המלצה למנשא גב מחפש המלצה למנשא גב לתינוק משהו באמצע למישהו שאובה לטייל אבל לא משהו יקר מדי
א אמא של הפלא New member 23/1/07 #1 המלצה למנשא גב מחפש המלצה למנשא גב לתינוק משהו באמצע למישהו שאובה לטייל אבל לא משהו יקר מדי
ד דיינו New member 24/1/07 #2 לנו ה gs מאוד נוח של חברת טרובנד, נמכר בשילב בסביבות 500 ש"ח יש לנו גם זה של מגנום, שנראה כמו תרמיל גב כשבמקום גוף התיק יש אוכף לתינוק (גם לד"ר בייבי מנשא בסגנון דומה) - מאוד לא נוח ולא מומלץ בכלל.
לנו ה gs מאוד נוח של חברת טרובנד, נמכר בשילב בסביבות 500 ש"ח יש לנו גם זה של מגנום, שנראה כמו תרמיל גב כשבמקום גוף התיק יש אוכף לתינוק (גם לד"ר בייבי מנשא בסגנון דומה) - מאוד לא נוח ולא מומלץ בכלל.
ו והלאה וכאן New member 24/1/07 #3 לנו היה מנשא של אוונפלו שהיה מאוד מאוד מוצלח. בתור אחת עם בעיות גב אני יכולה להעיד שהשתמשתי בו המון והיה לי מאוד נוח.
לנו היה מנשא של אוונפלו שהיה מאוד מאוד מוצלח. בתור אחת עם בעיות גב אני יכולה להעיד שהשתמשתי בו המון והיה לי מאוד נוח.
B boazj New member 25/1/07 #4 מצטרף. לא זכרתי איך קוראים למשא שלנו. הובא מארה"ב. אבל שראיתי את התמונה הבנתי - זה בדיוק זה...