בהולנד יש שיט תעלות
ד דניאלה1311 Active member מנהל 13/7/13 #1 לפי הרשימה יכלת לחסוך לנו את הניחושים מה עם הוואי? מה עם האיים הקריביים הנהדרים? נכון שזו עונת ההוריקנים ולכן טיול יכול להתבטל ברגע האחרון. אבל המונים נוסעים לשם. (בדקתי)
לפי הרשימה יכלת לחסוך לנו את הניחושים מה עם הוואי? מה עם האיים הקריביים הנהדרים? נכון שזו עונת ההוריקנים ולכן טיול יכול להתבטל ברגע האחרון. אבל המונים נוסעים לשם. (בדקתי)
L Lonron New member 13/7/13 #14 חשבתי אולי גם לכיוון של ... המלדיבים מישהו יכול לספר קצת מידע ? מה מזג האוויר שם ? מה רוב האטרקציות שם ? איך מגיעים למלדיבים ? ועם איזה עוד מדינה אפשר לשלב אותה ( חוץ מסרי לנקה ) תודה רבה לכם את עוזרים לי מאד !
חשבתי אולי גם לכיוון של ... המלדיבים מישהו יכול לספר קצת מידע ? מה מזג האוויר שם ? מה רוב האטרקציות שם ? איך מגיעים למלדיבים ? ועם איזה עוד מדינה אפשר לשלב אותה ( חוץ מסרי לנקה ) תודה רבה לכם את עוזרים לי מאד !
ר רונהדרור New member 13/7/13 #15 אוסטרליה קר אך אפשרי... למה לא צפון איטליה? יש אגמים, יש ראפטינג, פארקי חבלים ועוד
L Lonron New member 13/7/13 #16 אוסטרליה לא כל כך אפשרי לנו עכשיו ?! אוסטרליה צריך לפחות 3 שבועות שאין לנו אותם חשבנו על טיול של בערך 12-14 יום ?! אשמח לקבל מידע על המלדיבים !
אוסטרליה לא כל כך אפשרי לנו עכשיו ?! אוסטרליה צריך לפחות 3 שבועות שאין לנו אותם חשבנו על טיול של בערך 12-14 יום ?! אשמח לקבל מידע על המלדיבים !
L Lonron New member 13/7/13 #18 אהה סליחה לא שמתי לב למה לא צפון איטליה ? פחות מדבר אליי ואל הילדים אירופה . בדרך כלל אנחנו אוהבים לטייל במקומות יחסית די אקזוטים . איטליה היא לא האופציה הכי טובה
אהה סליחה לא שמתי לב למה לא צפון איטליה ? פחות מדבר אליי ואל הילדים אירופה . בדרך כלל אנחנו אוהבים לטייל במקומות יחסית די אקזוטים . איטליה היא לא האופציה הכי טובה
ר רונהדרור New member 13/7/13 #19 חבל הפסד שלכם.... יש בה הרבה נופים ופעילויות. אני חושבת שיגוסלביה יפיפיה. רוב המדינות האקזויטיות רחוקות ולא משתלם לטוס אליהן לטיול קצר שכזה לא?!
חבל הפסד שלכם.... יש בה הרבה נופים ופעילויות. אני חושבת שיגוסלביה יפיפיה. רוב המדינות האקזויטיות רחוקות ולא משתלם לטוס אליהן לטיול קצר שכזה לא?!
L Lonron New member 13/7/13 #21 אני חושבת שלא בדרך כלל אנחנו מצליחים למוצת את מהמדינה בשבועיים ! אשמח עם תענו ל על שאלותיי על המלדיבים !
אני חושבת שלא בדרך כלל אנחנו מצליחים למוצת את מהמדינה בשבועיים ! אשמח עם תענו ל על שאלותיי על המלדיבים !
L Lonron New member 13/7/13 #26 כן ! התחלתי לברר קצת מידע ואשמח לקבל גם מיפה מידע לגבי המלדיבים תודה !