המלצה לגוירייד 125

greyroach

New member
המלצה לגוירייד 125

היי אני מתלבט האם לקנות גוירייד חדש מהחברה (2012) ממטרו או קנייה של משומש דגם 2010? עד כמה הקטנוע הזה אמין?

גולאץ

New member
שאלה של כלי

אני רכשתי קטנוע בן שנתיים (שהיה בובה עם קילומטראז' נמוך ומאד שמור) שהיה אצלי 4 וחצי שנים (עד שהוא נלקח בסערה לשועאפת או משהו) והיה לנו רק טוב (למעט בלאי רגיל של חלקים כמובן). כלי מ2010 זה נתון מאד כללי, השאלה מה עוללו לו במהלך השנה ++ הזו

ממליץ בחום

יש לי אחד כזה שרק דברים טובים יש לי לומר עליו. ממליץ חדש מהחברה(במידה ויכול) מה גם שהמחירים כרגע נמוכים מאוד וזה כמובן כלי שלך,חדש
במידה ולא מתאפשר כלכלית אז אפשרי יד שניה,הערך שלהם יורד ו2010 למשל מתומחר במחירון 12,500 כמובן שצריך לקחת בחשבון כמה דברים...מה המרחקים אותם אתה מתכוון לנסוע ומהי מטרת השימוש(אם לסחוב קניות וכו') קח בחשבון שמהירות השיוט שלו היא סביבות ה90-100 מעבר לכך הקטנוע מתחיל להראות אותות של 'אחי הגזמת'. אני על שלי לא עובר את התחום הזה,גם כדי להנות מהרכיבה וגם כי על פי היצרן זה התחום המומלץ לשמירה על המנוע. אם תרצה אוכל להמליץ על מקום בו מוכרים גויריידים evo במצב טוב. בהצלחה ידידי

ואגב..שווה לך לחשוב על exvo 125

אם אתה מוגבל ברישיון,יש פה בחור תותח בפורום שמו טל(שגם ערך בפולגז אם אני לא טועה)והוא עובד בעופר אבינר. תצא ממנו עם כל הידע המקצועי בנושא
מניסיון. ואולי תתחדש לך בכלי כזה. בהצלחה

תודה רבה על הפרגון

רק תיקון קטן, הייתי עורך אתר מוטובייק ומוטומדריך במערכת מוטו ולאחר מכן שלושה חודשים עורך אתר דו"גרי. כמובן שאשמח לעזור בכל שאלה

greyroach

New member
תודה על העזרה...

נפל הפור, קניתי ג'וי רייד 2011 מידידה 4500 ק"מ ב11950 שח. רצו ממני במוטו 15800 ונתנו לי זיכוי 1500 שח על הויטליטי הישן שלי שמכרתי היום ב1250...סהכ נראה לי עשיתי עסקה לא רעה. מה נראה לכם?

למעלה