המלצה למכשיר עד 1500 שח

היי, אני צריך לקנות מכשיר לאמא שלי, אין דרישות
מיוחדות, רוצה מכשיר שייתן לה חווית שימוש כייפית,
רוצה טלפון בלי בעיות ידועות (בעיית חיישני קירבה שקראתי על טלפונים מסויימים)...רוצה טלפון שפשוט עובד חלק וטוב.
תודה מראש.

JEK12345JEK

Well-known member
היי, אני צריך לקנות מכשיר לאמא שלי, אין דרישות
מיוחדות, רוצה מכשיר שייתן לה חווית שימוש כייפית,
רוצה טלפון בלי בעיות ידועות (בעיית חיישני קירבה שקראתי על טלפונים מסויימים)...רוצה טלפון שפשוט עובד חלק וטוב.
תודה מראש.
מכשירים מומלצים בטווח המחיר שצויין
לעיין בשרשור הזה

em28

Well-known member
אני רואה בזאפ שאפשר להשיג את ה-OP8/8T, מכשירי דגל של לפני שנה וחצי-שנתיים.
אבל לאין דרישות שלה גם שיאומי M3 בחצי מחיר יספיק.

אין אחריות בארץ !

em28

Well-known member
ממליץ מאד לא להתקרב לסדרה M של סמסונג שסמסונג בעצמם ויתרו על המשך היצור שלה.
סדרה A של סמסונג פשוט לא משתלמת, עולה בערך כפול ממכשירים מקבילים.
סמסונג זה רק סדרת הדגל (S) על תג המחיר המופקע שלהם.

שקלתי את a52s אני מבין שהוא מתומחר יחסית גבוה למה שהוא נותן.עדיין רוצה לקנות מכשיר טוב ויחסית חזק, יש לה נטייה לפתוח מליון אפליקציות ולא לסגור וגם סתם בא לי לפנק במכשיר טוב .חוץ מהוואן פלאס 8 שהצעת יש עוד מכשירים שלדעתך כדאי לשקול?

em28

Well-known member
שקלתי את a52s אני מבין שהוא מתומחר יחסית גבוה למה שהוא נותן.עדיין רוצה לקנות מכשיר טוב ויחסית חזק, יש לה נטייה לפתוח מליון אפליקציות ולא לסגור וגם סתם בא לי לפנק במכשיר טוב .חוץ מהוואן פלאס 8 שהצעת יש עוד מכשירים שלדעתך כדאי לשקול?
השיאומי POCO X3 GT, ה-F3 וה-11T הם מכשירים ששמים בכיס הקטן גם מכשירים חזקים יותר מה-A52 הבינוני והיקר.
כל אחד עם הפלוסים והמינוסים שלו, אבל כל אחד מהם עדיף בלי סוללה ובלי קליטה מסדרה A.
ובכל זאת, כל מכשיר מהווה פשרה - בסמסונגים מדובר בתוכנה שמסרסת את החומרה, בממשק מבולבל ובהצטברות זבל עם הזמן.
ב-X3 מדובר על מכשיר שמן ורחב שכדאי להחזיק ביד לפני רכישה, ה-F3 הוא מכשיר עדין ועם פרסומות וה-11T הוא מכשיר דגל חדש ללא חוות דעת אמיתיות ובשיאומי ככלל ישיותר קרינה מסמסונג (עדיין הרבה מתחת לרצוי).
מצד שני לשיאומי F3 ול-11T מעבד וכרטיס מסך עדיפים, BT מתקדם ו-GPS שאשכרה עובד וטעינה מהירה באמת.
ה-X3 וה-F3 הוחלפו ממש בימים האחרונים ע"י X4 ו-F4 (מקביל ל-11T) - סדרת ה-F של שיאומי הם מכשירי דגל שלא נופלים ממכשירי הדגל של סמסונג (חוץ מבמצלמה) בפחות מחצי מחיר.

בכל מקרה ממליץ אפילו על F3 או X3 משומשים ולא על סדרה A של סמסונג.

ו......לא משנה איזה מכשיר תקנה, אל תתפשר על פחות מ-8GB זכרון, זה פותר הרבה בעיות.

