גירסת ה-2גיגה. שאלה כללית - איך הוא? ולמה כל כך קשה למצוא אותו? בקושי מצאתי חנויות באירופה, ובארה"ב בכלל לא מצאתי... מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארה"ב או קנדה? עדיף חנות ממשית. תודה
פעם גם זכרתי כל נגן והזמן סוללה היום אם אני יבדוק ואם אתה זה אותו הדבר. עיברית יש באייריבר בכמה דגמים זה אני יודע - לגבי השאר: איפוד - אין מסך קריאייטיב - אין אייאודיו - לא שידוע לי סאןדיסק - יש אבל לא פשוט כל כך. ריו - אין עיברית ג'נרים - רק לטופ. מקווה שזה עזר.
בכל מקרה: אתה צריך לדעת ששעות העבודה של הסוני מתייחסות לנגינה בפורמט הקנייני של סוני בקידוד באיכות נמוכה שלו. בMP3 יהיו פחות שעות (לא יודע כמה). אני מאמין שעדיין הוא יעבוד 40-50 שעות (ב-MP3 עם קידוד גבוהה).
זה גם המון שעות. יש למישהו מושג אם חייבים לעבוד בפורמט של סוני או שגם MP3 עובדים עם הנגן הנ"ל? אני מתלבט בין זה לבין iaudio G3 אבל ממש קצה למצוא אותו ובארץ הוא יקר.
אבל הוא נגן מצויין. כיום לא חייבים לעבוד עם הפורמט של סוני ואפשר גם עם MP3. אני אישית לא אוהב את סוני אבל זה כבר משהו אחר. הנגן שלהם דורש תוכנה לא זוכר איך זה עם אייאודיו. אני ההיתי משקיע וקונה אייריבר מסידרה 900 אבל הם בטח יקרים.
של נגן סוני עם דיסקשיח שיש לו זמן מוצהר של 30 שעות סוללה: "אורך חיי הסוללה (בשימוש ממושך): זמן הנגינה עבור קבצי ATRAC3plus בקצב נתונים 48 kbps הוא כ-30 שעות. זמן הנגינה עבור קבצי MP3 בקצב נתונים 128kbps הוא כ-22 שעות. זמן הנגינה משתנה בהתאם לאופן השימוש במכשיר".