המלצה למחשב נייד

המלצה למחשב נייד

אני שוקל לרכוש מחשב הנייד חדש ואשמח להצעותיכם. קראתי בפורום באיך להתייעץ על רכישת מחשב נייד והנה צרכיי. אני רוצה מחשב חזק ואמין שישמש כמחשב הראשי שלי ושאוכל לעשות איתו הכל, כולל פוטושופ ועריכת וידיאו. אני משער שאקנה מחשב עם ליבה כפולה. מעבר לזה: 1. משקל לא יותר מ 2.5 ק"ג כולל הכל אפילו במחיר של מסך קטן 12 אינץ אך אשמח למסך גדול יותר. 2. דיסק קשיח בגודל של 60 גיגה לפחות. מהירות 7200 RPM (לא רוצה דיסק איטי). 3. זיכרון 1GB מהיר 4. כרטיס מסך שיתאים לגרפיקה ועריכת וידיאו וקצת משחקים. 5. bluetouth + wi-fi 6. צורב DVD רצוי פנימי אך יכול להיות גם חיצוני. 7. אופציה לתחנת עגינה תתקבל בברכה 8. סוללה שמחזיקה זמן רב 4 שעות לפחות.

bar666xp

New member
כל מה שביקשת בעייתי אחד יותר מהשני

מעבד חזק עולה בזמן סוללה... HD מהיר שוב סוללה, HD גדול (לא ה60G אבל יותר גדול..) = משקל. כ.מסך כמה שיותר חזק ככה יותר חשמל = סןללה. (לא בידיוק אבל בגדול) צורב DVD כמעט ובכל מחשב שמוכרים היום זה סטנדרט אלה אם אתה חושב על עין-כחולה (DVD9). תחנת עגינה הכי טובים בזה APPLE מקנטוש = מחירררררררררררר. BLUETOUTH תמיד אפשר לחבר בUSB כך שזה דיי לשיקולך. WI-FI עם כל מה שבקשת עד אחשיב למה לא MAXFI? סוללה שמחזיקה הרבה זמן המממ משהו סופר לא זוכר ת'שם בקיצור 9CELL (תאים) אבל במפרט כזה אולי 3 עד 4 שעות ניראה לי. בקיצור ולעיניין תחליט מה הכי חשוב ומה רצוי אבל פחות חשוב ואפשר לחיות בלי.

המשך

לא הבטחתי חיים קלים או שאלה פשוטה. חיי סוללה פחות חשוב אך אשמח עדיין לכמה שיותר. BLUETOUTH אפשר לוותר מקסימום באמת נחבר דונגל. לאמ יודע מה זה MAXFI אז אפשר לוותר. 60GB דיסק מספיק לי. לגביי APPLE האם זה בכלל רלוונטי עבורי, אני עובד עם חלונות XP ובטח אעבור ליסטה כשתצא. מבחינת מחיר אני מוכן לשלם על מחשב טוב שיתאים לי.

bar666xp

New member
טוב אני יתחיל בתשובה על הAPPLE

http://www.anandtech.com/mac/showdoc.aspx?i=2740&p=1 אני בתוח שאתה יודע אנגלית תקרא תחליט (אגב משהו יודע כמה המחירים של המאק) אגב באתר הזה תוכל למצוא כמעט הכל על התכנולוגיה החדישה ביותר. ביקצור הינה דוגמה למפלצות של ACER.. Ferrari 4000 מעבד AMD 64BIT או אולי TravelMate 2400 מעבד איטל 725 או שאתה רוצה יותר מזה??

bar666xp

New member
כשבודקים ביצועים נראה כי החברה

עוד לא ממש סידרה את הכל שהדבאל-כור יתן את התפוקה האמיתית שלו. צריך להיות היום פער של כ75% תוספת ביצועים בין דבאל-כור לחד-כור. במחשב הזה נראה כי עוד תקול ב30% תוספת ביצועים. או שאולי משהו ימצא בדיקות אחרות שעשו ויגיד שזה לא נכון.

למעלה