המלצה למוזיקה

big99

New member
המלצה למוזיקה

ott skylon full album

חפשו את זה ביטיוב, אוזניות בזמן רכיבה או ריצה ואתם מסודרים

oferbic

New member
אני יכול להמליץ על נגן...

עם הנגן הנכון כל מוסיקה תתאים. לפעמים אני שומע הנדריקס, לפעמים טראנס, ולפעמים אריק אינשטיין...
קניתי לאחרונה נגן Fiio x3 וזה עולם אחר בהשוואה לכל נגן אחר, כולל אייפוד.
אוזניות טובות גם יש לי להמליץ אבל הן מסביב לאוזן, אז אחרי 10 דקות מתחילים להזיע. האוזניות הן bose ae2.
אם יש המלצות לאוזניות מעולות לתוך האוזן אשמח.

לרכיבת עיר - לא מומלץ אוזניות

הרבה פעמים אנחנו שומעים על בעיה לפני שאנחנו רואים אותה. רכב שבולם, רכב שמתקרב, צופר וכו'

הסחות דעת בשעת הרכיבה \ נהיגה הן הגורם העיקרי לתאונות. וכאשר מאזינים למוזיקה קשה יותר להיות ממוקדים בכל שאר הדברים. אני יודע שזה פחות קול, אבל זה יותר בטוח.

enigo

New member
ומעבר לעניין השמיעה כאביזר בטיחות

ההרגשה שלי היא שאנשים ששומעים מוזיקה באוזניות נוטים לשקוע בעולם משלהם - ואת התוצאה מקבלים בדמות אנשים שרוכבים/הולכים/רצים כאילו הם לבד בעולם. חוצים כבישים בלי להעיף מבט הצידה, רצים ישר עליך בסינגל כאילו אתה לא שם וכן הלאה.
רוצים לשמוע מוזיקה באוזניות בזמן הפעילות הגופנית? רק על הטריינר/מסלול בחדר כושר, לא בעולם האמיתי.

big99

New member
עניין של חלוקת קשב

ברור שעוצמת שמע גבוהה מידי עלולה לבוא ע"ח חוש הראייה או על חשבון ההתמצאות הבסיסית מבחינת הקולות אשר אתה אמור לקלוט ולעבד מהסביבה אבל - לא חייבים לשמוע בפול ווליום ו"לרחף" לגמרי באופן מסוכן כפי שאתה מתאר .

מנסיוני הקצר מוזיקה בזמן רכיבה עוזרת לי להתנתק באופן חלקי ובעיקר : לנקות מחשבות טורדניות ושליליות (עייפות, יאוש , תסכול , חוסר בטחון, ציפיה לסיום עלייה או מסלול קשה וכו') וכן למתוח עוד את יכולותי

enigo

New member
ה"טראנס" שאפשר להכנס אליו עם מוזיקה הוא לא

עניין חדש או מפתיע - הרי על זה עובד הרעיון של אימונים עם מוזיקה (עשיתי פעם אימון ספינינג - לא בטוח מה כאב לי יותר בסוף, שרירי הרגליים והישבן או הראש...).
הבעיה היא שבהתניידות בכביש, או בכלל במרחב החיצוני, אתה לא יכול להרשות לעצמך להכנס לטראנס, עולם משלך או אפילו להתנתק חלקית. פשוט לא יכול.

big99

New member
לא רוכב כביש

כך שלא מכיר את התנאים אבל אני מניח שמרווח הטעויות שניתן לעשות בכביש קטן יותר והתשלום כבד יותר.
בשטח הרגשתי נהדר (xc + סינגלים בינונים) , לא נפלתי או סכנתי איש או שאולי כן אבל פשוט לא שמתי לב

enigo

New member
נפילות הן לא הבעיה, אלא החיבור למה שקורה

מסביב. יצא לי כבר לפגוש בסינגלים רוכבים "מנותקים" שלא הגיבו כראוי לעובדה שיש עוד אנשים סביבם. ויש כמובן גם את הסכנה שבזיהוי מאוחר מדי של כלי רכב ממונע שמתקרב (אופנוע בסינגל או ג'יפ על שביל לבן).

למעלה