המלצה למלון בקופיפי

arielc

New member
המלצה למלון בקופיפי

שלום אנשים יקרים לצערי הרב בפרינסס מלא... ונאמרו פה דברים ובמקומות אחרים ממש לא מחמיאים על קבנה... בקופיפי אין כל כך הרבה מלונות ממש שראיתי...ורובם ממוקמים בקצה האי הצפוני... למישהו\י יש המלצות בנושא מלונות ? אשמח מאוד לשמוע. בברכה, ותודה מראש

lonestar2003

New member
charlie צמוד לפרינסס

תבקשו את החדרים ולאו דווקא את הקאזות. חדרים יותר גדולים ויפים וגם עולה פחות מהקאזות !!! ממליצה בחום!

limorco

New member
על אילו תאריכים מדובר?

גם אני מחפש מלון בקופיפי אנחנו נהיה שם בשבוע הראשון של דצמבר והמליצו לי על הPRINCESS...

arielc

New member
פרינסס

ממליץ לכם להזמין מראש כי בתאריכים שלנו - תחילת נובמבר מלא

limorco

New member
דרך איפה להזמין? עם המלון ישירות?

יש איזה המלצה? תודה

arielc

New member
בהחלט !

אני באופן אישי התקשרתי לשם http://www.ppprincess.com/ בתחתית העמוד תמצא את כל הפרטים יש עוד המלצות למלונות באי !?!?!? חייב עזרה !!

robin31

New member
אנחנו היינו בקבנה

והיה בסדר . החדרים בסדר אבל הבריכה שלו שווה וגם החוף יחסית ריק מכל נישראלים שיושבים על החוף של הפרינסס. יש גם את phi phi hotel , חברעם שלנו ישנו שם ואמרו שחדרים טובים אבל אין בריכה. לBanyan villa אך תתקרבו -מסריח מביוב ואין מים חמים בערב להתקלח . ישנו גם שני לילות ב-Phi Phi Island Village שהוא חצי שעה בסירה מהמפרץ המרכזי. מלון מדהים אחלה לירח דבש (ואל תשכחו להגיד להם את זה) רק הבעיה היחידה שאוכלים רק במלון אז זה יחסית יקר לשהייה בטונסי ביי.אז כדאי לחלק את השהייה נניח 2 לילות שם ן2 לילות בקבנה?... (התמונה היא של הבריכה בPhi Phi Island Village

למעלה