השיאומי POCO X3 GT, ה-F3 וה-11T הם מכשירים ששמים בכיס הקטן גם מכשירים חזקים יותר מה-A52 הבינוני והיקר.
כל אחד עם הפלוסים והמינוסים שלו, אבל כל אחד מהם עדיף בלי סוללה ובלי קליטה מסדרה A.
ובכל זאת, כל מכשיר מהווה פשרה - בסמסונגים מדובר בתוכנה שמסרסת את החומרה, בממשק מבולבל ובהצטברות זבל עם הזמן.
ב-X3 מדובר על מכשיר שמן ורחב שכדאי להחזיק ביד לפני רכישה, ה-F3 הוא מכשיר עדין ועם פרסומות וה-11T הוא מכשיר דגל חדש ללא חוות דעת אמיתיות ובשיאומי ככלל ישיותר קרינה מסמסונג (עדיין הרבה מתחת לרצוי).
מצד שני לשיאומי F3 ול-11T מעבד וכרטיס מסך עדיפים, BT מתקדם ו-GPS שאשכרה עובד וטעינה מהירה באמת.
ה-X3 וה-F3 הוחלפו ממש בימים האחרונים ע"י X4 ו-F4 (מקביל ל-11T) - סדרת ה-F של שיאומי הם מכשירי דגל שלא נופלים ממכשירי הדגל של סמסונג (חוץ מבמצלמה) בפחות מחצי מחיר.

בכל מקרה ממליץ אפילו על F3 או X3 משומשים ולא על סדרה A של סמסונג.

ו......לא משנה איזה מכשיר תקנה, אל תתפשר על פחות מ-8GB זכרון, זה פותר הרבה בעיות.
לגביי ה f3, יש בזאפ לא מעט תלונות על מסך שמחשיך ובעיות בחיישן קירבה.אחד הדברים שהכי חשובים לי זה מכשיר בלי בעיות ידועות, במיוחד כאלה שלא יודע אם ניתן לפתור.

em28

Well-known member
לגביי ה f3, יש בזאפ לא מעט תלונות על מסך שמחשיך ובעיות בחיישן קירבה.אחד הדברים שהכי חשובים לי זה מכשיר בלי בעיות ידועות, במיוחד כאלה שלא יודע אם ניתן לפתור.
יש אצלנו שני מכשירי F3 שבהם אין תקלות כאלה, מה שכן ה-F3 עדין-ביתי הצליחה לסדוק את המסך ביום הראשון להיותו.
לפעמים, ואף פעם לא ברור מתי כן ומתי לא, במכשירים של שיאומי יש פרסומות מובנות - אפשר לנטרל אותן, אבל זה דורש מאמץ.

JEK12345JEK

Well-known member
את סדרה M ממשיכים לייצר
A52S הוא מכשיר מהמם באפס כסף
128/8 + סלוט להרחבת זיכרון
מעבד סנפדראגון 778G תומך 5G
מצלמות מצוינות עם OIS
וידיאו 4K עם EIS גם בסלפי
עמיד נגד מים ואבק בתקן IP67
שתי רמקולים סטריאו
חיישן מסך עובד מצויין
הקלטת שיחות אינטגרלית
טביעת אצבע במסך
3 דורות של עדכוני אנדרואיד
5 שנים של עדכוני אבטחה

מי כבר יכול להתחרות בו?
שיאומי POCO X3 GT עם מסך LCD מצלמות ירודות ללא שקע 3.5 MM חיישן מסך מחפיר 128/8 ב1000 שקל
שיאומי POCO F3 עם מצלמות זבל ללא שקע 3.5 MM חיישן מסך מחפיר 256/8 ב1400 שקל
שיאומי 11T עם הדימנסיטיי 1200 המגמגם מצלמות בינוניות בלבד ללא שקע 3.5 MM חיישן מסך מחפיר 256/8 ב1400 שקל

נערך לאחרונה ב:

JEK12345JEK

Well-known member
מקביל באזור ה 1600
רשמי לא ביררתי עדיין.
אם ממילא האחריות של הרשמי היא בולשיט ומתנערים ממך ברגע האמת אז אין סיבה לשלם יותר לא?
א"כ
כמה עולה A52S יבוא מקביל?
אני מניח שמדובר בחנות שידועה כאמינה באזור באר שבע?
שלא ידחפו לך מכשירים מוחדשים או ארוזים מחדש לאחר ביטול עיסקה ויספרו לך שהם חדשים
חשוב מאוד מאוד חנות אמינה עם שם טוב

א"כ
כמה עולה A52S יבוא מקביל?
אני מניח שמדובר בחנות שידועה כאמינה באזור באר שבע?
שלא ידחפו לך מכשירים מוחדשים או ארוזים מחדש לאחר ביטול עיסקה ויספרו לך שהם חדשים
חשוב מאוד מאוד חנות אמינה עם שם טוב
A52s יבוא מקביל באזור ה 1400.
מחירים בדקתי בזאפ, ולגבי חנות אמינה ברור שמסכים איתך

JEK12345JEK

Well-known member
A52s יבוא מקביל באזור ה 1400.
מחירים בדקתי בזאפ, ולגבי חנות אמינה ברור שמסכים איתך
אז כל מה שרשמת זה תאורטי
החיים ביום יום אמיתיים לגמרי
חזרנו לנקודת ההתחלה

נשארו לך שני אופציות:

A52S 5G