המלצה לסיור

allafish

New member
המלצה לסיור

שלום לכולם. היינו היום בסיור צפרות בפארק רמת הנדיב (ליד זכרון). הסתובבנו שעה בפארק מצויידים במשקפות (שהשאילו לנו במקום) בליווי מדריך וצפינו בציפורים. היה מעניין גם לי וגם לבניי (בן 4.5 תפקוד גבוהה) . קנינו מהם במחיר מצחיק של 20 ש"ח פוסטר יפה של ציפורים שאפשר למצוא ליד הבית + דיסק עם פעילויות לילדים בנושא ציפורים (עוד לא השתמשנו בו כי עמיחי הצליח לשרוט קשה את הדיסק כאשר פתח את העטיפה עם מספרייכך שאני לא יודעת מה יש בו).הסיור בחינם. סיורים יינתנו גם בשבת הבאה.

גם אני תכננתי להגיע לשם ממש היום

ולטייל ביחד עם סבא וסבתא (זה פחות או יותר באמצע הדרך בינינו לבינם). ביטלתי את התוכנית, כי חששתי שמזג האוויר יהיה לרעתנו, ובכל זאת מדובר בנסיעה לא קצרה. בסופו של דבר סבר וסבתא באו אלינו, והנסיך מאוד נהנה איתם. בטח נגיע לרמת הנדיב בהזדמנות אחרת.
על ההמלצה. בהזדמנות זו, אם למישהו יש המלצה למקומות בילוי שמתאימים לילדינו, אשמח לשמוע. אני יודעת שהיו בעבר שרשורים דומים בנושא, אבל אפשר להתעדכן, בתקווה שזה לא יהפוך ל(עוד) שרשור משחקיות, אם כי גם המלצות למשחקיות שוות יתקבלו בברכה. בכוונה אני לא מגדירה אזור בארץ, כי אני רוצה שההמלצות יתאומו לכווולם (חבל לפצל
)

למעלה