המלצה לנייד חדש !!!

mosheyr

New member
המלצה לנייד חדש !!!

שלום לכולם : אני מחפש נייד שימש אותי בבית - מבחינת יכולות מעבד מחפש משהו שיהיה מקביל ל3G.H של מחשב ביתי אשמח אם תוכלו לייעץ לי על מפרט מומלץ ובעיקר על חברה היה לי מחשב נייד של TOSHIBA שהיה מאוד טוב לעומת זאת אני ממש לא אוהב את IBM יש לי תקציב באזור ה-500 שקל תודה רבה רבה

jako1234

New member
בתקציב שלך אתה יכול לקנות..

מסגרת לתמונה ושם תשים תמונה של מחשב נייד... 500 שקל לא הגזמת?

יאיר B

New member
גם ב-5000 ש"ח לא תוכל לקנות הרבה

מחשב נייד עולה די הרבה... לרוב, אפשר לקנות נייד מבוסס סלרון עם 512MB במחיר הזה (כשמדובר על מחשב של חברה איכותית). אולי תצליח למצוא דגם של HP עם מעבד פנטיום M ו-512MB זיכרון, דיסק 40, כרטיס מסך GMA900. תסתכל בזאפ מה תוכל למצוא במחיר הזה ותעלה קישורים לעליהם אתה רוצה לשאול. אגב, מה אתה רוצה להריץ על הנייד הזה? (באופן יותר מפורט).

mosheyr

New member
לא הרבה

להקליט וידאו מחיבור פיירוויר (לכן צריך דיסק של 80) ושימוש ביתי וגלישה

Ixion

New member
יש מחשבים טובים,

אבל ב5000 שקל לא תגיע ל3GHZ של מחשב נייח. אתה יכול לנסות למצוא במכרזים Inspiron 6000 עם מעבד 1.7 ולהוציא אותם בפחות מ5000. אם תעלה את התקציב ל6000 בערך, אולי אפשר למצוא מחשב דנדש יותר שיתאים לך.

mosheyr

New member
לכמה זה מקביל המעבד 1.7 ?

מה אם אני אקח מעבד פחות רציני ? תוכל לתת לי גם המלצה לחברה ? אני לא מחפש משהו מגושם - של IBM הם ממש מכוערים תודה

יאיר B

New member
מכוערים אבל הכי טובים!

וזה מה שחשוב במחשב (וגם השירות שלהם טוב מאוד).

Jan22

New member
אותו נוהל שאנשים לפעמים עושים בסקס

תכבה את האור ...!

ממש לא!

אני חושב שהם סקסים

Jan22

New member
אתמול ראיתי T43 ,T42

כמעט בעטתי אותם למונדיאל !

YossXP

New member
היי היי היי..... הלווווווווווווווו.

ה- ThinkPadים רחוקים מלהיות מכוערים.... הם אלגנטיים כמו דוגמן בחליפה, כמו מכונית יוקרה.. ויש להם את ה-Feel הכי איכותי ויוקרתי בתעשייה.

YossXP

New member
לא יותר מידי אינדיבידואלי...

מדובר בפרקטיקה.. ה- ThinkPad הוא מחשב עסקי ארגוני, ואינו מכוון לצרכן הביתי. במקומות אחרים בעולם, לא ניתן היה להכנס לחנות ולרכוש ThinkPad כמו בארץ. כמחשב עסקי ארגוני, חשוב מאד שהוא יהיה אסתטי ואלגנטי... 1. למנכ"ל של חברה שמגלגלת בין כמה מיליוני לכמה מיליארדי דולרים, תהיה בעיה להסתובב עם מחשב 'צבעוני' - לכן כל המחשבים היוקרתיים של היצרנים האחרים מגיעים בגוון כהה מאד, אם לא בשחור כמו ה-ThinkPad. 2. מחשב כסוף - מתכער בשימוש אין מה לעשות, מחשבים ניידים נשרטים פה, מקבלים מכה שם - במחשב אשר נצבע בצבע בהיר, יראו מהר מאד את כל השריטות המכוערות כי הן יהיו שחורות כמו החומר ממנו עשוי המחשב.

salam9

New member
תפוזונה. באתי להגיד ש....

אני חסיד יב"מ. מת על העיצוב שלהם. הם מרשים וחזק. שונא צעצועים. זה מחשב נטו. אבל תסכימות איתי שמי שלוקחת מבחינת עיצוב... מקינטוש כמובן. יאללה מנהלים! תעלו סקר.

יאיר B

New member
אין לי מחשב של IBM...

יש DELL (שלדעתי הוא די יפה) ו-ASUS (שלא נראה שחשבו על העיצוב שלו כשתכננו אותו...).

למעלה