המלצה לגבי מסיבה!!!

המלצה לגבי מסיבה!!!

שלוווווווום...לכם...אנשים יקרים..!!!!! האם שמעתם על איזה מסיבה חזקה שאמורה להתקיים בזמן הקרוב,ואני מדבר על משהו רציני לא מסיבת שמעונים מהולה בערסים,משהו עם הרכבים טובים וקהל חזק...אודה לכם אם תיידעו אותי בעניין...!!! אז זהו...שיהייה לכם כל טוב...אנשייייייייייייים

ELior

New member
המסיבה היא בניצנים ושמעתי שיש עוד

מסיבה טובה באילת בחוות היען

אתה יכול לסתור את עצמך טיפה יותר?

אתה מבקש מידע על מסיבה טובה בלי ערסים וכו'. אתה באמת מצפה שמידע על מסיבה כזאת תפורסם כאן? איפה שכל ערס. פרחה, ילדון ושאר החולי יכולים לקרוא ולהגיע? אולי אתה רוצה שאשרטט לך מפה למסיבה הכי בת זונה שאני שמעתי עליה בחודשים האחרונים? כמו שנאמר, צריך להיות שם בשביל להבין, צריך להבין בשביל להיות שם. בהצלחה!

ELior

New member
אני לא מבין אותכם אנשים מה אכפת

לכם איזה אנשים היו ערסים פרחות מכוערים יפים מה אכפת לכם למסיבה הולכים בישביל המוזיקה ולא בישביל האנשים ככה לפחות אני! עם יש מסיבה טובה מבכינת מוזיקה אני ילך ולא אכפת לי מי שם חוץ מהאומן שנותן בראש!

k3213571

New member
בקשר לחוות היען...

17-18/4/03 מסיבה של tip world אם: raja ram alien project orion nissm yani וההרכב הענק logic bomb תהיה מסיבה טובה חבל שאני קטן מדי בשביל להכנס חבר שלי החרא לא רוצה להכניס אותי שהוא יכול להכניס

ELior

New member
אמרו לי גם איזה מישהו שקוראים לו

בראם היה אמרו לי הוא גם צייר או משהו לא הבנתי...?

k3213571

New member
האיש הזה הוא איזה צייר...

נראה לי של tip world הוא הולך אותם מעצב ומצייר במסיביות והוא תמיד עם רג'ה ראם במסיבות מצייר לו

ELior

New member
עוד שאלה קטנה....

אני רוצה ללכת לשם ואני רק עוד מעט בן 17 יכניסו אותי? הם בודקים תעודות זהות בכניסה?

k3213571

New member
תשמע יש לי חברים בגיל שלי בני 15

שהולכים למסיבה הרבה חברים חלק קומבינות חלק משלמים נראה לי שיכניסו אותם. אני לא בטוח לפעמים עלדים נכנסים לפעמים לא.

למעלה