים של צלמים של החברה.

jshippin

New member
באמת אחלה ספר

השאלה אם את הנושאים שהוא מכסה הוא כבר יודע, כי ציין שקרא כמה ספרים בסיסיים.. הייתי מוסיף אותו לספריה שלי בכל מקרה.

RPERETS

New member
אני אפרט

אני מחפש ספר אשר לדוגמא מציג תמונה,נותן את הנתונים הטכניים של הצילום(צמצם,זמן חשיפה,נק' פוקוס וכו') ומסביר מדוע נבחרו הנתונים האלו(מאיפה נלקחה מדידת האור ולמה,מדוע נבחרה הקומפוזיציה הזו וכו') האם מישהו מכיר משהו בסגנון.

jshippin

New member
אני אסתכל

על הספר, אין לי אותו כרגע, מחר יהיה. אולי אני ארשום לך ראשי פרקים או משהו.. בכל מקרה, אני מציע לך להיכנס לסטימצקי ולהעיף מבט במדריכי צילום שיש להם שם... אין טוב ממראה עיניים כדי לבחור. אני מניח שבעברית יש רק בסיסיים למדי ורציניים יותר תמצא רק באנגלית.. אבל אולי אני טועה.. לדעתי אחרי שיש לך את הבסיס אפשר בכיף ללמוד באינטרנט.. יש מלא אתרים ומאמרים בכל נושא שרק תבחר, והיתרון על ספר זה שאנשים נוספים מגיבים על המאמרים וכך אתה מקבל כמה דעות. לעומת זאת ספר נוח כי הוא מרכז את כל האינפורמציה בשבילך + לא מקבלים כאב עיניים מהמסך
לילה
טוב!

למעלה