המלצה לטיול

MeronS

New member
המלצה לטיול

הי, קצת מאוחר, נזכרתי גם אני לעשות טיול "אחרי צבא", ומחפש אזורים מומלצים. לא יודע אם זה המקום, אבל בכל זאת אני אשאל
ברור שכל אחד ימליץ על אזורים שונים בעולם, אבל בכל זאת אני אשמח לשמוע המלצות ממוקדות על האזורים ברשימה שלי: 1. דרום אמריקה - איפה בדיוק כדאי, קצת מרתיע אותי מקסיקו ובוליביה. 2. צפון אירופה - סקנדינביה, אירלנד, וצפון לסקנדינביה. 3. אוסטרליה ונ"ז - יש לי המלצות, אבל אני אשמח לשמוע השוואות ממישהו/מישהי שהיה/היתה בשאר המקומות. 4. נפאל - איך בהשוואה למקומות האחרים? אני אשמח לשמוע עוד המלצות אם יש... תודה!

sela v

New member
תנסה לקרא

תחת שאלות נפוצות בקטגורית לכאן או לכאן? (לאן בעולם לסע) ואני מקווה שזה יעזור לך להחליט לאן לסע. לא הבנתי למה מרתיע אותך לסע למקסיקו ובוליביה. לגבי צפון אירופה אפשרי רק שהרבה יותר יקר יחסית לטיול במקומות האחרים שציינת.

jeshu

New member
מה אתה מחפש לראות? מה מושך אותך יותר? - תרבות או טבע.אתה אוהב ללכת ברגל או מעדיף טיול שניתן להתנהל בו לרב בתחבורה ממונעת בין האתרים? מה מגבלות התקציב שלך? האם אתה מרגיש נוח לטייל לבד? תמקד מעט את השאלה בבקשה.

MeronS

New member
ממ

תראה, תרבות - ראיתי הרבה באירופה. למעשה, עד עכשיו הייתי רק באירופה, ברובה. אז אני מחפש יותר טיולים ללכת ברגל. זה לא אומר טראקים מטורפים, אבל פה ושם טראק, נופים כמה שיותר.. לטייל לבד כמו שלמדתי לאחרונה זה בין ההנאות הכי גדולות של החיים. ז'תומרת, לצאת לבד מהארץ. התקציב - משתדל לא לפוצץ, אבל אין ספק שצריך להוציא כסף. יש לי משהו כמו חודשיים-שלושה, יותר מתקרב לשלושה, ואני רוצה להוציא משהו בסביבות ה-20-25 אלף. זאת השאיפה.

sela v

New member
התרבות באירופה

היא בד"כ במוזיאונים, אלא אם מדברים על הצגות ומוזיקה. חוץ מאפריקה שם אין הרבה דברים היסטורים, בדרום אמריקה ובמזרח יש הרבה. גם באירופה דרך אגב אפשר ללכת ברגל בהרבה מאד מקומות. אני לא חושב שזה כל כך משנה לאיפה לסע יש כל כך הרבה דברים יפים בעולם.

MeronS

New member
נכון, בגלל זה..

באתי לפה לבקש ייעוץ :) יותר מדי מקומות לנסוע אליהם. מה שבטוח זה שצריך את הטיול הזה, אז שוב - אם יש המלצות ספציפיות למסלולים ולאזורים - אני יותר מאשמח :)

sela v

New member
קראת את זה?

אישית המלצתי היא לטייל במזרח ודרום אפריקה, אני הכי נהנתי שם.

למעלה