המלצה לנייד!

gjake

New member
המלצה לנייד!

שלום אנשים יקרים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד אני משתמש בתוכנות ליצירת מוזיקה (כבדות... כבדות...) חשוב לי גם שכרטיס המסך יהיה איכותי, לצורכי פוטושופ וכדומה. אני מעדיף מחשב עם מסך מינימום "15 עדיפות ל17 ואולי ומעלה רב כניסות USB (מינימום 4)למקלדת שליטה, כרטיס קול חיצוני וכדומה כמובן שאיכות גבוהה ומחיר נמוך! אם תוכלו להמליץ לי על אחד שכזה תעשוני אדם מאושר ביותר! אין חשיבות רבה מידי למשקל. נ.ב לא אכפת לי לשקול אפילו איזה מק בוק, מה אתם אומרים? תודה רבה

יאיר B

New member
נו,

1. לפוטושופ לא ממש צריך כרטיס מסך חזק (כרטיס מסך רלוונטי כאשר יש תלת ממד, פוטושופ זה דו ממד). 2. מסך 17" זה לא יהיה זול (אני לא מכיר נייד עם מסך גדול יותר שנמכר בישראל). זה גם לא ממש נייד... 3. יציאות USB - בעיקרון 4 זה המקסימום שיש בניידים כיום (לרוב יש 3 או 4). אפשר לחבר HUB חיצוני (רצוי עם ספק כדי לפתור את הבעיה). ל-HP יש כמה דגמים מעניינים עם מסך 17". הינה אחד לדוגמר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5927&perur=1&t=1 בזאפ אולי תמצא אותו בזול יותר. חיסרון: יש רק 3 שערי USB. אולי תצורך להוסיף זיכרון (אני לא יודע מה דרישות התוכנה שלך). בנושא מקינטוש - שאל בפורום מקינטוש.

למעלה