המלצה לסדרה

Just Neta1

New member
היי,
נעזרתי בעבר בפורום להמלצות, אני מקווה שזה בסדר לפרסם את ההודעה (כי אני רואה שהפורום השתנה).

אני ובעלי ממש מתקשים למצוא סדרה משותפת לראות בערבים ולכן נשמח מאוד להמלצות. קשה לי לתאר את הסגנון של מה שאנחנו מחפשים, לכן אני פשוט אכתוב את הדברים המרכזיים שראינו והתחברנו ומה לא (לא אוהבים קומדיות וכו', לכן גם לא ניסינו). אפשר בעברית/אנגלית, אבל לא בשפות אחרות. גם לא סדרות מאוד איטיות/כבדות שמתפתחות לאט (זה בעיקר מה שלא אהבנו בשובר שורות ובנותרים שכביכול כן מתאימות לסגנון).

ראינו ואהבנו:
המתים המהלכים
דברים מוזרים
משחקי הכס
פאודה
מנאייכ
הבורר
דקסטר
צ'רנוביל
ספרטקוס

לא אהבנו:
שובר שורות
הנותרים
לוציפר
סיפורה של שפחה
בית הנייר (פרשנו אחרי שלושה או ארבעה פרקים)
הומלנד (אני אהבתי, הוא לא)
ויקינגים (נראה לי שככה קוראים לזה, פרשנו אחרי עונה)
פרינג' (פרשנו אחרי עונה)

אוהבים גם כל מיני דוקומנטרי כאלה, אבל בד"כ אלו פרקים בודדים, אז לא ציינתי כאן.
מניחה שיש עוד שאני פשוט לא זוכרת כרגע..
תודה רבה!

דיברגנט חדש

Well-known member
היי,
נעזרתי בעבר בפורום להמלצות, אני מקווה שזה בסדר לפרסם את ההודעה (כי אני רואה שהפורום השתנה).

אני ובעלי ממש מתקשים למצוא סדרה משותפת לראות בערבים ולכן נשמח מאוד להמלצות. קשה לי לתאר את הסגנון של מה שאנחנו מחפשים, לכן אני פשוט אכתוב את הדברים המרכזיים שראינו והתחברנו ומה לא (לא אוהבים קומדיות וכו', לכן גם לא ניסינו). אפשר בעברית/אנגלית, אבל לא בשפות אחרות. גם לא סדרות מאוד איטיות/כבדות שמתפתחות לאט (זה בעיקר מה שלא אהבנו בשובר שורות ובנותרים שכביכול כן מתאימות לסגנון).

ראינו ואהבנו:
המתים המהלכים
דברים מוזרים
משחקי הכס
פאודה
מנאייכ
הבורר
דקסטר
צ'רנוביל
ספרטקוס

לא אהבנו:
שובר שורות
הנותרים
לוציפר
סיפורה של שפחה
בית הנייר (פרשנו אחרי שלושה או ארבעה פרקים)
הומלנד (אני אהבתי, הוא לא)
ויקינגים (נראה לי שככה קוראים לזה, פרשנו אחרי עונה)
פרינג' (פרשנו אחרי עונה)

אוהבים גם כל מיני דוקומנטרי כאלה, אבל בד"כ אלו פרקים בודדים, אז לא ציינתי כאן.
מניחה שיש עוד שאני פשוט לא זוכרת כרגע..
תודה רבה!
נראה לי שאמריקנים היא סידרה שתפורה עליכם.

dory30

Well-known member
נראה לי שאמריקנים היא סידרה שתפורה עליכם.
איזה צירוף מקרים, בדיוק אתמול ראיתי את הפרק הראשון בסדרה. מומלץ ביותר. אני ממליץ למשרשרים המקוריים על הסדרות הבאות: קטסטרופה, מגע של בלש (a touch of cloth), בלש אמיתי (בסופ"שים, צריך ריכוז), להרוג את איב, הקנוניה נגד אמריקה והיית צריכה לדעת. בקיצור, ברובם מותחנים. קטסטרופה היא קומדיה שגם אנשים שלא אוהבים קומדיה יכולים לראות.

