המלצה למכונה??

micome

New member
המלצה למכונה??

שלום, אני תופרת כבר הרבה זמן עם מכונת תפירה ביתית. ברשותי 2 מכונות שעובדות (לרוב) סביב השעון... מאוד מרוצה מהן אבל הן ישנות מאוד, איטיות ויש בהן לא מעט תקלות. נראה לי שהגיע הזמן להתקדם למכונת תפירה "תעשיתית". מהן באמת היתרונות שלהן לעומת ה"ביתיות" והאם למישהו יש המלצה למכונה תעשייתי טובה? כזאת שבאמת אפשר לסמוך עליה?? מאוד מבולבלת והשוק מוצף... יום טוב!

שש שבע

New member
מכונה תעשיתית - עולם אחר

קודם כל נאמר שמכונה תעשיתית כשמה הוא - לעבודה רבה ומאומצת. יש לה שולחן נפרד וגדול לפחות 125 ס"מ. ויש לה מנוע חזק מאוד. ו...יש לה תפר אחד בלבד, כלומר אם את רוצה זיגזג. אין בה, יש מכונה מיוחדת רק לזיגזג. וזה ברור כי במפעל כל מכונה עושה רק דבר אחד כי העבודה היא בסרט נע. רוב התופרות מסתפקות בתעשיתית תך ישר (שקוראין אותו תפר זינגר, ואנ'לא יודעת למה, אבל ככה זה, אולי עדי תדע ) ומכונת אוברלוק ביתית או תעשיתית. ביתית רגילה מונחת בצד ל...לולאות, או לפעמים רקמה. איזו תעשיתית? יש הרבה פירמות המחיר נע סביב 2200 ועד 5000 לחדשה. מכונות מומלצות? אני מכירה את יוקי (המיוצרת ביפן) את יוקלוק המיוצרת בסין אבל היא הבת של יוקי. יש יוקה, שהיא חיקוי ליוקי, ומוחקים לה מהאות אי את 3 הקווים ויצא יוקי, ואז בעצם משקרים אותנו, המכונה הזו לא משהו. ויש ברדר, ברנינה יאמטה ועוד. תעשיתיות, אלה גם בסדר. בתעשיתיות תך ישר, אין מי יודע מה תורה גדולה. אז אפשר בהחלט ללכת על הזולות יותר ... אני באופן אישי , לו הייתי צריכה לקנות מכונת תך ישר חדשה , הייתי קונה יוקלוק..ב2200 (לא יודעת אולי עלה טיפה מאה לפה או לשם). ואל תשאלי אותי על מכונות משומשות, כי אני -נגד, אלא אם באמת זה מפעל שפתח שלשום וסגר היום..זה משהו אחר.

למעלה