המלצה להורים שכאן

המלצה להורים שכאן

"שביל התפוזים" שממוקם ליד קיבוץ גן-שמואל מומלץ ביותר. פעילויות הכוללות מסלול מיני גולף,אומגה,מכוניות וטרקטורונים לכל הגילאים,חדר ג´ימבורי,בריכת קטנים עם מגלשת מים,ומיתקן מכשולים נהדר לחיפוש הינשוף. גולת הכותרת של המקום לילדים מעל גיל 7 הוא מסלול גשרים ומגדלים מעץ,שנקרא גם מסלול האומץ. (אני מתבייש לספר לכם מה קרה לי שם...) 44 ש"ח לילד ו-22 ש"ח למבוגר אבל שווה! מייקי.

tot15

New member
מי שמתביש מתייבש (מי כמוני יודע)

יאללה ספר

כלום...

רק נתקעתי על המגדל האמצעי וסירבתי להתפנות.... לא היה לי אפשרות לחזור אחורה, וקדימה היה גשר עם תהום..... מאחורי 11 ילדים ואמא...וקדימה "גשר המוות".... למטה הבת שלי קוראת לי בשם הפרטי (שלא ידעו...), ואני תקוע שם... עזבי...מתבייש לספר איך זה נגמר...

tot15

New member
חחחחחחחחח

תמשיך הזכרת לי משהו כשהייתי בת 10 בערך הלכנו כל המשפחה עם דודים ללונה גל יש לי דוד שמנמן (בלשון המעטה) שהחליט לעלות על המגלשה ובאמצע המגלש/ה הא נתקע והיו צריכים שלושה אנשים כדי לגרום לו להתגלש חחחחח

tot15

New member
חחחחחחחחח

תמשיך הזכרת לי משהו כשהייתי בת 10 בערך הלכנו כל המשפחה עם דודים ללונה גל יש לי דוד שמנמן (בלשון המעטה) שהחליט לעלות על המגלשה ובאמצע המגלש/ה הא נתקע והיו צריכים שלושה אנשים כדי לגרום לו להתגלש חחחחח

גיוRא

New member
מסלול מיני?,,,,,,,,

(גולף} ומי שומר בנתיים על הילדים?..

למעלה