דיברגנט חדש

Well-known member
איזה צירוף מקרים, בדיוק אתמול ראיתי את הפרק הראשון בסדרה. מומלץ ביותר. אני ממליץ למשרשרים המקוריים על הסדרות הבאות: קטסטרופה, מגע של בלש (a touch of cloth), בלש אמיתי (בסופ"שים, צריך ריכוז), להרוג את איב, הקנוניה נגד אמריקה והיית צריכה לדעת. בקיצור, ברובם מותחנים. קטסטרופה היא קומדיה שגם אנשים שלא אוהבים קומדיה יכולים לראות.
מצטרף להמלצה על להרוג את איב

מילי08

Well-known member
לכו על ה 100.
אקשן מהיר וסיפור מעניין

לא בטוחה שתאהבו אבל אולי דוקטור הו (למרות שאני פרשתי אחרי עונה 6. אולי מתישהו אחזור לעונות החדשות)

נערך לאחרונה ב:

nerdkey treky

Active member
מצטרף להמלצות על האמריקאים וה- 100. הראשונה מותחת ומפתיעה שמתמקדת בקונפליקט בין להיות פטריוט למשפחה.
השניה סדרה שמתפתחת כל עונה לכיוונים בלתי צפויים ומעלה שאלות של נאמנות בכל מחיר.

מילי08

Well-known member
אולי גם שיימלס US יתאים לכם. אני לא ראיתי, אבל רק תני לעדי |חזיר| תירוץ לדבר עליה

didalf

Well-known member
אולי גם שיימלס US יתאים לכם. אני לא ראיתי, אבל רק תני לעדי |חזיר| תירוץ לדבר עליה
אני תמיד ממליצה ברור|מאוהב|
אבל לא יודעת אם זה מתאים לטעם שלהם לפי הסדרות שהוזכרו.

וגם כמובן ממליצה על ה100 שהוזכרה פה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
יחסית מורכב, אבל הנה כמה דברים שאולי יתאימו:
הסופרנוס
דם אמיתי
רומא

יצא ששלושתם של HBO

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ניסיתם את הכתר? נראה לי יכול להתאים
לא נראה לי שתתאים להם הכתר. אם שובר שורות הייתה להם איטית אז הכתר בטוח תהיה איטית לטעמם.
מה גם שכל הסדרות שלהם (מלבד צ'רנוביל כנראה) הן סדרות אקשן.

לגבי ההצעות האחרות:
שיימלס - לא בטוח אם יתאים להם ההומור. מה גם שרוב הסדרות שלהם עם אנשים שאקטיבים הורגים אנשים אחרים (ולא רק מזניחים)
ה100 - קצת מרגיש מחוץ לדברים שהם אוהבים, אבל תכלס מתאים לכל הדברים שהם מחפשים.
האמריקאים - לא ראיתי (עדיין לפחות) אבל ממה ששמעתי יכול להיות שגם תהיה להם איטית.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא נראה לי שתתאים להם הכתר. אם שובר שורות הייתה להם איטית אז הכתר בטוח תהיה איטית לטעמם.
מה גם שכל הסדרות שלהם (מלבד צ'רנוביל כנראה) הן סדרות אקשן.

לגבי ההצעות האחרות:
שיימלס - לא בטוח אם יתאים להם ההומור. מה גם שרוב הסדרות שלהם עם אנשים שאקטיבים הורגים אנשים אחרים (ולא רק מזניחים)
ה100 - קצת מרגיש מחוץ לדברים שהם אוהבים, אבל תכלס מתאים לכל הדברים שהם מחפשים.
האמריקאים - לא ראיתי (עדיין לפחות) אבל ממה ששמעתי יכול להיות שגם תהיה להם איטית.
ממש לא איטית, בכל פרק יש מתח, פעולה וריגוש.

Just Neta1

New member
וואו כמה המלצות:love:
איזה כיף, תודה רבה!
נראה לי שנתחיל בה100 שהצעתם שיש עליו די קונצנזוס כאן, משם ננסה את האמריקאים ואז את האחרים.

למעלה