המלצה לייעוץ

scary5

New member
המלצה לייעוץ

שלום לכולם, ביקרתי בפורום שואלים בקלפים ושאלתי שם שאלה בנוגע לבן הזוג שלי. קיבלתי תשובות מאוד שליליות לגביי אופי הקשר והמשכו, אבל יש בי חלק שלא מסוגל להתנתק ויותר מכל לא מסוגל לוותר, בעיקר כי יש בנינו אהבה. אני מעוניינת לגשת לייעוץ\לקבלת עזרה אצל איש רוח - קבליסט, רב וכדומה, שיוכל לתת לי כלים שיעזרו לי אם אחד מהשניים - לשפר את הקשר ולחזק אותו , או לשחרר אותי ממנו. ראוי לציין שיש לי נסיון עבר מגוון בכל מה שקשור באנשי רוח למינהם, מרובם התאכזבתי, בשל תחזיות כושלות, סחיטת כספים והתחמקות ממתן תשובות או עזרה ממשית. אני פונה אליכם על מנת לקבל המלצה על מישהו שאתם יודעים שהוא אמין, בעל רצון לעזור , והכי חשוב בעל יכולת. אם זה לא מקובל לעשות "פרסומת" למישהו על גביי הפורום אודה לכם מאוד אם תוכלו לשלוח לי את ההמלצה במסר אישי. תודה מראש :)

אל תקשיבי לאיש מלבד לעצמך

אל תפני לאנשי רוח כלשהם בנוגע לזוגיות שלך. שבי עם בן-זוגך ותדברו על זה. תחשבי עם עצמך ותגיעי לתשובה הטהורה ביותר. באמת חבל לדפוק מערכות יחסים בגלל כמה שרלטנים. בהצלחה

EvilFlame

New member
טיפ קטן...

לא תמיד תחזיות הם מאה אחוז מדויקות ולא תמיד הם נכונות... וכך או אחרת את העתיד אפשר לשנות. כמו שאמרו לך... חזקי את הקשר בעצמך עם בן זוגך... קלפים הם בסוך הכל ציורים נחמדים שעוזרים לפרש דברים. עם האנשים לא מכירים אותך מספיק ואפילו את בן זוגך זה יותר יהיה להם קשה לדעת מה קורה... אז עם הינך מרגישה שהקשר רופף או משהו דומה נסי לשפר את יחסיך עם בן הזוג... חוץ מזה תמיד אומרים שקשר בריא לא יכול להתקיים עם לא יהיו מידי פעם מריבות... (למרות שעדיף שלא יהיו XD) בהצלחה.

scary5

New member
ניסיתי

לשפר את הקשר, אבל אני מרגישה שאני צריכה שמישהו ייתן לי פרספקטיבה אחרת של הדברים, כשנמצאים בתוך משהו לא תמיד ניתן לראות את הדברים בבהירות. למשל, איך אני יכולה לדעת אם הבעיות שיש לנו בקשר הן לגיטימיות ונפוצות בזוגיות וזה לא שהקשר הוא בעייתי בצורה יוצאת דופן ועליי לחפש משהו אחר. מאיפה אני יכולה לדעת אם הרגשות שלי נובעים מבעיה\תסביך שלי או שבאמת הדברים הם כאלה, אני צריכה מישהו אובייקטיבי שאינו מעורב וללא אינטרסים שעלולים להשפיע על תשובתו. מניסיון עבר אנשי רוח רואים לעומק ועולים על מניעים או יודעים לבהר סיטואציות תוך שניות מה שהיה עלול לעלות לי בהרבה טיפולים פסיכולוגיים. האם בכל זאת יש לכם מישהו אמין שאתם יכולים להמליץ עליו? אחרי הכל אתם מתעסקים בנושאים דומים, וודאי יש לכם מדריכים רוחניים.

EvilFlame

New member
אמממ

יש לי האמת סוג של מורה רוחני אני אשאל אותו בקשר לזה ברשותך... עם את רק יכולהל הסביר בדיוק מה הבעיה.. מה הבעיות?.. אני אפילו לא יודע עם באמת יש לך בעיות או מריבות או משהו שקרה מלבד זה של הקלפים...

ToryMaster

New member
המ

המדריך הרוחני הכי טוב שאני מצאתי אי פעם הוא אני עצמי, האמת. אבל בכל זאת, מה דעתך לספר לנו מה הבעיה, אולי גם אנחנו נוכל לתת כמה תובנות?

למעלה