המלצה לגלוקומטר

mrgal

New member
המלצה לגלוקומטר

שלום רב לכולם. עכשיו,אחרי הבום הגדול, אני מבקש קצת המלצות לגלוקומטר. איך בוחרים? האם קופ"ח מסבסדת? תשובות חתקבלו בברכה. תודה מראש

chopi

New member
המלצה

באתר מתוקים יש טבלת השוואה מצויינת עם כל הפרטים הנדרשים והשתתפויות קופות החולים. מניסיוני ומהמלצות חמות של חברי הסוכרתיים בפורום,הגלוקומטר המומלץ ביותר הוא של "פריסטייל" בגלל: ניתן לבדוק לא רק בקצה האצבע (כאב מציק) אלא בכל הגפיים ובמידה ויש תוצאה קיצונית ניתן לחשב לתוצאה למען הדיוק עוד 15% כמו כן הדקירה בו אינה מורגשת בכלל!!!! מאוד נוח לשימוש והשירות של המשווקת בארץ מעולה, עם תמיכה ושירות עד הבית מומלץ בעיקר למי שצריך בתחילת הדרך לבצע 6-8 בדיקות ביום (גם לא כואב וגם דרושה בדיקת דם בגודל של ראש סיכה) בהצלחה

DannyZ5

New member
פריסטייל, אבל...

הפריסטייל מעולה. לא כואב. מה זה לא כואב? לא מרגיש בכלל (בזרוע) אבל..... המחיר הראשוני לדעתי הוא הפחות חשוב. מה שחשוב זה מחיר הסטיקים. וכאן חשוב איזו קופ"ח אתה. אם בכללית, זה יעלה לך 11 ש"ח לקופסא של 50. אותה קופסא תעלה לך במכבי 32 ש"ח. אם אתה זקוק לכמה קופסאות בחודש, לכל החיים, זה מתחיל להיות משמעותי. אז תחשוב על זה.

תלוי באיזה קופה את

למרות שהיום מירב הקופות מספקות את כל המכשירים אבל דורשות השתתפות בגובה שונה על כל אחת מהם. תבררי את עלות המכשיר בקופה ואת עלות המקלונים בקופה ותעשי שיקול מה מתאים לך. מבחינת דיוק כולם מדיוקים !!! מבחינת שימוש זה תלוי בך את יכולה לראות את ההבדלים בינהם כאן. התעלמי מהמחירים - זה לקניה פרטית ולא דרך קופ"ח.

אני חולק פה על החברים...

לדעתי מכשיר מעולה הוא העלית XL, שמעתי את זאת מהרבה רופאים. הוא גם היקר ביותר... יש לי מכשיר כזה, קל לתפעול ומאוד אמין ומדוייק. רק בריאות.

שלום מרגל וברוך הבא

אני השתמשתי בשני מכשירים הראשון שלי היה עלית XL מכשיר נחמד מאוד פשוט לתיפעול ונוח גם השימוש בסטיקים כש הם ארוזים כול אחד בניפרד יותר נוח לדעתי מאשר כולם ביחד בקופסה עגולה היום יש לי את הפריסטייל גם מכשיר נוח וקל לתיפעול שירות לקוחות שלהם מאוד אדיב ונותן תשובה לכול שאלה באדיבות וחייכנות היתרון של הפריסטייל על מכשירים אחרים לדעתי הוא שהדקירות פחות כואבות כי יש להם מחטי דקירה דקות יותר ואפילו ששמתי מחט כזאת בדוקרן של העלית זה עדיין כאב יותר מ הדוקרן של הפריסטייל ובנוסף אפשר לעשות בדיקות בעוד מספר מקומות בגוף אבל זה לשלב מאוחר יותר כאשר תהיה מאוזן לסיכום שני המכשירים האלה לא רעים לכול אחד חסרונות ויתרונות אני באופן אישי רואה בהפחתת הכאב של פריסטייל יתרון משמעותי כי בכול זאת אנחנו צריכים לבצע את הבדיקות האלה כול יום כמה פעמים ביום לכול החיים

chopi

New member
להנרי ולמרגל

אם יש משהו ששווה להאבק עליו עם הצרה שאנחנו חיים, זה על איכות חיינו ולכן אני אישית מעדיף את הפריסטייל המכשיר מאוד מדויק ואמין אבל, כאשר אני דוקר את עצמי בזרוע או בירך או מאזור המרפק , יש פחות תאי דם מרוכזים שלא כמו בקצות האצבע ולכן... מבדיקה מקיפה שלי ושל אחרים יש הבדל של 10-15% בין אצבע וגפה (האצבע תהיה תמיד יותר גבוהה בתוצאה) רק אם יש תוצאה חריגה אז אני בודק שוב ובאצבע. לגבי הנושא השני: כל קופה עפ"י הסכמיה מעדיפה למכור מכשיר שונה אני רכשתי את הפריסטייל לאחר הנחה+ חולה כרוני+ בית מרקחת בסניף מכבי במחיר מצחיק של 24 ש"ח במקום 675 שווה לבדוק, יש טבלה יפה באתר מתוקים כדאי להכנס ולהשוות

גם בכללית יש לזה הנחות

אם יש לך כללית מושלם זה עולה 107 ובכלל אני עשיתי טרייד אין ואז קיבלתי בלי כסף , רק החלפה קופסא של 50 סטיקים עולים12

יכול להיות שאתה צודק הנרי

אבל הוא מאוד נוח לשימוש אני בדקתי את הפריסטייל לעומת העלית ואכן יש הבדלים גם האחות שנתנה לי את המכשיר כי הרי מזריקי אנסולין מקבלים מכשיר במתנה יששששששששש
אמרה שהעלית יותר טוב אבל כמו שאמרתי היתרון הבולט של הפריסטייל הוא הפחתת הכאב וכמות הדם הקטנה לה הוא זקוק

למרגל ../images/Emo141.gif

אתה חולה סוכרת מתחיל, והלואי שתשאר כך. בתור חולה טייפ2 שהוא מתחיל, אז מספיק לדקור פעם ביום בבוקר לפני אוכל, וכשאתה בטוח בעצמך שהגעת לאיזון, מספיק לדקור פעם ביומיים. לעומת זאת אלה שהם ותיקים ושהמחלה אצלהם מאוד התקדמה עליהם להזריק אינסולין, ולכן הם חייבים לעשות כמה בדיקות גלוקו ביום. אם תשחק את הקלפים שלך נכון, ספורט ואיזון ורוגע, ייתכן שלעולם לא תגיע למצב הזה. מה שאני מנסה להגיד לך שלפחות בשלוש שנים הקרובות אתה לא תזדקק לעשות המון מדידות, ואני צופה שבטווח של השנתיים הקרובות יכנסו לשוק מכשירים יותר טובים, יש דיבורים על זה, (מין שעון כזה שלא דוקר).......... לדעתי מספיק שתבחר את הזול ביותר בינתיים, ותכין את עצמך לקניה רצינית בעוד שנתיים. אם תשחק את הקלפים שלך נכון, ייתכן שלעולם לא תגיע למצב של הרבה דקירות. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה