המלצה לנייד בארה"ב

ה ת פ ס ן

New member
המלצה לנייד בארה"ב

שלום אני נמצא כרגע בארה"ב ומתכנן לקנות נייד אני מתלבט בין HP לDELL לפי מה שהבנתי בחיפושים בפורום- HP מכסים יותר אבל יש להם שירות גרוע ןDELL מכסים פחות. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר? כמו כן- מעבד- איזה סוג? (המחשב לצורך לימודים בעיקר אבל גם לפוטושופ ועריכת וידאו. בכל אופן אני אשמח למעבד חסכן בסוללה ובחום) ומסך- הבנתי שיש הבדל בין HD לשאר אבל חוצמזה הכל אותו דבר. זה נכון?

sb21

New member
בקניית מחשב מחו"ל השיקול החשוב ביותר...

הוא האחריות. בדל אם משדרגים את האחריות לאחריות NBD (תקף במחשבי Vostro ו-Latitude בלבד) ישנה אחריות בארץ לחלקים ולעבודה, הנושא עם HP סבוך יותר. קח בחשבון שבהרכבת מחשב באתר דל, המחשב מתקבל לאחר מסק ימים. מה התקציב שלך?

ה ת פ ס ן

New member
950$ בערך

אם אני לוקח דל זה יהיה כנראה INSPIRON מה עם טושיבה? יש להם מה להציע לגבי אחריות?

sb21

New member
מה הצרכים?

ד.א: בנוגע לשאלה הראשונה: אין הבדל גדול (לדעתי) בין האחריות עצמה. רוב המחשבים (אם לא כול) משווקים עם אחריות בינ"ל, בארץ האחריות היא ע"י חברת מפעיל בפתח תקווה.

ה ת פ ס ן

New member
סטודנטיאליים בעיקר

אבל גם עבודה עם פוטושופ ועריכת וידאו חוצמזה שאיטיות מחרפנת אותי איך אני יכול לוודא אחריות בינלאומית בקנייה באתרי אינטרנט בארה"ב?

sb21

New member
במקרה של טושיבה: בקובץ ה-PDF של המפרט...

יש התייחסות לנושא. HP: אחריות בינ"ל כמעט רק על הסדרה העסקית. דל: בקנייה דרך האתר שלהם, הרחבה ל-NBD תאפשר את מימוש האחריות בישראל בצורה מיטבית.

sb21

New member
בתקציב הזה: למה לא Vostro 1500?

גם אם תקנה את המחשב עם Intel® Core™ 2 Duo T8100 (המעבד החדש ביותר של אינטל, בעל פליטת חום וצריכת מתח נמוכה יותר) לא תעבור את התקציב שלך (עם 2GB זכרון, יותר זכרון אף פעם לא מזיק).

sb21

New member
ד.א: מועד משלוח:4/11/2008

מפרט לדוגמא (יש להכנס דרך הלינק)

ה ת פ ס ן

New member
תודה אבל זו לא היתה השאלה שלי

אני שאלתי על סוגי מעבדים וסוגי מסכים

sb21

New member
בנושא המעבד: לשימש באופיס ואינטרנט...

ניתן לקנות מעבד חלש, אם לעריכת וידיאו - אז זה תלוי בדרישות התוכנה, אני בטוח שמישהו שמבין בתחום יענה לך בפורום. מסכים: אין קשר ל-HD המסכים של היצרנים השונים מאוד דומים אחד לשני, והם מתחלקים לשני סוגים: מבריק (הנפוץ יותר) ו-מט. כדאי מאוד להריץ את המילה "מבריק" בפורום, כדי לראות מה ההיתרונות והחסרונות של שני הסוגים.

למעלה