המלצה לדיסק +

da^Lord

New member
המלצה לדיסק + ../images/Emo85.gif

אלישיה קיז. פשוט מעולה. ושלא יעבדו עליכם בטאוור - זה עולה 59 , טוב שידעתי מראש,כי הגעתי לטאוור ברחובות ומכרו את הדיסק ב89 (בטעות). ו.. קניתי גם את ג´יי זי, ומה להגיד לכם, לא יכול להגיד שהתאכזבתי פשוט כי זה ג´יי זי ואני יודע שהוא גרוע,לא ממש אוהב את הסגנון האיטי הזה, אבל כל כך שיבחו את הדיסק אז הייתי חייב לשמוע בעצמי. אמנם הפקות מצוינות, יש כמה שירים יפים בדיסק, במיוחד רנגייט ביחד עם אמינם.. והשיר הנוסף (חבוי) הוא מצוין.

בעניין אלישה קיז

לטעמי מדובר באחת הזמרות המשעממות ששמעתי בחיי. היא סובלת מהגשה מוגזמת של שירים והדגשים במקומות הלא נכונים. החומרים שלה רדודים (כמו שירים רעים של וויטני יוסטון שאותה אני לא מאד אוהב) והכל עטוף בציפוי ג´לי נוטף סוכר ופסנתר עלק מרגש ( נו אז מה אם היא מנגנת פסנתר ...גם קליידרמן עושה את זה ). אבל היא יפה !!! וזהו בעצם.... ג´יי זי לטעמי הוא אחד משני אלבומי השנה עד כה (יחד עם מיסי),הוא שמח,הוא מופק מצוין,הג´יגה נשמע בו עצבני ורעב וזה פשוט נפלא.

Lady A

New member
חייבת להסכים....

הדיסק של אלישיה הוא דיסק בנאלי ומשעמם בעיני... אין ספק שיש לה קול מדהים הבעיה היא שהיא לא כל כך יודעת לנצל אותו כמעט כל השירים באלבום בנויים אותו דבר, בלדות מרגשות ומתוקות בליווי פסנתר....חבל שאלישיה לא לקוחת את הכשרון המדהים שישלה ומנסה גם לחדש והעשיר משהו אלא הולכת על התבנית המוכרת והמשעממת כבר. יש לה קול מצויין וכשרון אדיר וזו הסיבה היחידה שאני לא פוסלת את הידסק מהתחלה, הדיסק הוא לא רע הוא פשוט דומה לכל אחד מאותם אלבומי אר אנ בי מוכרים שיצאו ב5 שנים האחרונות אלישיה צריכה להתבגר ולנסות למצוא כיוון מקורי במוזיקה שלה

powerpuffgirl

New member
לא יודעת לגבי אלישה קיז אבל

ג´יי זי הוציא אלבום ט-עים ב מ י ו ח ד השיר עם אמינם (טוב נו אני משוחדת...)

da^Lord

New member
אלק "גם קליידרמן" ../images/Emo13.gif

רק הפסנתרן מס 1 בעולם.. לא? כמו שתגיד על .. לא יודע איזה פושט מהפועל ת"א "אז מה הוא יודע לבעוט,גם רונאלדו יודע". טוב סתם.. בקיצור, עניין של טעם, ג´יי זי משעמם אותי. אני לא מסוגל להקשיב ל-izzo hova.. הדיסק מתחיל לא משהו, אבל כמו שאמרתי יש שם כמה דברים טובים. אגב בלופרינטס הם התוכניות של האדריכלים.. אז מה זה אומר, שג´יי זי מצטרף לתאקט???

למעלה