המלצה לכלב לילדים

merav250

New member
המלצה לכלב לילדים

ערב טוב, אשמח לקבל המלצה איזה גזע מומלץ לגידול בבית עם 2 ילדים בני 11 ו- 6 (מאובחנים כבעלי הפרעת קשב וריכוז) מאד אוהבים בעלי חיים. עדיף גזע רגוע ושלא משיר הרבה שערות. יש לנו חצר גדולה. תודה

feisa

New member
שנאוצר ננסי

תבדקי ב 144 את מספר הטלפון של הכלביה בכישורית.

ניל´´י

New member
שנאוצר ננסי...

גזע מקסים!!! הסבר על פרוות הגזע, הפרווה זיפית, אינה נעימה למגע, זקוקה למריטה אחת לחודש עד חודשיים. כנ"ל הווסט היילנד וויט טרייר, גזע נפלא, תמיד עליז, לא מציק, אוהב ילדים, חכם בצורה יוצאת מהכלל, אינו נושר,זיפי, גם זקוק למריטה. גם הקארין טרייר כלב קטן שאינו נושר ובעל פרווה זיפית,גם זקוק למריטה, אבל נדמה לי שהוא מעט יותר אנרגטי משני האחרים.

ניל´´י

New member
מריטה....

פרוה זיפית של כלבים אינה כמו פרווה רגילה של כלבים, היא אינה נושרת מעצמה ולכן חייבים למרוט אותה, זה בדיוק כפי שזה נשמע, תופסים את השיער בקצות האצבעות ונותנים משיכה קלה, למרות שזה נשמע נורא ואיום, הכלב אינו חש כאבים, ההפך, נוח לו יותר ללא שיער עודף ומת על הגוף, בצורה זו של הורדת השיער המת אנו מאפשרים לשיער חדש לצמוח, מונעים בעיות עור קשות, כלבים שמיועדים למריטה ואינם נמרטים אלא מגולחים סובלים מבעיות בעור. ניתן למרוט גם בעזרת סכין מריטה מיוחד, הסכין אינה חדה!!! זה נראה יותר כמו סכין למריחת ממרח.... המכשיר נרקא סכין היות וצורתו כצורת סכין. את צ'אמפי שלי (ווסט היילנד וויט טרייר) אני מורטת אחת ל 3 שבועות עד חודש, אבל בכל יום כשהוא קופץ לי על הברכיים אני מעבירה את האצבעות בפרווה לבדוק מה קורה שם, ומידי פעם כשאני רואה פרווה ארוכה ומתה אני פשוט מושכת והופ.. ישר לפח. יש להתחיל להרגיל גור מגיל 4 - 8 שבועות למריטה אחת לחודש - חודשיים.

התכונות שלהם הם טוב לב והם לא ינשכו

גם במשחק, לברדור וגולדן רטריוור (משתמשים בהם גם לנחייה לעוורים) וחשוב לדעת מי ההורים. כמעט כל הכלבים הם אחלה אבל אלה מיועדים לילדים.

האפי לי

New member
המלצה מאוד חמה

מכיוון שכתבתם שיש לכם חצר חשוב לציין שרוב הגזעים הקטנים לא יכולים לחיות בחצר. אנחנו אימצנו מאס או אס כלב רועים אנגלי עתיק מעורב, ולאחר מחקר מעמיק גילינו שמבחינת האופי הוא מתנהג כמו גזעי. מדובר בכלב מקסים, חברותי, שמח,ששומר עלינו מזרים וחושב שאנחנו הכבשים שלו כשהוא מזיז אותנו בדחיפות ונשיכות קלות ברגליים- פשוט כיף ואהבה שלא נגמרים. בנוסף הוא לא חי עם חתולים עד היום שהוא בא אלינו הביתה כשהוא היה בן שנתיים וחצי, והוא הסתדר עם החתולים שלנו מצויין. מדובר בכלב די גדול, ולכן אולי לא יתאים לבית שלכם אבל, שמתי לב שבאס או אס מחפשים בית לרועה אנגלי בן שנה (היתה תמונה באתר שלהם), אני חושבת שהוא גזעי. אני הייתי מבררת עם אס או אס אם הכלב עדיין אקטואלי ומבררת קצת על האופי שלו. אם הוא אפילו קצת מזכיר את הרועה אנגלי עתיק באופי אני ממליצה בחום לאמץ אותו.

GAUDI2

New member
דווקא אני הייתי הולך על דני ענק

ילדים קטנים במיוחד עם בעיות קשב וריכוז צריכים כלב שיישמש להם כחבר ומגן ושיוכלו לשחק איתו ול"התפרע" איתו, לכו צריך כלב גדול בעל אופי רגוע ,אין לו הרבה שיער והוא משמש גם ככלב שירות למבוגרים ונכים.עדיף עם תקחו נקבה.

ניל´´י

New member
גאודי!!!! עכשו קנית אותי!!!../images/Emo24.gif

אין כמוך!!! גם אני מאמינה שדני ענק הינו כלב מדהים, כלב רגוע למרות גודלו וכמוך חושבת שנקבת דנית זה אוצר בבית, יש מי שמגן על הבית הילדים ומשרה אוירה של ביטחון!!! ויש לך גם נשיקה ענקית מכחל הדנית הכחולה שלי, שכרגע התחילה ייחום. ניל"י וכחל.

מייקלס

New member
על פניו, נראה שלמעשה

הרבה גזעים מתאימים לכם... אולי השאלה צריכה להיות - איזה גזע לא מומלץ לקחת. אני אגב, אשת פודלים ענקים. אינטלגנציה גבוהה, קלים לאילוף, בני לויה נהדרים, והעיקר, אין שערה אחת בבית. (החיסרון הוא שצריך ספרית כלבים טובה.) אגב, גם אצלי מאובחנים החברה, ואין לי מושג אם בעלי החיים תורמים או לא תורמים לבעיה, מכיון שהם נולדו לתוך בית עם כלבים.

merav250

New member
כלב לילדים

רב תודות לכל העונים. קיבלתי מידע רב ערך. כשאמצא את כלב אעדכן אתכם. שוב תודה מרב

למעלה