המלצה לדרמה?

maayanro123

New member
המלצה לדרמה? כי הסנדלר הולך יחף והגעתי לשלב שאין לי מושג מה להתחיל לראות..

אני מתלבטת בין The Heirs, Prime Minister and I ו You Who Came From the Stars, אבל אני סבבה גם עם הצעות אחרות. (ואם מישהו ראה דרמה יפנית טובה לאחרונה אשמח לקבל גם המלצות כאלה..)

ראיתי לאחרונה Reply 1994, Pretty Boy ו The Master's Sun..

תודה על העזרה!

nuly123

New member
לי תמיד קשה להמליץ
כי יש לי טעם קצת מוזר :)

את "ראש הממשלה ואני" ראיתי. בסה"כ סדרה חביבה (גם אם לא מקורית או מדהימה במיוחד) ויונה מפתיעה לטובה. הדעה הרווחת היא שהפרקים האחרונים פחות מוצלחים מהראשונים.

בדיוק היום התחלתי את You Who Came From the Stars. הפרק הראשון היה נחמד, אבל עוד מוקדם לשפוט.

את "היורשים" לא ראיתי ולא בטוחה גם שאראה. לא מתה על השחקן הראשי, וגם הסקירות שקראתי לא מושכות אותי.

נראה לי שאת מחפשת משהו קומי קליל, אז בז'אנר הזה נהניתי בשנה האחרונה גם מ"סוכנות השידוכים סיראנו" ומ"מונסטאר".

אגב, לפעמים נחמד גם לחזור בזמן לדרמות ישנות יותר. ראיתי לא מזמן את We are dating now מ-2002 שהיא די נאיבית אבל חמודה. במיוחד בזכות השחקנית הראשית, צ'ה-רים. היום סיימתי את "ולס באביב" שהיא די טלנובלית, אבל לפעמים יש לי מצברוח מתאים לסגנון הזה...

צפייה מהנה במה שתבחרי :)

maayanro123

New member
תודה!
אני באמת יותר בכיוון של משהו לא כבד מדי, אבל אני גם אוהבת לגוון לפעמים, אז אם הסדרה טובה אין לי בעיה לראות גם דברים כבדים יותר
(ואני גם אוהבת סדרות משטרה/פעולה..)

האמת היא שהיורשים מושך אותי בעיקר בגלל קים וו בין ופארק שין היא, אבל הבנתי גם שלא כל הביקורות טובות במיוחד, בגלל זה ההתלבטות..

מונסטאר ראיתי, והפרקים האחרונים היו פחות טובים לדעתי.. ובקשר ל"סוכנות היכרויות סיראנו" נטשתי את הסרט באמצע, אז אני די מפחדת להתקרב לסדרה בגלל זה

ואין לי בעיה עם דרמות ישנות יותר, פשוט יצא שבזמן האחרון ראיתי יותר דברים חדשים, אבל אני רואה גם דברים ישנים..

בנתיים נראה שזה או "ראש הממשלה ואני" או you who came from the stars..

תודה על העזרה!

nuly123

New member
בכיף :)
הפרקים האחרונים של "מונסטאר" באמת היו פחות ממוקדים, אבל אני עדיין נהניתי מהאווירה, מהדמויות וכמובן מהמוזיקה :)
את הסרט של "סיראנו" גם אני לא אהבתי, אבל הסדרה הייתה כייפית לטעמי. כמו שכתבה Kaedejun בבלוג שלה, זו לא סדרה גדולה, אבל זו סדרה שמחה, ואני נהניתי מהזוג ומהופעות האורח.

http://www.kaedejun.com/2013/07/dating-agency-cyrano-a-review/

וכמובן - על טעם ועל ריח זה המשפט המנצח מבחינתי
ועד שלא מנסים - לא יודעים. ולי באופן אישי לא יעזרו גם אלף המלצות, אחוזי רייטינג ובאזז
זה לגמרי עניין של טעם וחוויה אישית, ולפעמים גם העיתוי משפיע.

