תגיד, צבי, כמה מטומטמים אתה חושב
שאנחנו? אתה מפרסם פה המלצה בגוף שלישי, וחותם בשם "דובי". ועכשיו אתה מנסה לשכנע אותנו שזה "לא נסיון פרסום, רציתי שתקראו ותביעו דיעה של אנשי רוח". תגיד לי, מה נדמה לך, שיש לנו רק חצי מוח? ואם כן, למה בדיוק אתה רוצה שאנשים עם חצי מוח יקראו את הספר שלך? מה דעתך לעשות את הדבר הפשוט, היפה והמנומס הבא - להכנס לפורום, ולהגיד ביושבים בו, "היי, קוראים לי צבי דמרי, כתבתי ספר, התוכן שלו הוא זה וזה, אני אשמח לשמוע אם מישהו קרא אותו ורוצה להביע דעה". נשמע פשוט מדי? כן, זה פשוט. וזה מכובד יותר מאשר לנסות לעבוד בעיניים על פורום שלם. וזה מביע כבוד כלפי הקוראים הפוטנציאליים שלך, מה שעד היום לא טרחת לעשות. ויש הרבה יותר סיכויים שמישהו יקח את זה ברצינות, כי אנשים מעדיפים כשמתייחסים אליהם בכבוד. אני לא יודעת למה אני מנסה להמשיך להסביר לך את זה. כבר כמה וכמה פעמים שניסו להסביר לך את הנקודה הזאת, ולא רק אני, ואתה ממשיך עם ההתנהגות הבזויה הזאת שלך. זו כנראה האופטימיות הנצחית שלי, שעדיין מקווה שגם בן האדם שהפגין את האטימות הגדולה ביותר עוד יצליח להבין מה אומרים לו. אה, כן, ואם פרסום אחד בעיתון שווה פי 1000 מאשר בפורום, אז לך תפרסם בעיתון ותפסיק לבלבל את המוח. הפורום לא נועד למסעות הפרסום שלך, ואתה מפריע לדיונים רציניים. כמובן, בעיתון לא יתנו לך לפרסם חינם (אם כי אני כבר רואה את זה, במדור המכתבים למערכת: "שלום, קוראים לי דובי, ואני סתם קורא מן השורה, ואני לא מבין למה עד היום לא פרסמתם אף כתבה על הסופר דמרי צבי שכתב את הספר המרתק אהבה אסורה". פחחחחחח. בטח כבר שלחת כמה כאלה.)