המלצה לטאבלט...

G Gabi

Member
המלצה לטאבלט...

הנתון החשוב ביותר - חדות המסך.
המכשיר מיועד לאדם שבעקבות מחלה יש לו קושי ראיה. המספר "משתנה" באופן לא סדיר, לפעמים יש צורך לשים רטיה על אחת העיניים וכד'.
האם יש Louncher שמאפשר אייקונים גדולים יותר? במידה ויש אפליקציה שלא ניתן לשחק עם גודל הטקסט ב"צביטה" או בהגדרות של המכשיר - יש דרך להגדיל את הגופן? (אולי לשחק עם הרזולוציה? אם כן, איך?)

שימושים - בסיסי ביותר, בעיקר קריאת טקסטים ושימוש בדפדפן.
אין צורך במשחקים ולא צריך יכולת עיבוד כבדות.
כרגע הוא משתמש ב-Asus transformer tf300t שהושאל עבורו והוא מרוצה.
גודל מסך, הוא מרוצה מה-10", יש למישהו תובנות / הפניה לבלוג / סקירה בנוגע לגודל מסך?

מחיר - לא מתכוונים לחסוך אבל כמו כל אדם שעומל על כספו, אין לו רצון להוציא סכום שאין בו צורך.
מכשירים סיניים זו אפשרות.
יש אפשרות לרכוש בארה"ב את אחד הנקסוסים.
מישהו הציע לו את אחד הGalaxy tab 3. מעבר לאהדה הרבה לסמסונג בעקבות שינויי המדיניות בתקופה האחרונה וממשק ה-TW "המשובח", יש טעם לשקול את המכשיר הזה?
האם יש חברות נוספות עליהן כדאי להעיף מבט?

תודה

BobboVilla

New member
הרזולוציה של הטאב 3 היא לא משהו

יש לאונצ'ר עם אייקונים גדולים (נדמה לי שהוא נקרא Big Launcher), אבל הוא בעיקר מיועד לאנשים מבוגרים ולא טכנולוגיים. אני מאמין שלכל לאונצ'ר טוב (נובה, APEX וכו') אפשר לשנות את גודל האייקונים.

לדעתי כדאי לו לנסות להסתכל על ה-LG G Pad 8.3. בין היתרונות העיקריים (על פי המפרט בלבד) ניתן לציין רזולוציית HD, מסך גדול יחסית (אני מסתדר עם ה-7 אינצ' של הנקסוס, אבל יכול להיות שהגודל הזה יהיה לו יותר מתאים), 2 ג'יגה זיכרון RAM ומעבד מרובע ליבות. הוא יקר יחסית (בפעם האחרונה שהסתכלתי הוא היה בסביבות 1700 או 1800 ש"ח*, אבל מצד שני הוא כנראה "יחזיק מעמד" מספר שנים.

מבחינת הסיניים אני לא מכיר. אם תסתכל פה אז תראה שמישהו הזמין מכשיר בשם ifive x2, אבל הוא עוד לא הגיע אליו - http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2142&MessageId=173509431 . על פי המפרט גם זה מכשיר טוב, עם מעבד מרובע ליבות של חברה טובה יחסית, 2 ג'יגה RAM ורזולוציית HD. מצד שני, הוא ציין שהוא קרא על ממשק לא נוח ואפליקציות סיניות ש"מפריעות", מה שאומר שכנראה יהיה צורך בהתעסקות טכנית (רוט ו/או החלפת רום) לפני שהמכשיר באמת יהיה "שמיש".

סטלוס2

New member
מותר להמליץ על אייפד?

נראה לי האופציה הטובה ביותר.

טאב 3 - לא להתקרב.

ואגב, אם הוא מרוצה ממכשיר שקיים אצלו ואולי אף התרגל אליו - למה לא ללכת עליו?

shoosh2607

Member
מנהל
גם אני מיד חשבתי על אייפד

לא צויינה מגבלת מחיר אז אם נשים את זה בצד רגע, זה הכי מתאים לדעתי.
(ולא לסקול אותי באבנים
)

BobboVilla

New member
אין מה לעשות, זה מכשיר טוב

הבעיה זה כל ה"מסביב" - גן סגור, מטען קנייני, iTunes וכו'. וכמובן שגם המחיר הוא לא בדיוק שווה לכל כיס, בטח לא כשאפשר לקנות איזה סיני ברבע מחיר.

shoosh2607

Member
מנהל
השאלה היא

אם לאדם המתואר בשאלה יתאים איזה סיני ברבע מחיר...

voguemaster

New member
למה לא נקסוס 10 ?

קודם כל יש אפשרות באופן כללי באנדרויד נקי להגדיל את הפונטים (אבא שלי משתמש בזה). מעבר לזה, המסך חד מאוד והמכשיר 10.5 אינץ'.
אם כל הנושא המעיק של אייטונס מעיק עליו - נקסוס 10 זו אפשרות טובה.

shoosh2607

Member
מנהל
אני נורא רציתי אותו

אבל אין לו אפשרות לסים.
אני לא יודעת אם זה חשוב לשואל אבל זה היה אצלי ה - deal breaker.

Zמבוש

New member
לטרנספורמר שכתבת

יש גם מקלדת רגילה אשר מיעלת את העבודה
כמו כן ניתן לחבר חיבור מיני USB וכן חיבור ל HDMI
וגם כרטיס מיקרו SD עד 32G
ביתי רכשה את דגם ה-16G בארה"ב וכיום הוא אצלי ועובד כמו שד

metrocard

New member
מצטרף להמלצה, מה עוד שהבחור התנסה

בו והוא שבע רצון. ה TF300 הוא מכשיר מצויין ואיכות הבניה של אסוס ראויה לציון .
עם המקלדת החיצונית הייעודית המכשיר בכלל מוצלח עם חיי סוללה פנומנלים.

Zמבוש

New member
אתה זוכר

מה גודל המיקרו SD שניתן להכניס לטאלאט ?

ללא המקלדת זמן הסוללה הוא 10 ש'
עם המקלדת הוא מתארך ל כ-15 ש'

Shpritz

New member
אולי KINDLE FIRE HD?

מסך 8.9', רזולוציה בסדר, "מיועד" לספרים וכל זה..
לא חזק כמו האחרים אבל גם בהחלט לא יקר בהתאם.

למעלה