המלצה למכשיר

danik56

New member
אולי זו הסיבה

שיש הרבה DESIRE ביד 2 וזה מכשיר סך הכל מ2010.

ronengeles

New member
לא יודע אם זאת הסיבה

כי דווקא יש דרכים להתגבר על הבעיה הזאת, אבל האמת שיד שנייה בפחות מ 1300 שקל נראה לי דווקא שווה (יותר מזה, עדיף כבר לקנות להשקיע עוד קצת ולקנות בחנות - ב 1700 שקל אפשר להשיג אותו עם תמיכה מלאה בעברית). לי יש את המכשיר הזה כבר חצי שני ואני מאוד מרוצה ממנו. את בעיית המקום ניתן לסדר דיי בקלות (אם אתה רוצה להתעסק בזה, אז בחינם, ואם לא, אז אני מניח שיעלה בסביבות ה 150 שקל בחנות ממוצעת). כנראה שתצטרך להוסיף עוד כמה עשרות שקלים עבור כרטיס SD מהיר. אם אתה רוצה מכשיר שבכלל לא תצטרך להתעסק איתו ובטווח המחירים הזה, אז כנראה שה SGS הוא הפיתרון (אחרי הכל, הוא לא כזה גדול, ואפילו דיי קל ודק)

danik56

New member
אין לי בעייה להתעסק

כדי לפתור את בעיית המקום. באייפון התעסקתי עם הפריצות לפני שהתחילו לשווק בארץ. אם אמצא DESIRE ביד2 שכבר טופלה בו הבעייה ותומך בעברית מלאה אז נראה לי שאלך על זה. לקנות חדש ב1600-1700 ואז להתחיל להתעסק עם שידרוגים ופריצות זה לא כל כך בא לי כעת.

ronengeles

New member
אם תמצא, מצויין

אם לא, אבל תמצא ביד 2 במחיר טוב, כל ההתעסקות בזה היא פשוטה למדי (יש מדריכים מאוד מפורטים), ולרוב התקנה של רופ חדש פותרת את שתי הבעיות במכה אחת. הדבר הכי קריטי הוא לקנות כרטיס SD מהיר מספיק כדי שלא יהיו לאגים (נראה לי שקראתי איפשהו שמספיק CLASS 6, אבל אני קניתי CLASS 10 רק כדי להיות בטוח. כמובן שיותר מהיר, יותר טוב). מקסימום, אני אמכור לך את שלי

danik56

New member
התקנת רום חדש

באייפון תמיד אפשר לעשות RESTORE גם אם המכשיר נתקע. השאלה אם במכשירי אנדרואיד גם ניתן להתאושש מכל תקלה שמתרחשת במהלך טעינת רום חדש.

ronengeles

New member
אפשר

צריך לעשות גיבוי nandroid, ואם יש בעיה, אפשר להעלות את הריקוברי ולשחזר לגיבוי שעשית.

danik56

New member
בנוגע לDESIRE

מישהו אמר לי שבמכשירי DESIRE צריך לבדוק גירסת HBOOT כי יש סידרת מכשירים שיוצרה עם בעיות חומרה. יש בזה אמת??

ronengeles

New member
לא ידוע לי על בעית חומרה....

וגם לא ברור לי איך ה HBOOT מתקשר לזה.... מבחינת חומרה, הדבר היחידי שאני יודע זה שה DESIRE יצא בשתי גרסאות, עם מסך AMOLED ומסך SLCD. אני יודע שהיה הבדל בביצוע ROOT בין 2 הגרסאות (ה SLCD היה בעייתי יותר), אבל עד כמה שידוע לי הבעיה עם המסך הזה נפתרה. מעבר לזה אני לא יודע....

