המלצה למתנה...

אין לו מקרר

חשבתי על זה דווקא. ..יש המלצה מיוחדת? הוא שותה רק יינות אדומים
זה משנה? זה נחוץ? מה אני צריכה לחפש במקרר? אם אני אקנה
אני צריכה משהו קטן יחסית

wineabr

New member
יש גם מקררי יין בתקציבים נמוכים יותר

ניתן ב-750ש"ח לרכוש גם מקרר של 28 בקבוקים.
יש גם מבחר גדול אביזרים ליין אביזרים ליין.

רעיון נחמד מאוד הוא ערכה ללימוד וחידוד ריחות של יין:
http://www.winebar.co.il/category.asp?catcode=282

Desert Seagull

New member
כמה נקודות

הראשונה, צריכת החשמל לא כזה צריכה לשנות לך...זה מקרר יין. לא תנור ספיראלות. בבואך לקנות מקרר יין יש לשאול כמה שאלות:
תקציב
כמה בקבוקים המקרר מכיל
מדחס או תרמואלקטרי

יש שאלות נוספות כמו מותג, אחריות, האם המטרה היא לשמור על בקבוקים או ליישן אותם, וכד'. אבל שלושת השאלות הראשונות שציינתי הן המרכזיות.

בתקציב שציינת, 500-700 ש"ח ניתן לקנות רק מקרר תרמואלקטרי לכמות של 12 בקבוקים. כיום מוכרים מקרר מדוחס של 30 בקבוקים ב-1400 ש"ח. לא אכנס להבדלים בין תרמואלקטרי לבין מדחס אך רק אציין שבגדול, תרמואלקטרי שומר על יינות ועושה זאת בשקט מוחלט בעוד שמקרר מדוחס גם מיישן יינות ויש ממנו רעש שדומה קצת למקרר הביתי.

לגבי החנות הספציפית, לי אין ניסיון איתם אבל בדיקות שבוצעו על ידי חברי הפורום הצביעו על כך שעדיף לפנות לחנויות אחרות.
למשל winedepot, יינית וטעמים שהגיב פה, מבחר המשקאות בת"א
טיפ: איפה שתבחרי בסוף לקנות, תבקשי לקבל הנחה משמעותית עבור יינות למילוי המקרר

תודה רבה רבה !!!

בדיוק התכוונתי לשאול מה ההבדל בין מדחס לתרמואלקטרי. וענית לי. אז ככה, מקרר תרמואלקטרי
ל12 בקבוקים עונה בדיוק על הצרכים, הוא לא מתכוון ליישן, המטרה היא לשמר את היין בעיקר
עכשיו עם בוא הקיץ. וביום נתון יש לנו בבית פחות מ12 בקבוקים.

אני אבדוק בחנויות שציינת . המון תודה שוב
וגם על הטיפ ! :)

Wine Guy

New member
סדנת יין

גילוי נאות: אני עובד בבית הספר ליין "איש הענבים".

יש גם שלל אביזרים

בנוסף להמלצות החברים כאן, יש גם מגוון רחב של אביזרים שתוכלי למצוא. חלק מהם ניתן לקחת לחריטה ולעשות בהם הקדשה אישית, מה שישדרג את המתנה.

בנוסף, אל תשכחי שליין יש תכונה מאוד בעייתית - הוא אוזל

ולכן למישהו חובב יין, לקנות בקבוק יין דווקא יכול להיות רעיון לא רע. אם את חוששת שתקני לו משהו שהוא כבר מכיר, את יכולה לקנות לו יין בוטיק של יצרן קטן.
היום יש לא מעט יקבי בוטיק קטנים, משפחתיים או פשוט כאלו שעושים מהדורות מוגבלות שמגיעים לאיכות לא רעה בכלל! בגלל היקפי הפעילות שלהם, הם מגיעים הרבה פעמים לחנויות בודדות כך שיש סיכוי שתוכלי להפתיע אפילו חובב יין לא קטן.

ושיהיה בצלחה

למעלה