המלצה לבילוי

mnoya

New member
המלצה לבילוי

היום הייתי עם הילדים הפארק "אוטופיה" בקיבוץ בחן (ליד בת חפר). המקום עדיין לא מפרסם את עצמו ולכן מעט מאוד אנשים מגיעים, בכניסה מקבלים מפה של האתר ומטיילים לבד, אפשר לראות מערת פיטריות,פארק ענק (!) של סחלבים יפיפיים הכל עם בריכות דגים וציפורים מקסימות. אזור שלם מוקדש לצמחים טורפים (כולל הסבר קצר בשעות מסויימות) בפארק הפתוח גבעות לפי נושאים - מערב פרוע עם קקטוסים,גבעת תבלינים ,פינת ליטוף,איזור משחקים ועוד אטרקציה שהילדים שלי אהבו- גבעת המבוך(כולם חזרו בשלום) והכי כיף....מדשאות ענק שפשוט נשכבנו בשמש החורפית ולא רצינו לקום........ עלות-30 ש"ח לילד ו39 למבוגר.

וואוו.. זה נשמע אחלה של מקום

ומהצצה מהירה באתר זה גם נראה כך.. אני עוד אגיע לבקר במקום. עשית לי חשק תודה על השיתוף

באמת נשמע מפתה מאד

וגם האתר נראה מקסים. נראה לי שאולי אפילו נבקר שם בסופ"ש הקרוב. תודה על השיתוף

נילקי1

New member
היינו שם הבוקר../images/Emo13.gif

היה מאוד נחמד אבל לדעתי, לפחות ביחס למחיר הכניסה, קצת מאכזב. היינו שם שעות רבות ועדיין ביציאה הילדים ביקשו לסוע ל"שביל התפוזים", או לפחות לאנשהו ולא הביתה... מה שמבחינתי אומר שזה קצת מעט מדי לילדים פעילים בחופשה.

mnoya

New member
ומה איתנו המבוגרים?

לא מגיע גם לנו קצת סיפוק בחופשה? אני חושבת שזה היה מינון טוב של הנאה של הורים והנאה של הילדים- נכון זה מקום בהרצה ,אבל 30 ש"ח לילד זה לא הרבה....סרט עולה אותו מחיר ואת נמצאת בו רק שעה וחצי וקונה את כל המסביב....

למעלה