YosMan1

New member
הייתה בעיה במכשירים הראשונים

שיוצרו בחודשים הראשונים בסביבות מאי-יולי 2010 הסנסור של החום היה דפוק והיה מיצר ריסטים ללא סיבה. HTC החליפו ללא תשלום את כל המכשירים הדפוקים (גם לי החליפו) מכשירים חדשים בטח אין בעיה שכזו. אם אתה קונה משומש אז זה שווה בדיקה אבל אני לא יודע איך בדיוק מוודאים.

danik56

New member
בדיקת גירסת המכשיר

זהו בדיוק מה שאמרו לי שצריך לברר מה גירסת הHBOOT ולפי זה ניתן לדעת אם המכשיר שייך לסדרת היצור הבעייתית. אם אני קונה יד2 ללא אחריות אז כבר אין מי שיחליף לי בחינם את החלק הפגום ואני גם לא רוצה להתעסק עם זה.

ronengeles

New member
קראתי קצת על הבעית חומרה

ה HBOOT קשור ולא קשור. בעיקרון המכשירים עם החומרה הפגומה הגיעו עם גרסת HBOOT עד 0.83, ככה שאם אתה רואה מכשיר עם גרסה נמוכה יותר, קיים חשד שהוא פגום (במיוחד אם הוא נרכש בתחילת דרכו של הדזייר). הבעיה היא ש HBOOT ניתן לעדכן. אם המכשיר הוא S-OFF, לגרסת ה HBOOT שמופיעה שם אין שום משמעות. אם הוא S-ON, רוב הסיכויים שה HBOOT לא שונה (אלא אם המוכר טרח להחזיר אותו ל S-ON במיוחד, אבל סיכוי נמוך) והוא יכול להווה אינדיקציה לגבי הסיכויים לתקלה. מכיוון שהבעיה היא בלוח אם, וחימום של המכשיר היה גורם לקריסה שלו, עוד דרך לבדוק את העניין היא להפעיל את המכשיר כמה דקות עם משהו שיאמץ אותו (למשל GPS) ולחכות לראות אם הוא עושה ריסטרט. במידה ולא, אז אין בעיה. אגב, המכשירים המאוחרים יותר הגיעו עם מסך SLCD, ושם הם כבר דאגו להחליף את הלוח אם הבעייתי.

שלוקמן

New member
תלוי מה התקציב

ומה הצרכים של המשתמש, מסכים איתך שאם אתא משתמש בפלאפון לצורך משחקים ישנו חשיבות למסך והמעבד ...

danik56

New member
המכשיר לא ישמש למשחקים

אבל דיוק הטאצ' חייב להיות טוב בשימוש כללי כמו חיפוש בפנקס כתובות ושימוש במקלדת

white star

New member
../images/Emo54.gif הוא ברמה של גלקסי פלוס מינוס

עשו בינהם הרבה השוואות ואף אחד מהם לא מנצח באופן מובהק - אני ממליץ לך להתנסות לפני שאתה קונה. אל תתקרב לace זה גלקסי לעניים, הוא נחות ממנו בהרבה דברים

danik56

New member
הגלקסי

ראיתי אותו אצל הרבה חברים ונראה טוב מאוד אלא שקצת גדול מידיי. איזה מכשיר בעל תכונות דומות ומסך קטן יותר קיים בשוק ?

white star

New member
../images/Emo54.gif יש HTC טיפה יותר פשוט ולא רע

htc legend - הוא יותר קטן ובעיצוב ממש יפה (לטעמי) יש בו את הפלאש שמאוד חסר בגלקסי, אבל המעבד שלו יותר חלש והט'אצ שלו יותר איטי

danik56

New member
הלג'נד

יש לו מעבד 60 אחוז מהגלקסי. נראה על פניו קצת מיושן למיינסטרים של היום. טאצ' שמגיב לאט זה בעייה רצינית לטעמי.

danik56

New member
איפה כדאי לקנות

האם יכולים להמליץ לי על חנות אמינה במרכז/צפון שניתן לראות ולרכוש את הDESIRE?

חנויות כמו vmobile

או 220V, אחד הדברים שאני אוהב אצלהם שזה הערכה המלאה של המכשיר, שזה דבר לא מובן מעליו, וגם השירות לאחר הקניה טוב, ויש גם חנויות יותר יקרות.

Zמבוש

New member
בצפון יש את

E-LINE בנשר TICOM - בקניון חיפה המבואות הדרומיים של חיפה יש גם בקניונים אבל שם יש טובים יש טובים פחות .

למעלה