המלצה ליעד

supernova

New member
המלצה ליעד

אני מתכננת לנסוע בתחילת מרץ. יש כ"כ הרבה מקומות שאני רוצה להגיע אליהם שאני קצת מבולבלת. התקציב : 20,000. משך הטיול :כמה שיותר, עד שייגמר הכסף. מעוניינת בעיקר בטרקים( וכמובן גם בתרבות אבל פחות). ועוד פרט חשוב כבר טיילתי בתאילנד ולאוס. היעדים שהכי נראו לי עד כה : ניו-זילנד - חלום, אבל יקר למדי. התקציב לא יספיק ליותר מחודשיים לערך. (תקנו אותי אם אני טועה) נפאל-הייתי נורא רוצה לשלב עם טיבט ואולי אפילו סין אבל אם אינני טועה התקופה לא כ"כ מתאימה. דרום אמריקה- קצת מרתיע אותי לנסוע לשם . אולי בגלל ש"דרום אמריקה" זה לא מקום ספציפי. גם נראה שהסכום לא יספיק ובדר"כ מטיילים שם תקופות ארוכות יותר. אני אשמח לשמוע דעות ממשתתפי הפורום.
.

ys347

New member
נפאל

דווקא מרץ אפריל זו תקופה מצויינת לנסוע לנפאל ולטרק שם! נפאל היא מדינה מקסימה ומאוד מומלץ לנסוע לשם! יש שם טרקים מקסימים! אם אתה נוסע דרך בנקוק אתה יכול לטוס אח"כ גם לויאטנם שהיא גם מדינה מקסימה ואפשר לעשות שם טרקים בצפון (אומנם יחסית קצרים אבל עדיין מאוד יפים!) לניו זילנד צריך כ 1000 - 1500 דולר לחודש + כרטיס טיסה (בסביבות 1500 דולר) ואם אתה מאוד אוהב לעשות טרקים רצוי לנסוע ליותר מחודשיים!

SPnage

New member
אין בעיה

מרץ זה בדיוק תחילת העונה בנפאל, תוכלי להגיע ישירות לשם. משם תוכלי להמשיך לטיבט, אם כי לפני מאי יהיה קצת קר מידי, ומשם לסין. אפשרות יותר טובה היא להתחיל מויאטנם, להמשיך יבשתית לסין, משם להגיע בקיץ לטיבט ואז לנפאל. הבעיה שאני לא חושב שהתקציב יאפשר לך למשוך כל כך הרבה זמן. חוץ מזה אין בעיה בתקופה זו לטייל בסין, ויאטנם ובורמה שמומלצת בחום.

bhmi100

New member
סעי לסין זול נעים ונחמד

ממש נחמד בסין _הייתי לפני 3 שנים שם למשך חודשיים - טרקים אפשר רק במחוזות יונאן וסצואן.

למעלה