המלצה למנשא

nightingale3

New member
המלצה למנשא

אשמח לחוות דעת על מנשא לדרישות הבאות:
1. קל ומהיר מאוד ללבישה
2. תמיכה בירכיים, בניגוד לבייבי ביורן

השימוש העיקרי הוא בעת פיזור הילדים לגנים, או טיול.
לא חובה מגיל לידה.

תודה רבה!

פיץ40

New member
ממליצה בחום על בייבי ביורן וואן

ספציפית הדגם הזה כן תומך בירכיים!
הוא מאוד קל ללבישה ונח לתינוק.
אישית אני מאוד מרוצה!
(יש לו גם ורסיה מאווררת שמאוד מתאימה לישראל...)
הוא לא זול בארץ אבל ניתן למצוא אותו באינטרנט במחירים סבירים :)

-----------------------------------------------------------------------------------------
מוזמנים לבלוג שלי על קניות באינטרנט של ציוד לתינוקות וילדים:
http://amothersguidetoonlineshopping.blogspot.co.il/

shaya54

New member
בונדולינו

מנשא לא מוכר כל כך
אני מתה עליו!!!!! הכי נוח בעולם גם לאמא וגם לתינוק, קל לשים אותו, אפשר מגיל לידה, אפשר גם ילדים גדולים יותר...(עד גיל 3 נראה לי)
יש תמיכה לירכיים כי הילד יושב בפיסוק
החיסרון - הוא קצת חם...אבל עדיין שווה את זה לפי דעתי
קניתי בחנות של דארמה יוגה ברחובות ונראה לי שהוא עלה דיי יקר אולי 550-600?
אם זה רק לפיזור לגנים אז יש גם את הלופיקס (יש לי אותו גם). הוא גם מגיל לידה, גל נורא לשים אותו. גם בו התינוק יושב בפיסוק. החיסרון - אחרי כמה זמן מתחילים להרגיש את העומס על הגב.....המחיר - נראה לי שבסביבות ה300 אם אני לא טועה...

MotheRonit

New member
אני אוהבת את הארגו לתינוקות ה"גדולים"

את הסיני (שהוא נראה מסורבל, אבל אחרי כמה ניסניות לוקח כמה שניות ללבוש אותו) לקטנטנים

nightingale3

New member
מה ההבדל בין סיני לכריכות

כמו שרון דרור למשל?
מה תומך טוב בגב?

MotheRonit

New member
אני חושבת שסיני הוא סוג של כריכות

רק שהוא לא רצועת בד אחת ארוכה, אלא מלבן (תומך בגב של התינוק) וארבע רצועות שיוצאות ממנו. אני אוהבת את התמיכה שלו לגב, כי 100% מתאים את עצמו אלייך בהתאם לחוזקה שבה את מותחת את ה"איקס" על הגב.

מנשא סיני הוא מבד לא נמתח, מנשאי כריכות הם אלסטיים

ברוב מנשאי הכריכות את קושרת את המנשא על הגוף ואז מכניסה אליו את התינוק, במנשא סיני את קושרת את התינוק לגוף עם המנשא.
מנשאי כריכות מתאימים רק לנשיאה על הבטן, מנשא סיני מתאים גם לנשיאה על הגב.
מנשא סיני דומה יותר למנשאי ילקוט כמו ארגו, יאמו וסאפי ילקוט מאשר למנשאי הכריכות, אבל הוא מתאים לגילאים ומשקלים נמוכים יותר ממנשאי הילקוט.
קראתי שמנשא סיני מתאים כבר מגיל לידה, אבל אני לא הסתדרתי איתו לפני שהתינוקות שלי החזיקו ממש טוב את הראש והיו די יציבים בגב, התינוק הכי צעיר שהכנסתי למנשא הסיני שלי בנוחות היה האמצעי בגיל 5 חודשים. הנוכחית (שהיא מיניאטורית במיוחד) בת 8 חודשים ועדיין מרגיש לי שהיא טובעת בסיני.

אני מאוד אוהבת את המנשא הסיני שלי והוא משמש אותי לטווח שבו התינוקות שלי כבר כבדים מדי וארוכים מדי ולא נוח לשאת אותם במנשא כריכות, אבל הם עוד קטנים מדי לסאפי ילקוט.

חייבת לתקן לגבי בייביביורן!

גם אני שמעתי את השטות שהמנשאים האלה לא בריאים. וחשבתי לעצמי שלא יכול להיות שכל האורתופדים ממליצים עליהם, אבל יש מי שאומרת דברים אחרים! אז בדקתי, ומסתבר שיש כמה בעלות אינטרסים שמוכרות מנשאי בד בלי תקן, והדרך שלהן למכור, היא להכפיש מותגים אחרים.
בייביביורן נחשב בעולם למנשא הכי בריא והכי מומלץ (והכי נמכר גם) יש לו תו תקן ואפילו קיבלו את אישור המכון לבריאות הירכיים - דיספליזיה (היחיד שמצאתי עם אישור כזה...)
יש לי את one שהוא מדהים. אני ממליצה גם על we, אבל בגדול חשוב שתמדדי ותראי בעצמך איזה מהם הכי קל לך לשים על עצמך!

Northern Sky

New member
אני לא יודעת מה נכון מבחינה רשמית לגבי בייבי ביורן

גם אני שמעתי בזמנו שהוא לא טוב, אבל קיבלתי בהשאלה את המנשא (עם הבכור שלי, לפני שלוש שנים) ולי הוא היה לא נוח בעליל. כאב לי הגב וממש לא הסתדרתי איתו. אחרי כמה פעמים החזרתי אותו וקניתי מנשא אחר שגם היום אני משתמשת בו עם הקטנצ'יק.
אז בכל מקרה אני מציעה לבדוק את הנוחות האישית, בלי קשר להמלצות אורתופדים.

Cafe Latte

New member
גם לי הוא לא היה נוח.. אגב. מכרתי אותו. ובאופן כללי,

לי נראה בעייתי, לשים תינוק במנשא בו כל משקל התינוק, יושב על המפשעה.

Cafe Latte

New member
לא, כי את נשמעת מה זה אותנטית
ממש קשה להבין

את מה/מי את מפרסמת.

shaya54

New member
מצרפת קישור למאמר קצר ומעניין

אמנם לא כתב אותו איש מקצוע אבל היא מסבירה בו את ההיגיון שמאחורי מנשאי הכריכות ודומיהם....
http://darmayoga.co.il/minsaim/

אולי כדאי לשאול

יועצת מנשאים (כן יש דבר כזה)
הן מכירות את כל הסוגים
היתרונות, החסרונות
וההתאמה של כל אחד
&nbsp
היתה פעם גולשת בתפוז בשם א ו ר י ת ס
&nbsp
אינני יודעת אם היא פעילה עדיין והיא היתה ספצית בתחום
&nbsp

starrynight1

New member
יש את דארמה יוגה בפארק המדע ברחובות

המאמר ש-shaya54 צירפה הוא מהאתר שלהם. יש שם נשים נחמדות עם המון סבלנות!

shaya54

New member
שם גם קניתי את המנשא שלי (בעקבות התובנות מהמאמר
)

למעלה