המלצה למסעדה

nirbarop

New member
המלצה למסעדה

שלום מישהו יכול להמליץ על מסעדות טובות בבודפשט כמו כן כמה עולה ארוחה ממוצעת לזוג? בתודה

liti

New member
רשמים קולינאריים מבודפשט

כולל המלצות למסעדות ומקומות אוכל- כאן. ארוחה ממוצעת אמורה לעלות בסביבות 100 ש"ח לזוג פלוס מינוס, תלוי ברמת המסעדה. ארוחות בפאסט/ג'אנק פוד למיניהן (מקדונלד'ס, קנטאקי) עולות בסביבות 20-40 ש"ח לזוג גג. אשמח לענות על שאלות נוספות!

דרדרית

New member
מסעדה שנחרטה בזכרוני

נקראת "הורד הכחול" כמדומני - קאק רוזה נמצאת לא רחוק מבית הכנסת הגדול. האוכל היה מעולה, השרות טוב ואפילו המחיר היה סביר בהחלט 70 ש"ח לזוג והזמנו ארוחה מלאה.

ok45

New member
מסעדה

מאחורי בניין האופרה בצמוד למלון K.K. OPERA יש מסעדה שאת שמה אני לא זוכרת, האוכל היה מצויין השרות מעולה וחוויה יוצאת מן הכלל של מלצרים המזמרים אריות מאופרות ידועות לגבי מחיר אני ממש לא זוכרת אבל היה שווה. נדמה לי שצריך להזמין מקום. מומלץ.

lb155

New member
מבחינת אוכל בבודפשט

אין שום בעיה כי כל מסעדה פשוט כל מסעדה האוכל חבל על הזמן! הבעיה היא שצריך להיות הונגרים כדי לדעת מה להזמין...

דרדרית

New member
יש גם מסעדות עם תפריט באנגלית

או לחילופין- מלצר שמגמגם משהו בשפה זו.

B T1

New member
במסעדה בהונגריה הזמנתי צ'יפס,

המלצר הנהן בראשו שהבין, אבל הביא פירה. לאחר דין ודברים התברר לי שכיום לצ'יפס בהונגרית קוראים: hasab-burgonya

דרדרית

New member
הצ'יפס שלהם נקרא אחרת..

שולט קרומפלי או משהו דומה.. (אולי אני טועה) זה הדבר הקרוב ביותר לצ'יפס שיכולנו לאכול..קוביות קטנות של תפוחי אדמה מטוגנות. היה טעים. טוב - כל האוכל ההונגרי שאכלתי שם- למעט ההמבורגר- היה משו משו

צביקהאו

New member
ממה שאני זוכר

בוואצי אוצה - המדרחוב התיירותי - יש "פה טאל" - מגש עץ. מגישים מה שאפשר על מגש עץ. מגישים מרק גולש במין מחבת בגובה/עומק של 15 סמ. עם לחם טרי בפרוסות גדולות. מחירים היו נמוכים יחסית. מסעדה קטנה נוספת - היה לוקח אותי קרוב משפחה תפרן - מאחורי הקניון שנקרא "ממות" - ממותה ע"ש החיה שנכחדה. למסעדה קוראים "מרקוס", והיתה מסעדה שהיתה פתוחה 24 שעות רק "פלצ'ינטה" מתוקים, מלוחים, בשרי הכל במחירים מגוחכים. תלוי מה מחפשים ? יש את המסעדות לתיירים, עם נגנים וזמרים ויש את העממיות. בכל מקום הזהירו אותי לבדוק טוב טוב מה כתוב בתפריט שלא יגבו מחירים אחרים. ופעם אכלתי במלון ששהינו בו - במריוט - גם מסעדה נעימה וגם אוכל טוב. בתאבון,

orlu

New member
פהטאל חבל על הזמן,מנה אחת

מספיקה חארבעה, יש שם שניצל בגודל ענ ק כן גודל הצלחת אבל היות ואנחנו אוכלים לא רק שניצלים כמובן אז הכל מומלץ בתאבון

בנניטה

New member
fatal

צלחת העץ אכן מומלצת מאד מאד מאד למרות שהיא "תיירותית". גודל הצלחות- לא להאמין. תיירים שישבו בשולחן לידנו הגישו לנו את המצלמה וביקשו שנצלם. חשבנו שהם רוצים שנצלם אותם, אבל בם העמידו אותנו על טעותינו והסבירו שהם רוצים תמונה של הצלחת סטייק של חבר שלי!!!

גיורי

New member
../images/Emo45.gifבהחלט fatal

כל כך נהנינו שחזרנו שוב למחרת . מנות ענקיות וזולות . בערב הראשון הזמנו פלטת דגים
זוגית (כן נכון לא ממש מאכל הונגרי ...) הגיעה פלטה ענקית על מגש עץ עם פרמידה ענקית של דגים מקושטת בשרימפס וקלמרי ומתחת הר של אורז והר של ציפס - לטעמי מנה ל 4 איש והמחיר ? 70 שקל ! למחרת שבנו קינחנו במנת בלינצ'ס היינו המומים מהמנה שקיבלנו (אולי בקרוב אצרף תמונה) עוגה עשויה מכ 20 שכבות בלינצ'ס בין שכבה לשכבה הפתעה אחרת : סלט פרות , תותים , פודינג בטעמים שונים ועל הכל קצפת . והמחיר של מפלצת הבלינצ'ס (ל2+ אנשים )?? 13 שקל בלבד !!! בקיצור מומלץ

למעלה