המלצה לכרטיס זיכרון יש לי mio 701 ואני רוצה לקנות כרטיס 2 G יש חשיבות לסוג
ל לוציפר בגטקס New member 19/2/07 #1 המלצה לכרטיס זיכרון יש לי mio 701 ואני רוצה לקנות כרטיס 2 G יש חשיבות לסוג
Y Yair Ar New member 19/2/07 #2 מומלץ וזול../images/Emo26.gif קניתי שני כרטיסים לפני שבוע מהחנות בחולון ואני מרוצה. KINGSTON
ל לוציפר בגטקס New member 19/2/07 #3 אותי מעניין אם יש הבדל במהירות לביצועי המכשיר או שאין ופשוט לקנות את ההכי זול
A AYELET1 New member 19/2/07 #4 רצוי לקנות כרטיס מתוצרת ידועה אך לא את האולטרה וכאלו צוואר הבקבוק של המהירות הוא הפוקט עצמו
ש שמעון בורשטיין New member 20/2/07 #6 "אולטרה" - כרטיס מהיר יותר כפי שאיילת ציינה זה לא רלוונטי כיוון שצוואר הבקבוק הוא מהירות המכשיר. לא הצלחתי להגיע למכירה עצמה בקישור כך שאיני יודע באיזה דגם מדובר אם אתה מצליח אנא שלח את שם החברה ונובל לענות.
"אולטרה" - כרטיס מהיר יותר כפי שאיילת ציינה זה לא רלוונטי כיוון שצוואר הבקבוק הוא מהירות המכשיר. לא הצלחתי להגיע למכירה עצמה בקישור כך שאיני יודע באיזה דגם מדובר אם אתה מצליח אנא שלח את שם החברה ונובל לענות.
Y Yair Ar New member 20/2/07 #7 שוב קישור שמתי לב שמדי פעם מעבירים את המכירה לדף אחר ואז פשוט מגיעים לדף הראשי. מקווה שהקישור יחזיק מעמד. KINGSTON SD CARD
שוב קישור שמתי לב שמדי פעם מעבירים את המכירה לדף אחר ואז פשוט מגיעים לדף הראשי. מקווה שהקישור יחזיק מעמד. KINGSTON SD CARD
ש שמעון בורשטיין New member 20/2/07 #8 קינגסטון היא חברה מצויינת, אבל... לכרטיסי קינגסטון יש אחריות לכל החיים (במודעה מצויין שנתיים). כרטיס 2G של קינגסטון ב118 ש"ח כולל משלוח זה מחיר מצויין.
קינגסטון היא חברה מצויינת, אבל... לכרטיסי קינגסטון יש אחריות לכל החיים (במודעה מצויין שנתיים). כרטיס 2G של קינגסטון ב118 ש"ח כולל משלוח זה מחיר מצויין.