המלצה למעיל חורף....

sagyrotem1

New member
המלצה למעיל חורף....

שלום... אני בחור לא קטן ואני צריך לרכוש מעיל חורף. עד היום כל רכישת ציוד הייתה סאגה לא קטנה - כפפות לקח לי לעבור ב 5 חנויות עד שמצאתי מקום שיש דגם מתאים... אני מעוניין בהמלצות על מותגים שמחזיקים במלאי מעילים סבירים במידות גדולות יחסית (לא מעילי עור...) הכוונה שלי למדוד בארץ ואם המחיר סביר לרכוש ,אבל בכל זאת אם יש דגם שהיבואן קצת מגזים אז אין לי בעיה לרכוש באיביי (אולי אפילו עדיף כי נראה לי שהחזירות דיי השתלטה על הענף...). אז למי שיש המלצה על דגם/מותג (ואיפה אפשר למדוד/לרכוש) מתאים - תודה מראש.

תגדיר גדול ?

בכל אופן יש מעיל של חברת ספרקס ראיתי בהונדה לפני חצי שנה בערך היה סביב ה 900 שח ראיתי שם מידהXL אני בדרך כלל XL וזה היה גדול עליי ב 3 מידות לפחות (אני 1.8 גובה ושוקל 85 קילו) ראיתי שם גם מידה XXXL אני מאמין שזה מתאים למישהו בממדי 100 קילו על 1.9 גובה. בסוף קניתי חברה ודגם שונה אבל שווה לברר שם.

sagyrotem1

New member
KING SIZE....

האמת יש לי ספארקס בבית (קיץ) מעיל זול . לטוב ולרע... רואים עליו שלא הושקע הרבה בפיתוח והעיצוב...מעיל סביר במחיר שנקנה. אני מעוניין במעיל יותר איכותי לחורף. המידה שלי היא בסביבות ה XXXL של הספארקס (110 על מטר שמונים....כן אני יודע שצריך להשאיר תאופנוע לפעמים בבית וללכת קצת ברגל...בהזדמנות....)... עד שאני ארד למידת SMALL אני אשמח לעוד המלצות (למעיל - לא לדרכים להצר היקפים....) לפני כמה חודשים כשמדדתי למעיל חורף - יותר התאימו לי המעילים מתוצרת ארה"ב ופחות האירופיים (אולי כי הם פונים למידות יותר גדולות???לא יודע אבל שוב אם יש מידה גדולה לא באמת משנה לי איזה מותג - רק שיהיה סביר + ולא איזה מותג מדבקה....) שוב תודה...

sagyrotem1

New member
כמובן " לפני כמה חודשים כשמדדתי למעיל...קיץ

ולא חורף כמו שכתבתי..

fazer_1000

New member
כמה דברים - ראשית, אתה צודק בשוני בין יצרנים

אמריקאים לאירופאיים בגזרות ובנטייה של האמריקאים לעשות מידות גדולות יותר בהשוואה לאירופאים. אתה יכול לנסות לבדוק מעילים של ICON באינטרנט שבד"כ אומרים עליהם שהם גדולים אבל אני לא יודע אם יש בארץ למדוד. מעבר לכך, בהונדה ירושלים קיבלו לפני כמה חודשים את כל הסטוק בערך שהיה בהונדה של ציוד ספארקס והמחירים הם באמת מחירי חיסול אמיתיים אבל המידות - רק גדולות מאוד ומעלה. סביר שעוד נשאר לבחור שם לא מעט ויש לו מבחר לא רע של מעילי חורף למיטב זכרוני.

פרארי1

New member
לגבי הונדה ירושלים

אתמול קניתי אצלו ספארקס לחורף, לי התאים המדיום, אז שגיא, זה יכול לתת לך קנה מידה. המעיל הרבה יותר איכותי ממעיל קיץ שיש לי מאותה חברה והוא באמת לא מציאה גדולה. 100% קורדורה (לא ניילון כמו כל מיני מותגי מדבקה), הגזרה ארוכה (מעבר למתניים), יש הרבה כיסים, המיגון מאד נוח לפירוק לצורך כביסה של המעיל, בטנה תרמית ועוד. המחירים באמת נמוכים מאד, סדר גודל של 50% מהמחיר הרגיל, לדעתי שווה קפיצה לירושלים.

נכון לגבי המוצרים האמריקאים

המידות שלהם בד"כ גדולות יותר מהארופאים כנראה עקב תסמין הג'אנקפוד. אני מכיר את הספרקס קיץ ונכון הוא באמת לא נראה איכותי אבל הוא די עמיד לאורך זמן והמחיר שלו באמת מצחיק. תנסה לבדוק ג'ו רוקט בארה"ב יש להם סחורה לא רעה בכלל ובמחירים ממש ממש טובים.

gray

New member
אל תלך בהכרח רק על 3XL.

המידות מאוד משתנות מיצרן ליצרן, יש לי 2XL שקניתי באנגליה שקצת גדול עלי (אפילו עם מיגון רשת מתחת) ואני די גדול. יש חברות שמחזיקות מידות WIDE וLONG שאפשר להתאים בול למבנה הגוף.

למעלה