המלצה למסעדת בשר

wonderwoman7

New member
המלצה למסעדת בשר

אז אחרי חופשה מלאת חוויות (וגם קצת מתישה) עם הילדים בגליל, ביקשנו המלצה מצוות המלון על מסעדת בשרים טובה באיזור. דובי מנהל מלון פסטורל ואיש יקר בפני עצמו המליץ לנו על מסעדת הטחנה במטולה.
אמר שלא נתאכזב.
אני חייבת לציין שמאז ימי החיילות שלי לא דרכה רגלי בשער פטמה אמרנו טוב מה יש לנו להפסיד.
אני לא חובבת בשר גדולה אבל בעלי ארגנטנאי במוצאו לא יכול להעביר שבת בלי איזה סטייק טוב לארוחת בוקר חח...
המסעדה מעוצבת בסגנון הבוקרים ואין סיכוי להשיג בה מקום בתקופה הזאת ללא הזמנה מראש. בכל זאת החלטנו לנסות ולשמחתי היה מקום פנוי.
פלטת אנטיפסטי מגוונת הקדימה את המנה העיקרית. מגש עמוס מכל טוב של סלטים קטנים לבחירה ולחם הבית.
למנה עיקרית הזמנתי סטייק פילה מידיום.
אין לי מילים - הסטייק הכי טוב שאכלתי מימיי!!! מגיע על פלטה חמה, רך, נלעס ברכות ללא תחושת מסטיקיות, עם רוטב שמנת ופלפלת בצד למי שמתעקש. הזמנתי עם חתיכת כבד אווז בצד.
במילה אחת - וואו!!!!
ממליצה בחום לכל מי שמגיע בקרוב לחופשה בצפון!!!!
תודה לך דובי על ההמלצה - כרגיל, לא איכזבת!

החתולית

New member
על הדיווח

כמה עלתה הארוחה ?

wonderwoman7

New member
תגובה לחתולית

בעיקרון אני לא יודעת סכום מדוייק כי חמי התעקש לשלם נראה לי עבר את האלף אבל גם היינו בערך 10 אנשים.
אני יודעת שהמנה של הפילה שהיא ביי פאר הכי טעימה שאכלתי מיימי עלתה מאתיים + עם כל התוספות! אבל אל תתבלבלי - זה שווה כל שקל וכל ביס! :)

pix37

New member
תודה רבה - תמיד כדאי לנסות גם כאשר אומרים

שהכל מוזמן מראש.

אנחנו בישראל ותמיד יש ביטולים והברזות

salo22

New member
תודה על הדיווח החלקי

אחד משבעת פלאי עולם המקום הזה, ביקורות מהללות לצד WTF. הייתי פעם אחת שם ואני בהחלט שייך יותר לצד השני, למרות שיכול להבין התלהבות אנשים בארצינו הלכאורה קרניבורית, מושג שמאוד אוהבים להשתמש בו כאן, כאילו היינו איזו פרובינציה קטנה בארגנטינה
מה שקצת מצחיק אני מתאר לעצמי, אם בוחנים את נתוני הבקר ועלילותיו בארץ.

מאיר651

New member
מכיר ואכן מומלץ

היינו לפני חצי שנה בערך והיה נהדר..
חובה לציין שהמסעדה לא זולה בלשון המעטה אבל ללא ספק היה טעים.

למעלה