desire33

Well-known member
קצת מחשבות מצידי :] היי הרבה זמן לא הייתי, אבל אני אחזור לתת ביקורות בקרוב..
נראה אולי יותר מאוחר היום...
בכל אופן לגבי השאלה שלך...
1. PRIME MINISTER AND I - כמובן שיותר מומלץ להתחיל איתה מכיוון שהיא הסתיימה וזאת הזדמנות טובה לראות מן ההתחלה ועד הסוף, כך גם כאשר 'באת מן השמיים' יסתיים ותוכלי לראות במלואו במקום לחכות. אישית אני מאוד חיבבתי את הדרמה, היא לא מדהימה בטירוף או משהו מיוחד, אבל בהחלט קלילה, וחמודה לצפייה. ביקורת יותר מעמיקה כבר יהיה בהמשך..
2. היורשים - האמת שחוץ מ2 הפרקים האחרונים אני אהבתי אותה. היא הראתה תהליך של כמה שחקנים מעולים משחקים נהדר, במיוחד קים וון בין הנפלא. לי מין הו השחצני לא היה מבריק, אבל לא רע. הדרמה טיפוסית, אבל משום מה תמיד הייתה מושכת. אני תמיד בעד סצינות קנאה, ויש כאן גם לא מעט רומנטיקה נחמדה, באמת חמוד. לאלה שנתנו ביקורת רעה, זה כי פשוט העלילה "פשוטה" מדי, אבל מבחינת הצלחה, זו אחת הדרמות המצליחות של העונה, במיוחד לאור הביקוש של חברות סיניות שכבר עושות ריימיק.
לכל דרמה נוספת שיש לך שאלות, תשלחי ואני אענה לך כי אני בקיעה מאוד בכל העניין.. אגב לגבי סוכנות הכרויות - דרמה מאוד ירודה ולא מומלצת.. בהתחלה זה נראה טוב, וזה מתדרדר.. לגבי MONSTER מסכימה איתך ב100%, הייתה ירידה גדולה בהמשך..

maayanro123

New member
תודה על העזרה!
אני בד"כ מסכימה עם הביקורות שלך, אז זה כמעט תמיד עוזר לי לבחור משהו..

אני מחכה לביקורות המלאה שלך (כשיהיה לך זמן כמובן..)

milly12

New member
ראיתי עד עכשיו 9 פרקים של היורשים סביר. רואה כרגע בקצב של פרק עד שניים בשבוע. לא יכולה יותר מזה.

maayanro123

New member
תהיות נוספות..
למישהו/מישהי יש דיעה על Let's Eat או Miss Korea או Emergency Couple? (שלושתן משודרות כרגע..)

תודה על העזרה

carmelbn443

New member
אני רואה את Let's Eat ומכורה לגמרי, אני לא יכולה לחכות לפרק הבא!! אני ממש אוהבת את כל הטון של הדרמה הזאת ויואו, האוכל, אסור לראות את הפרקים על בטן ריקה
. אין על tvN והם מוכיחים את זה כל פעם מחדש. אני ממש ממליצה

desire33

Well-known member
MISS KOREA.. וזוג בחירום.. אני אתחיל עם MISS KOREA - אני מוכרחה לומר שזו דרמה מאוד מוזרה והעלילה הזויה... השחקנים עצמם סבבה ולא רעים, במיוחד הראשי שאני מאוד אוהבת.. צפיתי עד כה ב8 פרקים ואני אחזור עליה
בהמשך.. מהפרקים הללו הרומנטיקה מתחילה לדבר.. הרייטינג מאוד
נמוך, אבל לא יודעת, צריך להתחיל כדי להתרשם ממנה..
לגבי זוג בחירום - ראיתי פרק ראשון, מלבד העובדה שיש כאן
שחקנים שאני מממש ממש אוהבת.. אין לי יותר מדי מה לומר..
אני ארחיב כשאני אמשיך לראות אותה בהמשך...

cheburasha

New member
גם אני אוהבת את לי סון ג'ון הוא ממש חמוד!
למה את מתכוונת שהעלילה מוזרה והזויה? זה טוב או רע?

desire33

Well-known member
אין לי תשובה חד משמעית. מה שקורה שמדובר על זה שיש חברת קוסטמטיקה שפושטת
רגל וכדי להציל את החברה, הבעלים יחד עם השותפים צריכים
לגרום לבחורה להיות מיס קוריאה כדי למכור את המוצר הכי טוב
שלהם. ואז הראשי לי סון ג'ון בעצם מחפש מישהי מהעבר שלו
שהוא מכיר כדי בעצם לעשות את זה.. במקביל יש עוד כמה עלילות
מוזרות מהצד.. בכל אופן, מה כבר יכול להיות, מקסימום לא ילך.

maayanro123

New member
תודה על העזרה וההמלצות!
אני כנראה אתחיל עם Prime Minister and I כי היא כבר הסתיימה, אבל כנראה שאני אגיע גם לכל השאר בשלב כלשהו

תודה!

למעלה