המלצה לטאבלט

ronengeles

New member
כמובן שלא. אבל בגלל זה אני ממליץ להתרחק ממכשירים של סמסונג

מצד שני, אני אכלתי מרורים עם האייפד, אז גם שימוש ב ios לא מבטיח חיים קלים....

AYELET1

New member
אולי אינך ממליץ על סאמסונג אבל נכון להיום

אין יותר מדי מכשירים עם כרטיס הרחבה, סוללה נשלפת ומסך גדול. וגם התמיכה ב- OTG הוא דבר מצויין.
היה לי גם גלקסי 2 שנהניתי ממנו מאד. ואגב, בכללי גם הגלקסי 4 חביב מאד (חוץ מעניין הסרטים).
לפני כן HTC דזייר עם הבעיות שלו.
&nbsp
בקיצור, הגלקסי 4 נרכש לאחר בחינה לא קטנה של האופציות.
&nbsp

ronengeles

New member
את הדזייר היה לי גם, והבעיות שלו מוכרות לי

הגלקסי 2 היה חריג, ורוב הזמן ה 2 של חברה שלי עבד יותר טוב ויותר מהר מה 3 שלי.
במכשיר החדש שלי התפשרתי על הסוללה והזמנתי את ה m8, וגם אחרי שקניתי anker של 12,000 mAh.
רציתי את הg3 בהתחלה, אבל הבנתי שהוא גם סובל מבעיות.
אחרי הנסיון שלי עם ה s3, אני סיימתי עם סמסונג...

AYELET1

New member
בקיצור, גם באנדרואיד עליך להתפשר.

וזה מה שטענתי- לכל מערכת חסרונותיה ויתרונותיה...
(ולכן יש לי גם אייפד - אנו מסתדרים מצויין, וגם גלקסי 4.
עדיין מחפשת אחרי אנדרואיד שאינו סאמסונג אך בעל מסך גדול, סוללה נשלפת, כרטיס זכרון (שלאייפון אין אך ניתן להשיג אותו עם זכרון מובמנה רב) ובכלל מכשיר חזק.
פשוט לא מצאתי.

ronengeles

New member
LG G3 עונה על כל הדרישות שלך

רק לחדד, הגלקסי שלי לא סבל מבעיות בגלל אנדרואיד, הוא סבל מבעיות בגלל סמסונג. עכשיו, עם רום ASOP מסויים הוא פועל נהדר.
&nbsp

AYELET1

New member
עונה לשניכם- אכן נכון

לא יודעת איך פיספסתי את עניין הסוללה הנשלפת (ודווקא בדקתי...)
בכל מקרה כרגע לא אחליף מכשיר בן שנה. כשקניתיו היה G2 שאין לו סוללןה נשלפת

AYELET1

New member
(אגב, מה שעדיין לא הופך אותו למכשיר המושלם...

(זה היה לב הדיון מלבד הפרט הפעוט של התאמת הטאבלט לאביה של השואלת
)

AYELET1

New member
בדוק באמאזון. אני קוראת יותר ספרים בעברית וכן, יש אפשרות

לא רק מאתר e-vrit למי שמעוניין לדעת.כלומר כיום אתרים מפיצי ספרים מודעים לעובדה שהאייפד קיים ואפילו נמצא בשימוש (בניגוד למה שבראוומן חושב) ויש דרכים להורדת ספרים כאלו ישירות מהרשת. סביר להניח שגם ספרים ברוסית. כאן אין לי שמץ מושג. חפש מה היחקף המבחר (מנחשת שדי גדול אבל כאמור זה ניחוש).
&nbsp
ניתן לצפות בסרטים אונליין אם אינם בפלאש. ביוטיוב ניתן לצפות באמצעות תוכנה יעודית.
דיונים אודות הורדות פירטיות של סרטים- לא כאן בפורום בבקשה.
&nbsp
אם אבא שלך אדם מבוגר שהראיה שלו כבר אינה מה שהיתצה פעם, ממליצה מאד על 10 אינטש ולא פחות.
מצד שני זה בהחלט גודל סביר. בד"כ המסך הטאבלט נמצא קרוב יותר לאדם מאשר זה של מחשב.
אבל כדאי לך לקחת אותו לנסות מכשירים כאלו בעצמו בחנות איידיגיטל או בחנויות עם אנדרואיד.
&nbsp

noa_f

New member
רוב הספרים הם בתשלום. אין עדיין פורמט של ״ספריה ציבורית

דיגיטלית״ בישראל. (גם בחו״ל זה רק מתחיל).

se7en77

New member
לגבי ספרים , מהיכן הם מגיעים ובאיזה פורמט

גם עם המכשיר של אפל זה מאוד פשוט , יש תוכנה בשם אייטונס ( יש אלטרנטיבות ), מורידים תוכנה לצפייה בסרטים , בעזרת האייטונס מעבירים את הסרטים למכשיר , לא מסובך .
מכיוון שאתה מדבר מראש על סרטים אולי כדאי לחשוב על מכשיר עם יותר מ-16GB או עם כרטיס זכרון.
&nbsp
לא הייתי נוגע במכשירי נקסוס , גוגל לא מתקנת באגים וועד שמקבלים גירסא צריכים לקוות שאין באגים חדשים , כמו כן אם איני טועה מדובר בדגם ישן של המכשיר שכבר לא יקבל עידכונים ( גוגל מתחייבת ל-18 חודשים ).
האייפד יקבל עידכונים לפחות בשנתיים הקרובות

