המלצה לכפפות

ylurie11

New member
המלצה לכפפות

אנא המליצו לי על כפפות FR אגריסיביות וממוגנות. אם ידוע לכם על מבצעים מעניינים (אפשר גם מאתרים מחו"ל), אשמח לשמוע. KAISER SOZE

הכפפות הכי טובות שאני מכיר הן

ה- AXO Descend הבעייה היא ש- AXO נהפכו ל- SIXSIXONE ולא ייבאו את הכפפה הזו לארץ מלכתחילה. התאמה מעולה ליד, מיגון פלסטיק על גכ כף היד והאצבעות, מיגון קוולאר לכרית כף היד, מגבת על האגודל, גומי נגד החלקה באצבעות של הברקס... אבל מה זה משנה, אין אותן בכל מקרה...

ylurie11

New member
AXO SOCKS כנסו!!!

לצערי רכשתי את הAXO DESCEND והם ח@% של כפפות: 1) הGRIP TIPS מגומי שבקצות האצבעות החלו ליפול אחרי שתי רכיבות 2) נפתחו תפרים מכוון שקניתי את הכפפות דרך האתר BEYONDBIKES.COM פניתי ליצרן האיטלקי ובקשתי ממנו שיחליף לי את הכפפות. לאחר אין ספור אי-מיילים הם שלחו לי כפפות פשוטות סוג ב עם קרעים. עלי לציין שאני מאוד מאוכזב מהיחס של החברה והכפפות בכלל למרות שיש לי את ה של FULL BRAVO 661 ומאוד מבסוט מהם. אשמח לשמוע על משהו אחר KAISER SOZE

ylurie11

New member
AXO SOCKS כנס!!!

לצערי רכשתי את הAXO DESCEND והם ח@% של כפפות: 1) הGRIP TIPS מגומי שבקצות האצבעות החלו ליפול אחרי שתי רכיבות 2) נפתחו תפרים מכוון שקניתי את הכפפות דרך האתר BEYONDBIKES.COM פניתי ליצרן האיטלקי ובקשתי ממנו שיחליף לי את הכפפות. לאחר אין ספור אי-מיילים הם שלחו לי כפפות פשוטות סוג ב עם קרעים. עלי לציין שאני מאוד מאוכזב מהיחס של החברה והכפפות בכלל למרות שיש לי את ה של FULL BRAVO 661 ומאוד מבסוט מהם. אשמח לשמוע על משהו אחר KAISER SOZE

doodoog

New member
ניסיתם לבדוק פעם בחנויות אופנועים?!

ובמיוחד בחנויות בעלות היצע לרוכבי שטח( מוטורקרוס )? אני רוכב למעלה משנה עם כפפות ארוכות של : "אלפינסטארס" והן פשוט מעולות !! בקייץ אני רוכב עם כפפות שלהם שקיצרתי. ויש גם כפפות לגלישת רוח בעלות שיכבת עור עבה בפנים כף היד קצרות עם סגירת וולקרו די טובות למעשה ודי ממוגנות מקווה שעזרתי בקשר לחנות לאביזרי שטח לאופנועים.: הייתי פונה ל"אופנועית" ברחוב סלמה בדרם ת"א ( סלמה 45 ? ) דודו

drz400e

New member
אוקלי

אני לא יודע אופה אפשר להשיג אותן בארץ.אני קניתי אותן בחנות ספורט בטורונטו ץעד כבשיו רכבתי עם כפפות מוטוקרוס של AXO של האופנוע,ועכשיו מצאתי את האוקלי האלה. קאוולר ועור בכף היד,נקודות גומי בקצה האצבעות של המעצורים,רשת בין האצבעות עם איורור שעדיין לא חויתי בשום כפפה שלמה,וגולת הכותרת- סיבי פחמן בצד החיצוני.כמעט עושה חשק להתנגש בדברים בכוונה.... לצערי,אני אפילו לא ידע איך קוראים לדגם. יש עליו את המספרים הבאים עם זה עוזר: RN#96548 CA#35460

למעלה