המלצה לספר טוב

nubhv

New member
המלצה לספר טוב

שלום ברצוני להמליץ על הספר אהבה אסורה של הסופר דמרי צבי. רומן יפה בין איש שב"כ לפלשתינאית מג´נין.מומלץ. תודה דובי

Rivendell

New member
צבי, אני גם ככה חסרת סבלנות

אל תנסה אותי. אתה רוצה פרסומת, קנה לך שלט חוצות. וחוצמזה, ככה לא כותבים המלצה מעוררת חשק.

Boojie

New member
ואולי הוא חושב שאנחנו מטומטמים

חסרי בינה ונטולי מוח שלא ישימו לב ל"קמפיין" המתוחכם שלו, ויחשבו שזו המלצה אמיתית.

nubhv

New member
לכל המכובדים לספר אהבה אסורה

חברים יקרים שלום. לא אין אני מבקש לעשות פרסום לספר ,הוא ממילא מצליח. רציתי דבר מאוד פשוט שתקראו(אפילו בספריות),ואז תביעו דיעה של אנשי רוח. כל זאת מאחר והספר מאוד מצליח בחנויות חשבתי לשמוע את דעתכם ,שהיא כה חשובה לי. ואגב אל תתפתו לחשוב שזהונסיון פרסום הרי כמה כבר קוראים את הפורום ,שהרי אנשים כמו בוג´י עוברים מפורום לפורום. שהרי פרסום 1 בעיתון שווה 1000 הודעות בפורום. שלכם אביו ומולידו של הספר אהבה אסורה.

Rivendell

New member
ובכל זאת

זה נראה לי יותר מהכל כמו נסיון שטיפת מוח. זה לא ששלחת הודעה וכתבת "אני המחבר, אני רוצה דעה". אתה ניסית לפרסם את ספרך תחת מספר שמות בדויים ואמיתיים בכל פורום אפשרי מתוך תקווה שמרוב שהשם יופיע, אנשים יזכרו אותו. לטעמי זו שיטת לא אפקטיבית, כי אחרי דבר כזה אין שום סיכוי שאני ארצה לקנות את ספרך, ולא אכפת לי כמה הוא מצליח או לא מצליח בחנויות. בנוסף, ה"ביקורת" שלך היתה לא ביקורתית במיוחד. ככה לא ממליצים על ספר. ובכלל, אם אתה שואל אותי, אין הנחתום מעיד על עיסתו, שלא לדבר על זה שאתה מוצא לנכון לתקוף חברי פורום אחרים כהצדקה להתנהגותך. לא לעניין, ולא במקום. מספיק עם זה.

לצבי המכובד

ראשית, איני מתכוון לקרוא ספר שמחברו מבטא את עצמו בצורה כה עילגת בפורום. או שאתה באמת עילג או שאינך מכבד אותנו מספיק על-מנת לפסק. בכל מקרה, כך לא מרשימים את קהל הקוראים העתידי שלך. שנית, הבה לא ניתמם. נסיונותך הנלוזים לפרסם את הספר בכל חור אפשרי כבר הוכיחו כי זוהי מטרתך היחידה. עשית זאת בפורום זה, פורום ´ספרים´ בנענע, בפורום ´סופרים צעירים´ והפלא ופלא, גם לכאן הגעת. (ואני שם כסף ששתי התגובות הראשונות הן שלך) ולבסוף ואולי החשוב מכל, ספרי טיסה בסגנון רם אורן אינם כוס התה שלי.
בהמשך.

lady_anne

New member
צבי שלום

וודאי קראת בעבר את מכתב הפתיחה של הפורום, בו מצויין במפורש כי לא זה המקום לקבל חוות דעת על יצירות ביכורים ברמה זו או אחרת. על אחת כמה וכמה אין סיבה לפתוח הודעה ראשית חדשה בנושא אשר כבר קיים פתיל לגביו. אנא, בפעם המנומסת האחרונה שאני מצליחה לגייס - די עם הפרסומת העצמית. תודה,

Boojie

New member
תגיד, צבי, כמה מטומטמים אתה חושב

שאנחנו? אתה מפרסם פה המלצה בגוף שלישי, וחותם בשם "דובי". ועכשיו אתה מנסה לשכנע אותנו שזה "לא נסיון פרסום, רציתי שתקראו ותביעו דיעה של אנשי רוח". תגיד לי, מה נדמה לך, שיש לנו רק חצי מוח? ואם כן, למה בדיוק אתה רוצה שאנשים עם חצי מוח יקראו את הספר שלך? מה דעתך לעשות את הדבר הפשוט, היפה והמנומס הבא - להכנס לפורום, ולהגיד ביושבים בו, "היי, קוראים לי צבי דמרי, כתבתי ספר, התוכן שלו הוא זה וזה, אני אשמח לשמוע אם מישהו קרא אותו ורוצה להביע דעה". נשמע פשוט מדי? כן, זה פשוט. וזה מכובד יותר מאשר לנסות לעבוד בעיניים על פורום שלם. וזה מביע כבוד כלפי הקוראים הפוטנציאליים שלך, מה שעד היום לא טרחת לעשות. ויש הרבה יותר סיכויים שמישהו יקח את זה ברצינות, כי אנשים מעדיפים כשמתייחסים אליהם בכבוד. אני לא יודעת למה אני מנסה להמשיך להסביר לך את זה. כבר כמה וכמה פעמים שניסו להסביר לך את הנקודה הזאת, ולא רק אני, ואתה ממשיך עם ההתנהגות הבזויה הזאת שלך. זו כנראה האופטימיות הנצחית שלי, שעדיין מקווה שגם בן האדם שהפגין את האטימות הגדולה ביותר עוד יצליח להבין מה אומרים לו. אה, כן, ואם פרסום אחד בעיתון שווה פי 1000 מאשר בפורום, אז לך תפרסם בעיתון ותפסיק לבלבל את המוח. הפורום לא נועד למסעות הפרסום שלך, ואתה מפריע לדיונים רציניים. כמובן, בעיתון לא יתנו לך לפרסם חינם (אם כי אני כבר רואה את זה, במדור המכתבים למערכת: "שלום, קוראים לי דובי, ואני סתם קורא מן השורה, ואני לא מבין למה עד היום לא פרסמתם אף כתבה על הסופר דמרי צבי שכתב את הספר המרתק אהבה אסורה". פחחחחחח. בטח כבר שלחת כמה כאלה.)

דוסטו

New member
אביו מולידו - מה זה מצליח?

אני לא שמעתי עליו. לא ראיתי ולו ביקורת אחת עליו, לא ממבקר נחשב ולא ממבקר שולי. אז תגלה -כמה עותקים נמכרו? (ושוב המבקרת עם שמות התואר מהרחוב)

ספר מצוין. קיבלתי את הספר מחבר עם המלצה חמה והאמת שתחילה התאכזבתי מסגנון הכתיבה אך ככל שהתקדמתי בקריאה כך נהניתי יותר ולא יכולתי להפסיק. העמודים האחרונים קצת ״כבדים״ עם יותר מדי פרטים ואף על פי כן הספר מותח, מרתק עם הפתעה בסופו והוא מאוד מאוד מומלץ.

למעלה