AYELET1

New member
אל תביני לא נכון. יש יתרונות וחסרונות לכל אחת ממערכות ההפעלה

הללו (מכירה היטב את שתיהן).
אולי כדאי לתת לאבא לנסות לשחק עם מכשירים מייצגים מכל אחת מהמערכות.
&nbsp

זה בהחלט ברור לי שלכל מערכת הפעלה יש את הבעיות שלה

אני משתמשת שנים באנדרואיד ועל כל הבעיות שלה היא פשוט נוחה לי מבחינת שימוש...
לא יצא לי ממש להשתמש במכשירים של אפל חוץ מפה ושם להשתמש באייפונים של חברים. לי פשוט היה פחות נוח.
לאבא שלי יש גלאקסי כרגע..אז עם אנדרואיד הוא מסתדר. והבעיה שהטאבלט אמור להיות מתנה ככה שאני לא יכולה לקחת אותו לחנות לנסות וגם אין לי מישהו בסביבה כרגע אפילו עם אייפון :(
&nbsp
לי יותר חשוב שהמכשיר עצמו יהיה אמין נוח וטוב.
שלא יתחמם אחרי חצי שעה של שימוש (הפלאפון שלי לאחרונה התחיל להתחמם ולי זה ממש מציק להשתמש בו כשהוא חם- ככה שאם אני רוצה לראות סרט ואחרי כמה דקות המכשיר חם אז זה גם מבאס)
ושלא יתקע על סתם גלישה או סרט או אפילו סתם משחקי פייסבוק למיניהם.
אני רוצה שהמכשיר יהיה יחסית חדש בשוק שלא יגידו לי אחרי כמה חודשים שנגמרו חלקי החילוף.
&nbsp
וגודל המסך חשוב לי לא בגלל שאבא שלי מבוגר (כי הוא לא) אלא כי פשוט זה נראה לי יותר נוח. היום הייתה הפעם הראשונה נראה לי שנגעתי בטאבלט והבדל הגדלים בין ה10 ל7 די משמעותי. סתם לשבת בכיף לראות סרט נראה לי הרבה יותר נוח עם ה10 אינצ'
&nbsp

AYELET1

New member
חושבת שעם מתנה יקרה כזו (וגם מגניבה לגמרי
)

רצוי לא להפתיע. כלומר כן לבחור ביחד בחנות.
ההנאה שהוא יפיק ממשהו שנח לו שווה את הויתור על ההפתעה.
&nbsp
לגבי גודל המסך, בחלק מהאתצרים, כולל הפורומים של תפוז,
מאד לא נח לגלוש ככל שהמסך קטן יותר.
לטעמי 10 זה המינימום. סרטים פחות קריטי (אבל שוב- זה תלוי טעם אישי. צפיתי בסרטים גם על גבי האייפון עם מסך 3.5 אינטש...)
&nbsp

AYELET1

New member
יתכן שהאייפון היה לך פחות נח גם כי אינך רגילה אליו

הרגל זה חלק לא קטן בנוחות השימוש.

BravoMan

Active member
שימי לב טוב למה שהמנהלת הנכבדה כותבת:

יש שני אופציות:
1. להתקין ולהשתמש בתוכנת iTunes.
חפשי בפורום הזה ותגלי כמה צרות יש לאנשים עם התוכנה הזו.
&nbsp
2. להתקין תוכנה מיוחדת על המכשיר, לחבר אותו לאותה רשת אלחוטית כמו המחשב, לגלוש למכשיר מהמחשב ולהעלות עליו קובץ קובץ.
&nbsp
אלה השיטות שזמינות עבור iPad.
&nbsp
לאמות זאת, עם ה-Nexus ומכשירים דומים, כל מה שעושים זה לחבר אותו למחשב בכבל, נפתח חלון קבצים, ופשוט גוררים.
כל מי שיודע להעתיק קובץ בתוך מחשב, יכול להעביר קבצים למכשיר, כי זה בדיוק אותו דבר ולא דורש שום התקנות.
&nbsp
אני משאיר לך לשפוט מה יותר פשוט...

AYELET1

New member
ובפורום אנדרואיד ניתן למצוא שרשורים אודות בעיות עם אנדרואיד

כמה מפתיע...
את האובססיה שלך ל-APPLE העבר לפורום אחר בבקשה.

karpe

New member
זה לא מדוייק בכלל

&nbsp
אפשר להשתמש בתוכנה חלופית כמו ITOOLS (בחיבור USB למחשב) לגרור בקלות בדיוק כמו לכונן חיצוני, בלי שום פריצה.
זה דורש התקנה של ITUNES על המחשב, אבל לא דורש להשתמש בה בפועל. כרגע זה דורש דווקא התקנה של גירסה ישנה של ITUNES בגלל בעיות תאימות, אבל זה עובד יפה.
&nbsp
&nbsp

למעלה