המלצה לגבי ה iaudio g3

• פותח הנושא LRa
  • פורסם בתאריך

LRa

New member
המלצה לגבי ה iaudio g3

גירסת ה-2גיגה. שאלה כללית - איך הוא? ולמה כל כך קשה למצוא אותו? בקושי מצאתי חנויות באירופה, ובארה"ב בכלל לא מצאתי... מישהו יודע איפה אפשר לקנות בארה"ב או קנדה? עדיף חנות ממשית. תודה

weird dust

New member
אומרים שיש לו בעיה

שחסרים לו המון מגות בגלל איזה באג - לא בדקתי אותו ואני לא יודע. בכל מיקרה אני לא מכיר בחול חנויות שמוכרות.

LRa

New member
אז על מה אתה יכול להמליץ לי

אם אני מחפש נגן פלאש עם בין 1-2 גיגה, חיי סוללה מעולים, שיוכל לשמש גם כהארד דיסק נייד ואם אפשר שתהיה תמיכה בעברית.

weird dust

New member
שירשור למטה כתובים החברות המומלצות

אין כמעט נגני פלאש 2 ג'יגה. מה שכתוב למטה עם הרבה אנגלית אלו החברות הטובות ביותר. בכל מיקרה אם יש שאלה על דגם ספציפי אני אשמח לענות.

LRa

New member
זה לא כל כך עוזר לי

אני יודע איזה חברות טובות. נגנים עם גיגה לא חסר, השאלה איזה מהם תומכים בעברית ולאיזה יש חיי סוללה אדירים.

weird dust

New member
לכולם חיי סוללה מצויינים

פעם גם זכרתי כל נגן והזמן סוללה היום אם אני יבדוק ואם אתה זה אותו הדבר. עיברית יש באייריבר בכמה דגמים זה אני יודע - לגבי השאר: איפוד - אין מסך קריאייטיב - אין אייאודיו - לא שידוע לי סאןדיסק - יש אבל לא פשוט כל כך. ריו - אין עיברית ג'נרים - רק לטופ. מקווה שזה עזר.

LRa

New member
אז זהו שלרובם אין חיי סוללה

מצויינים. מבלי לבדוק ביקורות, אלא זמן מוצהר על ידי החברה אני רואה שלרובם יש חיי סוללה קצרים מעשרים שעות.

weird dust

New member
הלכתי לבדוק באייריבר

40 שעות יש 34 שעות זה חיי סוללה מצויינים בדקתי גם באייאודיו 50 שעות. אלו החברות המועדפות עלי ויש להן יופי של חיי סוללה.

LRa

New member
כן האיאודיו באמת מדהים בחיי

הסוללה, בגלל זה שאלתי עליו מלכתחילה. אפשר לדעת על איזה דגמיפ שך איריבר הסתכלת? ומה דעתך על הסוני NW-E99 שכתוב שיש לו חיי סוללה של 70! שעות?

יאיר B

New member
E99? איזה דגם זה?

בכל מקרה: אתה צריך לדעת ששעות העבודה של הסוני מתייחסות לנגינה בפורמט הקנייני של סוני בקידוד באיכות נמוכה שלו. בMP3 יהיו פחות שעות (לא יודע כמה). אני מאמין שעדיין הוא יעבוד 40-50 שעות (ב-MP3 עם קידוד גבוהה).

LRa

New member
NW-E99

זה גם המון שעות. יש למישהו מושג אם חייבים לעבוד בפורמט של סוני או שגם MP3 עובדים עם הנגן הנ"ל? אני מתלבט בין זה לבין iaudio G3 אבל ממש קצה למצוא אותו ובארץ הוא יקר.

weird dust

New member
ה-g3 קיים בארץ והוא לא זול זה נכון

אבל הוא נגן מצויין. כיום לא חייבים לעבוד עם הפורמט של סוני ואפשר גם עם MP3. אני אישית לא אוהב את סוני אבל זה כבר משהו אחר. הנגן שלהם דורש תוכנה לא זוכר איך זה עם אייאודיו. אני ההיתי משקיע וקונה אייריבר מסידרה 900 אבל הם בטח יקרים.

weird dust

New member
הוא בסדר גמור

40 שעות נגינה, לדעתי אין בו עיברית ב900 יש הפוך אני בטוח. הנגן מצויין.

יאיר B

New member
אני מצוטט מתוך חוברת ההפעלה

של נגן סוני עם דיסקשיח שיש לו זמן מוצהר של 30 שעות סוללה: "אורך חיי הסוללה (בשימוש ממושך): זמן הנגינה עבור קבצי ATRAC3plus בקצב נתונים 48 kbps הוא כ-30 שעות. זמן הנגינה עבור קבצי MP3 בקצב נתונים 128kbps הוא כ-22 שעות. זמן הנגינה משתנה בהתאם לאופן השימוש במכשיר".

LRa

New member
מה אומרים על הסוני

NW-E99. גיגה וחיי סוללה של 70 שעות?

למעלה